Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86602 Прегледи
Re: Транзити на нодалната ос
« Отговор #200 -: Юни 02, 2010, 03:15:21 pm »
при обърнатите възли , май винаги има кармични събития ???

Май,да.  ;D

е при такова напуснах мъжа си  ;D

*

Nebesna

« Отговор #201 -: Юни 02, 2010, 03:34:29 pm »
при обърнатите възли , май винаги има кармични събития ???

Май,да.  ;D

е при такова напуснах мъжа си  ;D

А аз при възврата на нодалната ос.

*

Lillie

• 30532
Re:Транзити на нодалната ос
« Отговор #202 -: Юни 02, 2010, 04:19:56 pm »
При мен при обрата на възлите върху натална Венера в 5 дом (У7) започна най-дългата връзка в живота ми /дотук/. Съвпадна и със слънчево затъмнение върху нат. Венера плюс квадрат на тр. Сатурн към нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #203 -: Юни 02, 2010, 05:08:39 pm »
При мен при обрата на възлите върху натална Венера в 5 дом (У7) започна най-дългата връзка в живота ми /дотук/. Съвпадна и със слънчево затъмнение върху нат. Венера плюс квадрат на тр. Сатурн към нея.

зависи и кой е диспозитор на възлите и какви аспекти прави.
имам наблюдения в/у лунните възли и смятам , че са в основата на предсказателната астрология ,както и пр.луна.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #204 -: Юни 02, 2010, 05:10:39 pm »
Венера и Марс ги диспозират при мен, СЛВ Везни и ЮЛВ Овен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #205 -: Юни 03, 2010, 04:39:02 pm »
   Чудех се къде да го постна, тва е картата на моята Либоф, дето след близо 3-годишна раздяла се видяхме миналата година, няколко часа след виждането си бяхме в прегръдките си /часът на картата е от този момент/....
От тук може да направите връзка дали има кармичност с моята персона.....
1-първата карта е неговата - при него има съвпад точен на СЛВ със ЮЛВ
2-моята....акцентирани ми са нодалните оси....

« Последна редакция: Юни 03, 2010, 04:45:32 pm от daisyline »

*

Nebesna

« Отговор #206 -: Юни 03, 2010, 05:03:59 pm »
Неговият асцендент попада в твоя 5-ти дом - ти ще очакваш от него приключения и любов.
Твоят асцендент попада в неговия 8-ми дом - той ще очаква от тебе сексуални преживявания.

« Отговор #207 -: Юни 03, 2010, 05:12:38 pm »
   Ами ако ректификацията ми е вярна де....Благодаря, Небесна! Всъщност това е било пусковия момент, някои събития тепърва май ще се задействат при мен, щото съвсем скоро ще имам транзитна нодална ос върху Слънцето ми, което вече попада и под въздействието на транзитния Плутон. Пък нали знаете, че в момента Плутон е връх на ТАО-то мунданния - та кой знае какви неща ще се отключат....

*

Марая

• 28287
« Отговор #208 -: Юни 03, 2010, 05:16:49 pm »
   Ами ако ректификацията ми е вярна де....Благодаря, Небесна! Всъщност това е било пусковия момент, някои събития тепърва май ще се задействат при мен, щото съвсем скоро ще имам транзитна нодална ос върху Слънцето ми, което вече попада и под въздействието на транзитния Плутон. Пък нали знаете, че в момента Плутон е връх на ТАО-то мунданния - та кой знае какви неща ще се отключат....

Deisy, моля те влез в скайпа. :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #209 -: Юни 03, 2010, 05:24:01 pm »
съвсем скоро ще имам транзитна нодална ос върху Слънцето ми, което вече попада и под въздействието на транзитния Плутон. Пък нали знаете, че в момента Плутон е връх на ТАО-то мунданния - та кой знае какви неща ще се отключат....

Нов урок ще усвоиш Дейзи във връзка с дома, който Слънцето. Скоро го преживях.

