Здравей Гост

Пак за партньорските хороскопи

• 39 Отговора
  • 6916 Прегледи
*

АН

« -: Юни 28, 2004, 01:27:20 pm »

Синастрията позволява да видим връзките на нашите планети с още 10-15 чужди планети и точки....

По правило когато сме удовлетворени от едно партньорство, не си задаваме въпроси защо сме щастливи, от кои планети и аспекти идва, не се лутаме в анализи и синтези и т.н.
Изобщо и през ум не ни минава да търсим консултации със звездите по такива въпроси :)

Появи ли се обаче тъгата от раздяла или потребността от деклариции за щастлива любов, е подходящо време за анализ най-вече на собствения хороскоп.....

Връзките ни показват средствата, които ползваме за да набавяме необходимата ни енергия в някоя област, да компенсираме недостиг някакъв, да хармонизираме собствената си енергия....

Много е лесно да се обвържем емоционално с друго същество и да получаваме енергия от него, като понякога го правим дори връзката да носи предимно разочарования и тъга....

Междувременно забравяме да развиваме скрия в себе си потенциал и изобщо да приемаме и отдаваме енергия на много други обекти от външния свят.....

Много е важно дойде ли времето на анализи в една връзка, когато търсим отговори на въпросите чрез астрологията, да ги търсим първо в собствения си хороскоп....
Не го ли правим, ще сме твърде склонни да залитаме в нереалистично отношение към партньорите, а това води до разочарования и ни отдалечава от онова нещо, което наричаме духовна любов и се очаква да носи истинското щастие....

*

таралежка

« Отговор #1 -: Юни 28, 2004, 05:13:26 pm »
"Много е важно дойде ли времето на анализи в една връзка, когато търсим отговори на въпросите чрез астрологията, да ги търсим първо в собствения си хороскоп...." - това означава ли, че човекът цял живот практически обречен да прави връзките от един и същ тип?  :(  Нали наталната му карта не се променя от една връзка към друга? :unsure:

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #2 -: Юни 28, 2004, 07:48:02 pm »
:D Vsichko e tolkovo viarno  :rolleyes:
Kogato si shtastliv ne si zadavash vaprosa zashto e taka i ot kade stava. Kazvash si - eto go choveka koito me radva dava mi shtastie - i voabshte ne se pitsh zashto se poluchava taka...A kogato si neshtsten vinagi tarsish otgovora  - zashto ?I nai- veche sa malko horata koito go tarsiat v samite sebesi vinagi e nai-lesno da go namersi v drugia  :D ili izvan sebe si v neshto drugo, zvezdite, rabotata, umorata, stresa i t.n.
Az imam edna lubima misal - "kogato chovek uspee da se prebori sas sebe si , moje da se prebori s vsichko"- Kogato si pravish horoskop i mojesh da vidish slabite si i loshi cherti ti mojesh da rabotish nad tiah viarno e, che e mnogo trudno, no ne moje da iskash tova ot drugia, ako ne go pravish i ti...Nikoga ne triabva da se ostavish na techenieto bilo to v edna vrazka, ili v tvoi lichjen jivot - triabva vinagi da se razvivash i v otnosheniata si s horata i sas samia sebe si.... :D
Uuuuupppps malko se uvliakoh :rolleyes:

Samo s edno ne sam saglasa  ;)
Много е лесно да се обвържем емоционално с друго същество и да получаваме енергия от него, като понякога го правим дори връзката да носи предимно разочарования и тъга....
Lesno e da vzimash ot niakoi DA, no spored men e trudno da se obvarjesh emocionalno s niakoi!
Horata sme stanali tolkova zatvoreni, predubedeni, loshi , zlobni,,,,,i trudno dopuskame niakoi do nas za da moje da se obvarjem s nego , vseki gleda , ako moje da vzeme i da biaga predi da sa vzeli ot nego ...Tolkova e bolno i jalko obshtestvoto ni e Bolno i nie go pravim takova....
Sakjaliavam za tova, che go kazvam.... <_<  

*

Jeni

« Отговор #3 -: Юни 29, 2004, 12:44:55 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 11:12:01 pm от Jeni »

*

АН

« Отговор #4 -: Юни 29, 2004, 07:43:34 am »
аз погледнах под малко по-различен ъгъл синастриите.

Винаги имаме разни дефицити из картите си - те са движещи сили за развитието ни. Бележат се от планети в лошо космично състояние, от празни домове със зле поставени владетели....
С различни хора и отношения отработваме различни дефицити.

Когато преминем етапа на емоциите и имаме трайни чувства и осъзнаваме връзката, е полезно да видим тя на какви дефицити съответства - иначе има опасност да се превръщаме в енергийни вампири или донори.

Това общо взето се отнася за всякакви връзки и отношения - и бизнес и роднински и приятелски и любовни....

