Благодаря ти, mims! Нямам намерение чак да се отказвам от този човек заради една синастрия, нито пък да влагам прекалено големи надежди

Но има неща, които малко ме притесняват в него и се чудя дали ще успея да ги превъзмогна или ще ми пречат. Гложди си ме отвътре

А и тъкмо имам повод да понатрупам малко знания в областта на астрологията, за което иначе не ми остава време(а така намирам

). Сега ще вдия аз кои са силните планети и какви са аспектите в наталната ми карта

Lillie, знам, че една синастрия и идеална да е, пак не е гаранция, че отношенията ще са перфектни и всичко ще е като в приказка. Просто в живота никога не така

Между другото, четох снощи, че, ако в една синастрия в 12 дом на единия има планети(особено лични такива) на другия, то той е доста проницателен и умее да влияе психологически на човека с 12 дом. Та гледам нашата синастрия и 4 от неговите планети са в моя 12 дом, включително Слънце и Венера. Да си призная той по принцип си е много проницателен и умее доста добре да преценява хората за кратко време. За влиянието не мога да кажа, все още не съм усетила да ме потиска, ограничава или затормозява по някакъв начин освен това, че си знам, че каквото и да правя, той сякаш знае психологическия ми мотив да го направя

Но пък, когато човек няма задни мисли, това няма защо да му пречи