Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86498 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Транзити на нодалната ос
« Отговор #220 -: Септември 25, 2010, 08:13:32 am »
Имате ли наблюдения как се изразява транзита на северен възел в 5ти дом,пък и съвпад  с вертекс?

Вероятна бременност, нова връзка :blink:...
Добре,че преглеждам постовете назад,че ето има отговори(за което съм благодарна :wub:)
Еми,звучи добре някаква ню лав ;D
Не искам да ви натоварвам със собствените си проблеми,но относно новата любов ...просто като че ли я нюхам ;Dнаистина мисля че ще дойде :-\ за добро или зло :'(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #221 -: Септември 25, 2010, 09:29:42 am »
Tи си патосен случай. ;D
Няма да мирясам ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #222 -: Септември 25, 2010, 12:13:26 pm »
Чакаме Dон Жуан ;D

Уверявам те , че с чакане не става..... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #223 -: Септември 25, 2010, 12:15:06 pm »
Чакаме Dон Жуан ;D

Много ми е интересно как пишете от мое име ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Септември 25, 2010, 12:20:40 pm »
Чакаме Dон Жуан ;D

Много ми е интересно как пишете от мое име ;D ;D

Въобще не е от твое име..., а от наше си виждане....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #225 -: Септември 25, 2010, 12:29:19 pm »
Kris, не приемай и емоционалната сфера като "скара-бира" или бързо хранене (секс на екс) ;D.
Децата на 80-те сме други искаме по-голяма многопластовост на чувствата.

п.п.Добре, че не ми се налага сега да съм на 20г. Егати постните чувства! ;D ;D ;D ;D
п.п.п.Ех, какви мъже имаше дами по наше време и на дневен, и на нощен план! ;D ;D ;D ;D ;D
Няма сегааа, нямааа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #226 -: Септември 25, 2010, 12:46:23 pm »
Транзитния ЮЛВ ще премине през мидпойнт  :jup:парс...
Какво би могло да значи?
 :rolleyes: Интересна работа, в тоя градус ще има и затъмнение в края на 2010.... :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #227 -: Септември 25, 2010, 12:47:31 pm »
Облекчение?
Къде ти е Парса?

*

Марая

• 28287
« Отговор #228 -: Септември 25, 2010, 01:20:05 pm »
Облекчение?
Къде ти е Парса?

Как къде ?!- и тя там -барабар Петко с мъжете.... ;D ;D
На к8 1* в рак , а Юпи на 27:54 близнак....., мидпойнта е на 29 и нещо в Близнаци....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #229 -: Септември 25, 2010, 10:23:00 pm »
Kris, не приемай и емоционалната сфера като "скара-бира" или бързо хранене (секс на екс) ;D.
Децата на 80-те сме други искаме по-голяма многопластовост на чувствата.

п.п.Добре, че не ми се налага сега да съм на 20г. Егати постните чувства! ;D ;D ;D ;D
п.п.п.Ех, какви мъже имаше дами по наше време и на дневен, и на нощен план! ;D ;D ;D ;D ;D
Няма сегааа, нямааа.
Kakво слагам не разберaм?! ;D
Емоционалната страна винаги присъства при кой повече при кой по-малко, това е неизбежен обмен на информация. Пак преценявате през компютъра кристално ясно. ;D

Много са кефа на милкиуай ;D, такова състояние те прави много глупав, но същевременно чувството е несравнимо.  ;D
Кое състояние бе Крис?

*

Stella

• 7765
« Отговор #230 -: Септември 25, 2010, 10:29:46 pm »
Крис, отсега те виждам как "подрязваш" крилцата на някое влюбено в теб момиче, като го обявяваш за глупаво.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #231 -: Септември 25, 2010, 10:42:01 pm »
Крис, отсега те виждам как "подрязваш" крилцата на някое влюбено в теб момиче, като го обявяваш за глупаво.
Права си.
Този Крис сигурно е симпатично момче,не искам да го обиждам,но доста дразни с изказванията си.
И понеже виждам,че нещо "ми се радва",само ще кажа ако не знае,че съм честен и окровен човек и обичам да разговарям за нещата които са ми на сърцето :blink: Това,че той го намира за забавно ,си е негов избор,пък и годинките му имат още да се натрупват...тогава сигурно няма да намира смисъл в това " да се подпичква" както го прави във форума.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #232 -: Септември 26, 2010, 07:52:54 am »
И в този ред на мисли,за последно ще се обърна към Крис с една сентенция, на която попаднах тази сутрин в нета:
"Хората мислят, че спират да се влюбват, когато остареят, без да разбират, че остаряват, когато спират да се влюбват!" ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #233 -: Септември 26, 2010, 08:26:31 am »
И в този ред на мисли,за последно ще се обърна към Крис с една сентенция, на която попаднах тази сутрин в нета:
"Хората мислят, че спират да се влюбват, когато остареят, без да разбират, че остаряват, когато спират да се влюбват!" ;)

