Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86265 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Транзити на нодалната ос
« Отговор #280 -: Януари 21, 2012, 11:12:48 pm »
В момента СЛВ ми транзитира върху луната в 6 дом -у асц.Слева да погази юпитера и нептуна у МЦ и интерсептиран 6 дом.Това за около 5-6 месеца.За сега - нищо.Ако нещо се размърда ще пиша :blink:

Промени в работата, а също и по дома, който луната управлява.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #281 -: Януари 21, 2012, 11:25:53 pm »
В момента СЛВ ми транзитира върху луната в 6 дом -у асц.Слева да погази юпитера и нептуна у МЦ и интерсептиран 6 дом.Това за около 5-6 месеца.За сега - нищо.Ако нещо се размърда ще пиша :blink:

Луната управлява АСЦ - как ли ще се променя? :blink:Работа нямам в момента - може пък да намеря.........ако някой търси музикантки ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #282 -: Януари 21, 2012, 11:34:18 pm »
Дали да не пуснем една анкета - Колко нямат работа  :-\
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #283 -: Януари 21, 2012, 11:34:59 pm »

Няма нужда от анкета, може да се проследи по активността във форума.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #284 -: Януари 21, 2012, 11:36:30 pm »
Работа нямам в момента - може пък да намеря.........ако някой търси музикантки ;D

И ти ли се занимаваш с музика? С твоя човек може да направите артистичен дует.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #285 -: Януари 21, 2012, 11:39:52 pm »

Сещам се за " горките" Гърци със 740 Евро мин. заплата и 700 Евро мин Пенсия
колко стачки и бунтове имаха, а при нас, уж нямало по-долно " дъно "   :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #286 -: Януари 21, 2012, 11:40:33 pm »

А, не, аз работя на 2 места най-малко и пак намирам време и за форума и за приятелите си.
това не е критерий.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #287 -: Януари 21, 2012, 11:41:41 pm »

Българите винаги сме се подценявали. познавам един германец, който казва. В испания никой не се хваща за толкова малко пари, колкото вашите българи и така сами си подливат вода. Човекът живее в българия но е с европейска пенсия. Инвестирал е у нас.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #288 -: Януари 21, 2012, 11:47:31 pm »
А, не, аз работя на 2 места най-малко и пак намирам време и за форума и за приятелите си.
това не е критерий.

Пошегувах се, извадката не е представителна. 
Иначе ако се гледа активността във форума, би трябвало всички да сме щастливи безработни. ;D
В интерес на истината и аз много се изкушавам да пиша, дори когато съм поела голяма поръчка в кратък срок, чак яд ме хваща, че не мога да си разпределям по-разумно времето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #289 -: Януари 21, 2012, 11:49:39 pm »

Отиват на работа към 11 сутринта и имат 3 часа обедна почивка, през това време могат и да подремят.  ;D

А тук работиш цял живот като вол и накрая не ти достигат някакви точки за пенсия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #290 -: Януари 21, 2012, 11:54:34 pm »
Работа нямам в момента - може пък да намеря.........ако някой търси музикантки ;D

И ти ли се занимаваш с музика? С твоя човек може да направите артистичен дует.  ;D
Не ща ;D НЕ  щА И С ВТОРИЯ :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #291 -: Януари 22, 2012, 12:00:10 am »
това не е критерий.

Пошегувах се, извадката не е представителна. 
Иначе ако се гледа активността във форума, би трябвало всички да сме щастливи безработни. ;D
В интерес на истината и аз много се изкушавам да пиша, дори когато съм поела голяма поръчка в кратък срок, чак яд ме хваща, че не мога да си разпределям по-разумно времето.

аз работя най-добре, когато върша няколко неща едновременно, защото иначе се отегчавам много бързо. имам близнаци на К6 и везни на МЦ (двойни знаци). Редувам различни дейности - така съм по-ефективна. ;D

« Отговор #292 -: Януари 22, 2012, 12:13:36 am »

Луната управлява АСЦ - как ли ще се променя? :blink:Работа нямам в момента - може пък да намеря.........ако някой търси музикантки ;D

По-скоро съвпад/опозиция на транзитиращата нодална ос дава среща и/или раздяла с важен за нас човек. :blink:А  при теб щом Луната е упр.на АСЦ още повече подчертава сферата на връзките като добавим ,че е и в 6 дом ,може да е среща с човек ,свързан с делата по този дом.Пожелавам ти да ти "направи" работно предложение тр. нодална ос и още нещо приятно. ;)
Дано - преди 2 дена се срещнах с човек,който може и да ми намери подходяща работа - благодаря за коментара :blink:ЧАКАМ :blink:

« Отговор #293 -: Януари 22, 2012, 12:27:46 am »
Искам да споделя - изкарах транзити на  5 приятелки за периода когато са забременели -при всичките СЛВ прави съвпад - на 2 с нат.Луна,на 1 с нат .юпитер ,на 1 с нат.Сатурн и на 1 с НЕПТУН.Сувпадите са точни за момента на зачеване.Ех,този възел..........При друга позната ,която прави инвитро ,този аспект - тр.СЛВ - съвпад НАТ.Луна- не донесе нищо-,въпреки опита който направи....... Някоя мама :blink: да коментира?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #294 -: Януари 22, 2012, 12:34:22 am »
При друга позната ,която прави инвитро ,този аспект - тр.СЛВ - съвпад НАТ.Луна- не донесе нищо-,въпреки опита който направи.......

Луната в кой дом от АС се пада при нея? В кой знак и градус е АС?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #295 -: Януари 22, 2012, 12:40:15 am »
При друга позната ,която прави инвитро ,този аспект - тр.СЛВ - съвпад НАТ.Луна- не донесе нищо-,въпреки опита който направи.......

Луната в кой дом от АС се пада при нея? В кой знак и градус е АС?
Това е всеизвестната дама ,от която някои си натрупаха дивиденти! Луната и е в 4 дом ............ ,но може би натала и е публикуван вече и в някое списание :oЧетох прогнозата................ ами греши :blink:
« Последна редакция: Януари 22, 2012, 12:48:50 am от natalia »

« Отговор #296 -: Януари 22, 2012, 12:42:01 am »
Асц. - 7 - Везни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Януари 22, 2012, 12:49:37 am »
Възлите в транзит през радикална точка не винаги дават резултат, трябва да бъде потвърдено и от други фактори.
Едно е само СЛВ или ЮЛВ да ти мине през Луната, друго е да бъде съчетано с Юпитер, например (ефектът ще е по-силен).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #298 -: Януари 22, 2012, 12:53:53 am »
Възлите в транзит през радикална точка не винаги дават резултат, трябва да бъде потвърдено и от други фактори.
Едно е само СЛВ или ЮЛВ да ти мине през Луната, друго е да бъде съчетано с Юпитер, например (ефектът ще е по-силен).
Какъв юпитер - по - точно?
тр.пр.или дир?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #299 -: Януари 22, 2012, 12:55:03 am »
При мене е имало съвпад на транз. Венера с АСЦ и съвпад
на Вертекс с Луна ( нодалната ос няма съвпади )