Vsichko e tolkovo viarno :rolleyes:
Kogato si shtastliv ne si zadavash vaprosa zashto e taka i ot kade stava. Kazvash si - eto go choveka koito me radva dava mi shtastie - i voabshte ne se pitsh zashto se poluchava taka...A kogato si neshtsten vinagi tarsish otgovora - zashto ?I nai- veche sa malko horata koito go tarsiat v samite sebesi vinagi e nai-lesno da go namersi v drugia

ili izvan sebe si v neshto drugo, zvezdite, rabotata, umorata, stresa i t.n.
Az imam edna lubima misal - "kogato chovek uspee da se prebori sas sebe si , moje da se prebori s vsichko"- Kogato si pravish horoskop i mojesh da vidish slabite si i loshi cherti ti mojesh da rabotish nad tiah viarno e, che e mnogo trudno, no ne moje da iskash tova ot drugia, ako ne go pravish i ti...Nikoga ne triabva da se ostavish na techenieto bilo to v edna vrazka, ili v tvoi lichjen jivot - triabva vinagi da se razvivash i v otnosheniata si s horata i sas samia sebe si....
Uuuuupppps malko se uvliakoh :rolleyes:
Samo s edno ne sam saglasa
Много е лесно да се обвържем емоционално с друго същество и да получаваме енергия от него, като понякога го правим дори връзката да носи предимно разочарования и тъга....
Lesno e da vzimash ot niakoi DA, no spored men e trudno da se obvarjesh emocionalno s niakoi!
Horata sme stanali tolkova zatvoreni, predubedeni, loshi , zlobni,,,,,i trudno dopuskame niakoi do nas za da moje da se obvarjem s nego , vseki gleda , ako moje da vzeme i da biaga predi da sa vzeli ot nego ...Tolkova e bolno i jalko obshtestvoto ni e Bolno i nie go pravim takova....
Sakjaliavam za tova, che go kazvam.... <_<