Mia, както ме помоли ще пиша тук, но определено не съм аз тая от която някой трябва да се учи - много съм начинаеща.
Не знам защо, но когато ти направих картата (използвам астро.ком) получих леко домово разминаване (около няколко градуса).
Определено ти предстои много важна година.
Прогресивна Луна е в 11 дом (Телец), като през месец май прави точен съвпад с наталната ти Венера (тук говорим за любов).
Ако не си семейна може би от около година и половина/две, идеята да се задомиш е на първа линия. Луна в Телец желае сигурност във всяко едно отношение. Имаш също възврат на лунните възли, както и пр. Луна към есента ще направи съвпад с нат. Слънце (влизаш в нов цикъл, предстоят ти много промени).
Соларът за 2009/2010 показва, че миналата година ти е била доста емоционална (соларен Асц. в Рак, сол. Луна в точен съвпад със сол. Венера). Най-вероятно от миналата година си започнала да се интересуваш от астрология (9 соларен дом в 8 натален, както и соларните Юпитер, Нептун и Хирон в точен съвпад в 9 соларен дом).
През изминаващата сол. година дали не си срещнала някой специален за теб човек (Сол. СЛВ в 7 дом, ЮЛВ съвпад с нат. Марс) ?
Соларът ти за 2011/2012 има индикация за брак и дете (сол. Слънце в 7 сол. дом, Меркурий, Венера и Марс на Десц., сол. Луна в 3 дом и т.н., а и Сатурн ще влезе в знака на брака Везни

)
Още от миналата година си започнала със сериозните промени в работата (Уран в 10 дом).
От няколко години 9 сол. дом ти е доста акцентиран. Учиш ли?
Със сигурност има още какво да се каже, но ми се иска да споделиш дали казаното до тук е в сила. Това ще ми помогне да разбера дали умея да чета картата и ще ми покаже къде греша също.