При обръщането на възлите, предхождащо Сатурновия възврат, при мен имаше промяна в професионално отношение. Моите са по 6-12 Рак/Козирог и Сатурн съвпад с ЮЛВ. Сдобих се с нов пряк началник, който беше смешно, некомпетентно, подскачащо човече, което правеше грешка след грешка и направо ни съсипваше всичко постигнато дотогава. Козирог, между впрочем. Заради него напусна най-кадърната ми колега. Той довлече две девойки, Дева, която нямаше нищо общо с работохолизма и перфекционизма и Лъв, която нямаше нищо общо с представителността и професионализма. Просто невероятно недоразумение. Първата беше "Мамаша клюкарка", втората - "амбициозно неграмотно злобарче". По туй време обаче се появи и новия ми биг-бос, който е най-вдъхновената уранианска Риба на света и с него се разбирах на някакво друго ниво, чисто интуитивно. Човек с визия и ясно съзнание какво ни предстои след 20 години и какво трябва да направим сега, за да сме готови тогава. Подхвана невероятни промени. И ги случи. Роден е на датата на баща ми.
От прекия си началник се оттървах на следващата година, която вече разглеждахме в казуси. Не са го уволнили заради мен, но ми предложиха мястото му, след като се беше много яко о.кал.
При транзит на ЮЛВ върху ИС в Дева правих много мъчителен и много продължителен летен ремонт, с един майстор меркурианец, ама близнаци. Направо ми скъса нервите и си остави ръцете. От тия дето им викаш майсторе, само щото не им помниш името.
При предишния ми възврат на възлите съм завършила средното си образование, през годината - кандидатстване, имах малка хирургична интервенция, и разбира се, леека изолацийка, началото на нов жизнен цикъл, промяна на средата, на дома и т.н. през следващата година. Тойзи ми предстои догодина.