« Отговор #210 -: Юни 04, 2010, 09:09:46 am »
   Сигурно Небесна, излиза че никви уроци до тук не съм усвоила, а само съм бягала ли бягала....А все съм казвала, човек среща съдбата си по пътя, който тръгва да избяга от нея....
   Значи сега гледам картата за новолунието, казах вече че на мен повече то ми влияе, защото съм родена 4 дена след такова, транзитния СЛВ прави абсолютно точен съвпад с куспидата на VІІІ дом, прави и съвпад със Слънцето-орбиса 2 градуса и нещо, откъм VІІ дом. Всъщност транзитите на нодалната ос, попадат точно върху върховете на VІІІ-ІІ дом.....На следващия ден възлите тръгват в директна посока /демек обратна на нормалното им движение/....Значи предполагам, че ще има пусков момент на някакво събитие, което ще се развие, когато осите тръгнат отново в нормалната си посока, ретроградна.....
   Много ми е напрегнато - без видима причина. Отвреме на време цялата ми същност клокочи, но успявам да се овладея.....Да видим кво ще става.....Щото към същия този момент - се образува един голям квадрат, където върховете попадат в 1-VІІ и V-ХІ натален дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #211 -: Юли 07, 2010, 12:07:07 pm »
 Какви трябва да са събитията когат тр.СЛВ съвпадне с управителят си?
Ако управителят има само негативни аспекти, то и възелът от това си положение ще атакува планетите в радикса и ...житейските уроци няма да са много харни.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #212 -: Юли 08, 2010, 12:35:57 pm »
СЛВ ВОДОЛЕЙ /от сайта на Пими/

Научете се да работите в колектив, проявявайте по- голямо внимание и търпение към хората около вас. Толерирайте слабостите на другите.
Изхвърлете зад борда всички предразсъдъци. Не мислете освен това чак толкова много за общественото си положение. Помъчете се да откриете в работата си новото, положителното, стойностното!

И аз съм със сев възел във водолей,съвпад ДС.И това което съм го подчертала  наистина е моя проблем ,с който се боря.
Отдава ми се много южния възел  ;D,индивидуалистка съм и съм срещала най-вече проблем с това,че хората не са като мен ;D Точни,коректни и т.н. И затова съм имала конфликт с тях.
С времето мисля,че горе долу съм преодоляла този проблем.
В натала нямам съвпади на планети с нодалната ос,но съм преживяла навремето транзит на уран през сев възел и нептун.Иначе пре брзодвижещите не съм наблюдавала за събития.Но сигурно е имало.
Скоро тр меркурий ще премине през южен възел...каквото и да значи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #213 -: Юли 08, 2010, 02:37:59 pm »
Аспекта не е най-важното нещо .....той подлежи на трансформация.
енергетиката на планетите е оснвната и отправна точка. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #214 -: Юли 08, 2010, 10:55:34 pm »
И аз съм със сев възел във водолей,съвпад ДС.И това което съм го подчертала  наистина е моя проблем ,с който се боря.
Отдава ми се много южния възел  ;D,индивидуалистка съм и съм срещала най-вече проблем с това,че хората не са като мен ;D Точни,коректни и т.н. И затова съм имала конфликт с тях.
С времето мисля,че горе долу съм преодоляла този проблем.
В натала нямам съвпади на планети с нодалната ос,но съм преживяла навремето транзит на уран през сев възел и нептун.Иначе пре брзодвижещите не съм наблюдавала за събития.Но сигурно е имало.
Скоро тр меркурий ще премине през южен възел...каквото и да значи.

Аз не искам никой нищо да ми казва ;D
Просто споделих,че по-горе написаното важи за мен в пълна сила :blink:

аз не съм човека, който може да ти каже нещо във връзка с възлите, защото вчера ги започнах отначало.. :-[
начисто..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #215 -: Август 03, 2010, 09:28:31 am »
Има ли нещо специфично в градуса, в който днес попадат възлите?
Зет 7 го дава с червена удивителна, но нищо повече.

От известно време се чудех те дали не са директни или поне до 24 юли някъде в астро.ком изписваше една буквичка d пред тях. Май питах, ама никой не се изказа, следи ли ги някой тези неща, че да внесе яснота?  :blink:   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #216 -: Август 03, 2010, 09:48:27 am »
Има ли нещо специфично в градуса, в който днес попадат възлите?
Зет 7 го дава с червена удивителна, но нищо повече.

От известно време се чудех те дали не са директни или поне до 24 юли някъде в астро.ком изписваше една буквичка d пред тях. Май питах, ама никой не се изказа, следи ли ги някой тези неща, че да внесе яснота?  :blink:   

тази буквичка(при възлите) мисля, че е се отнася за посоката дали са директни или ретроградни...d е за директен, защото нали те са ретроградни по-принцип...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #217 -: Август 03, 2010, 09:49:22 am »
Да, де, туй викам и аз, но искам да го знам със сигурност.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #218 -: Септември 21, 2010, 04:06:57 pm »
Имате ли наблюдения как се изразява транзита на северен възел в 5ти дом,пък и съвпад  с вертекс?

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Септември 24, 2010, 12:12:34 pm »
Имате ли наблюдения как се изразява транзита на северен възел в 5ти дом,пък и съвпад  с вертекс?

Вероятна бременност, нова връзка :blink:...