Браво, Милки! Пожелавам ти да бъдеш постоянно влюбена и да е взаимно,
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #234 -: Септември 26, 2010, 04:51:32 pm »
 ;D Аз ще си остана вечната девойка, по тази логика.
  Майтапа настрана, време за равносметка....Тъй, тия дни преживявам транзита на нодалната ос върху Слънцето ми, очаквайки няква манна любовна да ме тресне - пфуууу, че съм замаена. Как да ме тресне, като в натала ми Слънчето ми е острието на "Кама-та", а двата ръба са СЛВ и Венера. И сега като тр.СЛВ ми е точно върху Слънцето, а ЮЛВ в опозиция - се получава "Дамоклев меч" - Дамоклев меч - Съчетава действието на секирата и камата. Под ударите на съдбоносни събития, които не може да избегне, човек изпада в паника и дори не се стреми да се бори. Необходимо е, използвайки прогресии и транзити, да се организира защита, като тайните удари той съумее да обърне в своя полза. Наталната "кама" е активирана със секирата.....Нож - кама (Дротик в ZET) - два полуквадрата са съединени с квадрат. Стихия Вода. Дава мащабни, постоянно връщащи се отрицателни ситуации, които са с по-слаба енергия. Човек е склонен към внезапна и рязка проява на раздразнителност и недоволство. Полето около него е напрегнато, действа разрушително на Душата и не трябва да се приема пасивно. Конфигурацията се включва внезапно и е необходимо рязко действие, за да се пребори човек с тайните врагове на събитиен план, като осъзнато използва енергиите на двата полуквадрата. Ако на върха е Слънцето или Венера, нещо ще куца в емоционалните прояви. Ще помогнат планетите, домовете които управляват и домовете, в които се намират (от конфигурацията). Решение предлагат и планетите в опозицията на върха.
   Нищо не помага, в случая седиш и разбираш, че това е Колелото на Съдбата. Или се успокояваш, че Бог има по-хубав план за теб....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #235 -: Септември 27, 2010, 12:23:40 am »
Abe ей Юрий, това koeто по долу ще копирам го написах именно защото аз съм много влюбчив, но точно тогава правя абсолютни глупиости, които човек обикновено знае, че са глупости и в "нормално" ментално състояние няма да ги направи. Брез влюбена ли си загубена ли си каква си?! :P
;D

Много са кефа на милкиуай ;D, такова състояние те прави много глупав, но същевременно чувството е несравнимо.  ;D

Човек след време осъзнава глупостта си но състоянието което те дига в небесата е невероятно. ;D

Добре Юрий,не е лошо човек да е влюбен....айде мир да има :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #236 -: Септември 27, 2010, 12:54:06 am »
В момента транзитните ЮЛВ/СЛВ са ми почти на остта АЦ/ДЦ.
Наскоро при точния съвпад на тр. ЮЛВ с Луната,упр на асц., срещнах важен за мен човек и толкова странно и главоломно се развиват нещата,че и за миг не се съмнявам ,че това е една от поредицата кармични срещи в този ми живот-огледален съвпад на Луни и Сатурни.
Засега толкова,не искам да дърпам дявола за опашлето. :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #237 -: Септември 27, 2010, 03:32:03 am »
Наистина много интересно Мимс,
а какво би могло да се случи при транзитен северен възел с юпитер? А стрелец е интерсептиран в 5ти дом.
Самият съвпад се случва в 6ти.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #238 -: Септември 27, 2010, 11:36:33 pm »
Предполагам,нещо по делата на 5-ти.
На мен ми се случил някъде преди 5 години и единственото по-значимо събитие е,че тогава четях за държ. изпит на следдипломна чуждоезикова квалификация(Стрелец в шести).

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #239 -: Ноември 15, 2010, 01:41:19 pm »
Имате ли наблюдения върху следният аспект:
Транзитен сев възел съвпад с вертекс 5ти дом.