А изобщо за любовта - там колкото хора, толкова и дефиниции :)  

*

Guest_lillie

« Отговор #5 -: Юни 29, 2004, 09:03:54 am »
sega vijdate li, 4e sym totalno izperkala!? iskah da citiram syob6tenieto na edna i sled tova da otgovoria, a izliazoha edni raboti ot slujebnia mi pc...ne mi se syrdete, slu4va se:)))

*

Guest_lillie

« Отговор #6 -: Юни 29, 2004, 09:05:24 am »
mnogo syjaliavam za beliata, koiato napravih vyv foruma, samo 4e ne znam kak bih mogla da ia eliminiram... sistemnia administrator 6te ima da mi se kara:((

*

АН

« Отговор #7 -: Юни 29, 2004, 09:48:26 am »
Цитат
sega vijdate li, 4e sym totalno izperkala!? iskah da citiram syob6tenieto na edna i sled tova da otgovoria, a izliazoha edni raboti ot slujebnia mi pc...ne mi se syrdete, slu4va se:)))
когато отчетем, че има тякакъв дисбаланс у нас, на 99% работата е свършена :)  - за останалия 1% понякога помага просто да направим нещо различно от това, което правим обикновено :)  - само трябва да се мобилизираме достатъчно за тоя труден 1% :ph34r:  

*

АН

« Отговор #8 -: Юни 29, 2004, 09:54:30 am »
Цитат
:Lesno e da vzimash ot niakoi DA, no spored men e trudno da se obvarjesh emocionalno s niakoi!
Horata sme stanali tolkova zatvoreni, predubedeni, loshi , zlobni,,,,,i trudno dopuskame niakoi do nas za da moje da se obvarjem s nego , vseki gleda , ako moje da vzeme i da biaga predi da sa vzeli ot nego ...Tolkova e bolno i jalko obshtestvoto ni e Bolno i nie go pravim takova....
защо да съжаляваш :)

нали се опитваме да бъдем добри и истински и да не вредим нито на себе си, нито на другите :)

какво ли би било да живеем в някакъв идеален свят и общество... :ph34r:  

*

Guest_lillie

« Отговор #9 -: Юни 29, 2004, 10:05:29 am »
"понякога една слънчева усмивка порежда една още по-слънчева от някой, когото сме смятали за затворен"... ще ми се това да е вярно, между другото, и аз през цялото време се опитвах да разсъждавам и да действам по този начин и да се усмихвам, да съм добра и търпелива с тези, които не ме харесват...не са длъжни в края на краищата...но когато една искрена усмивка поражда само злоба и завист, тогава разбирам, че някои просто не заслужават искрено и човешко отношение, а това толкова много боли... за пореден път забелязвам, че докато дъм добра с всички и особено с тези, които не ме приемат, те стават още по-озлобени и арогантни, наистина прекаляват вече, но в момента, в който се отдръпна емоционално и почна да се държа и аз малко по-резервирано и гадно, като че ли се осъзнават малко, ама съвсем за малко, след което отново стават зли... предполагам, че ще има критики по мой адрес, но в края на краищата всеки тук изразява мнението си...

*

АН

« Отговор #10 -: Юни 29, 2004, 10:52:28 am »
Цитат
... за пореден път забелязвам, че докато дъм добра с всички и особено с тези, които не ме приемат, те стават още по-озлобени и арогантни, наистина прекаляват вече, но в момента, в който се отдръпна емоционално и почна да се държа и аз малко по-резервирано и гадно, като че ли се осъзнават малко, ама съвсем за малко, след което отново стават зли... предполагам, че ще има критики по мой адрес, но в края на краищата всеки тук изразява мнението си...
ето нещо от Р.Бах:
"- Не мога да проумея как успяваш да обичаш тълпа озверели птици, които току-що са се опитали да те убият.
- О, Флетч, това не ти харесва, а? Ти, естествено, не обичаш омразата и злото! Но трябва да се упражняваш, за да можеш да разпознаеш истинската чайка, да виждаш доброто у всяка от тях и да им помогнеш сами да го съзрат. Това разбирам под думата обич. И е истинско наслаждение, когато го постигнеш.
Спомням си, например, една разярена млада птица, казваше се Флетчър Линд Чайката. Беше току-що Прокуден, готов да се бие до смърт с Ятото, и тъкмо започваше да си изгражда собствен ад на Далечните скали. А ето го днес - вместо това гради собствените си небеса и води цялото Ято в тази посока."

