Сигурно Небесна, излиза че никви уроци до тук не съм усвоила, а само съм бягала ли бягала....А все съм казвала, човек среща съдбата си по пътя, който тръгва да избяга от нея....
Значи сега гледам картата за новолунието, казах вече че на мен повече то ми влияе, защото съм родена 4 дена след такова, транзитния СЛВ прави абсолютно точен съвпад с куспидата на VІІІ дом, прави и съвпад със Слънцето-орбиса 2 градуса и нещо, откъм VІІ дом. Всъщност транзитите на нодалната ос, попадат точно върху върховете на VІІІ-ІІ дом.....На следващия ден възлите тръгват в директна посока /демек обратна на нормалното им движение/....Значи предполагам, че ще има пусков момент на някакво събитие, което ще се развие, когато осите тръгнат отново в нормалната си посока, ретроградна.....
Много ми е напрегнато - без видима причина. Отвреме на време цялата ми същност клокочи, но успявам да се овладея.....Да видим кво ще става.....Щото към същия този момент - се образува един голям квадрат, където върховете попадат в 1-VІІ и V-ХІ натален дом.