някои явно го могат - струва си да опитваме и ние :)

а аз съм сигурна, че понякога е "добро" да сме "лоши" :ph34r:

*

lin

« Отговор #11 -: Юни 29, 2004, 11:46:03 am »
Друго утешително би могло да бъде, че ако някой си е избрал да отвърне на усмивката/доброто със злоба и лицемерие, то това със сигурност се трупа на неговия кантар ;)
А нашата задача все пак е да се грижим за собствения ни такъв, нали?! ;)

А как да продължаваме да живеем сред такива хора?!?!
Ами тези, които можем - избягваме.
За другите създаваме собствен щит (начин на поведение да речем; а може това да бъде някоя от ония техники, за които скоро говорихме тук...) - възможно е! :)
« Последна редакция: Юни 29, 2004, 11:46:47 am от lin »

*

АН

« Отговор #12 -: Юни 29, 2004, 12:31:37 pm »
Цитат

ако станем слепи и глухи за лошото и злото, ще можем ли да видим и чуем доброто :)  

*

Guest_lillie

« Отговор #13 -: Юни 29, 2004, 01:26:44 pm »
Цитат
Цитат

ако станем слепи и глухи за лошото и злото, ще можем ли да видим и чуем доброто :)
и в това съм съгласна с теб! забелязах, че в момента, в който успея /а това се случва за съжаление рядко, тъй като всичко приемам много присърце и много лично/ да се абстрахирам от хорската озлобеност, да блокирам емоционално, това като че ли успява по някакъв начин да редуцира агресията им... може би са прави тези, които казват, че за да оцеллееш, просто трябва да не ти пука, да си по-малко чувствителен и да си повечко дебелокож...да си изградиш нещо като щит, психологическа бариера за тия, дето прекаляват и не оценяват доброто отношение... а точно това най-много ще ги вбеси - да видят, че си сляп и глух и че мръсотията им не може да отрови душата ти и да ти отнеме малкото останала вяра в доброто, права ли съм?

*

lin

« Отговор #14 -: Юни 29, 2004, 01:45:48 pm »
ама аз не казвам да станем безчувствени и слепи;

въпросът тук е да се защитим и да не допускаме отрицателното да ни въздейства!
ако позволяваме сблъсъкът с негативното да ни влияе, то ние ставаме част от него :(

не казвам и че е лесно... ;)  

*

lin

« Отговор #15 -: Юни 29, 2004, 01:51:15 pm »
А всъщност защо толкова се оплакваме?!

Няма да променим света. Можем да променим себе си! ;)

Ако гледаме на всичките си сблъсъци с негативното като на автотренинг за собственото ни израстване, значи ще бъдем и достатъчно силни и стимулирани да се справим! :)

Хи-хи! Колко хубаво е да говориш такива неща!!!!! :D  :D  :D
Чуваш се отстрани и си вярваш все повече! :D  :D  :D  

*

АН

« Отговор #16 -: Юни 29, 2004, 02:03:22 pm »
Цитат
ама аз не казвам да станем безчувствени и слепи;

въпросът тук е да се защитим и да не допускаме отрицателното да ни въздейства!
ако позволяваме сблъсъкът с негативното да ни влияе, то ние ставаме част от него :(

не казвам и че е лесно... ;)
може би не само не трябва да го оставяме да ни влияе, ами и трябва да се борим с него, стига да ни стигне ентусиазма :ph34r: - то всъщност си има борци по рождение и можем да оставим на тях тая работа :)

Обаче ако сме от тия, които си избират битките, наистина трябва да имаме ежедневна грижа за защита от злото, както и най-вече вярата ни в доброто да е предостатъчно :)

Виж - днес е Лунен ден на магията - ден за контакти, обучение, за работа с кармата, за корекция на миналото :) - казано е, че много лесно се пренаписват окуражаващи спомени за лоши хора :ph34r:  

*

Guest_lillie

« Отговор #17 -: Юни 29, 2004, 02:34:35 pm »
po-skoro misylta mi be6e da stanem slepi, no ne i bez4uvstveni kym zloto, no v nikakyv slu4ai ne i kym dobroto...

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #18 -: Юни 29, 2004, 03:50:22 pm »
Цитат
Цитат
:Lesno e da vzimash ot niakoi DA, no spored men e trudno da se obvarjesh emocionalno s niakoi!
защо да съжаляваш :)

нали се опитваме да бъдем добри и истински и да не вредим нито на себе си, нито на другите :)

какво ли би било да живеем в някакъв идеален свят и общество... :ph34r:
Sajaliavm, zoshtoto sa malko horata koito shte ti podadat raka, kogato si na skalata, poveche sa tezi koito shte ti dadat nachalna skorost v bezmotornoto letene ;)
No pak tova e predpostavaka koiato ti dava vazmojnost da se nauchi da ceni istinskte i stoinostni  hora i neshta v jivota,,,Malko e stranno i protivorechiva nali :)))
Prekrasno e da poznavash dobri i svestni hora i loshi i zlobni na fona na koito shte mojej naistina da ocenish parvite  :rolleyes:

I  naistina mislia , che shte e skucho bez prepitsvia i borbi - Idealen sviat i obshtestvo, na koi mu triabva  :D lichno az obicham trudnostite  ;)  

*

Jeni

« Отговор #19 -: Юни 29, 2004, 04:08:34 pm »
:)  
« Последна редакция: Юли 06, 2004, 02:29:45 pm от Jeni »