Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86320 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Транзити на нодалната ос
« Отговор #320 -: Юли 30, 2012, 07:54:55 pm »
Лейдис, средата на сетпември ми предстои квадратура на нодалната ос. Някой да сподели впечатления за периода?

Ще имам и новолуние върху натален Сатурн в 11ти и тр. Сатурн тъкмо ще е минал АЦ. Малко след това чакам и тр СЛВ върху натален Уран. По принцип, Уран няма мн голямо влияние в картата ми, затова не се плаша особено, но за квадратурата знам, че е тежък период.
« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 03:57:42 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
« Отговор #321 -: Ноември 03, 2012, 12:55:22 pm »
Някой може ли да потвърди раждане на дете при възврат на Нодалната ос? Независимо дали ЮЛВ върху СЛВ или обратно. Това би означавало, че синастрично ще има съвпад на нодалната ос на детето с тази на майката.

« Отговор #322 -: Ноември 03, 2012, 04:38:56 pm »
Някой може ли да потвърди раждане на дете при възврат на Нодалната ос? Независимо дали ЮЛВ върху СЛВ или обратно. Това би означавало, че синастрично ще има съвпад на нодалната ос на детето с тази на майката.

:o това е обрат на нодалната,възврат е тр.слв съвпад нат.слв, тр.юлв върху нат.юлв
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #323 -: Ноември 03, 2012, 05:51:17 pm »
Не, но би било просто чудесно в оставащите два месеца до точния възврат да сгащя таткото изневиделица и да свидетелствам за забременяване при завръщане на нодалната ос.  ;D

« Отговор #324 -: Ноември 03, 2012, 08:14:28 pm »
Аз се омъжих при възврат на възлите,а синът ми е роден малко след това.Разликата е около 7*,а и са в различни знаци,така че не го считам за съвпад.За сметка на това пък имаме съвпади на светилата  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #325 -: Ноември 03, 2012, 08:16:53 pm »

:o това е обрат на нодалната,възврат е тр.слв съвпад нат.слв, тр.юлв върху нат.юлв

да, обрат е  :blink: та мисълта ми е, при обрат дали ви се е случвало раждане на дете ?

Аз се омъжих при възврат на възлите,а синът ми е роден малко след това.Разликата е около 7*,а и са в различни знаци,така че не го считам за съвпад.За сметка на това пък имаме съвпади на светилата  :blink:

значи при теб е било възврат, а не обрат ? а в кои домове са ти възлите?

« Отговор #326 -: Ноември 03, 2012, 08:26:36 pm »
СЛВ в 5-ти,Стрелец

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #327 -: Ноември 20, 2012, 04:20:11 pm »
Имате ли опит от преживявяния при транзит на СЛВ с Нептун.Този Нептун напоследък все около него се въртя, в соларната карта също е акцентиран, няма отърване от него...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #328 -: Ноември 20, 2012, 05:35:16 pm »
Преди година съм го преживяла,нямам спомени от конкретно събитие.

*

Stella

• 7765
« Отговор #329 -: Ноември 20, 2012, 08:40:00 pm »
Лейдис, средата на сетпември ми предстои квадратура на нодалната ос. Някой ад сподели впечатления за периода?

Ще имам и новолуние върху натален Сатурн в 11ти и тр. Сатурн тъкмо ще е минал АЦ. Малко след това чакам и тр СЛВ върху натален Уран. По принцип, Уран няма мн голямо влияние в картата ми, затова не се плаша особено, но за квадратурата знам, че е тежък период.
Казват, че е труден период. За мен наистина беше такъв, но имайки в предвид, че при мен светилата са в квадратиращите знаци, това винаги утежнява ситуацията. Не бой се, ако не ти засяга луната. Възел в съвпад с Луна е по-гаден период със сигурност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #330 -: Ноември 20, 2012, 08:43:40 pm »
Възлите са символ на всички срещи в живота :) Какво по хубаво от това ?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #331 -: Ноември 21, 2012, 03:49:22 am »
Възел в съвпад с Луна е по-гаден период със сигурност.
Нищо подобно,изключително хубав период и среща/ връзка/ с кармичен оттенък.
При съвпада с Вертекс ми се случи същото. :blink:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #332 -: Декември 17, 2012, 07:59:53 am »
Точно на 1-ви януари на новата 2013г. е точният съвпад на транзита на нодалната ос със Слънцето в натала. Като Южният възел прави съвпад и съответно Северният опозиция.

Слънцето ми е в 7-ми дом, в Телец; управителят на 7-ми дом Венера е също в 7-ми дом, в Телец; други аспекти към Слънцето в момента няма, вкл. и по прогресия.

Какви впечатления имате и събитийност от подобен съвпад на нодалната ос със Слънцето?
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Lillie

• 30532
« Отговор #333 -: Декември 17, 2012, 02:35:04 pm »
Възлите са символ на всички срещи в живота :) Какво по хубаво от това ?

Не всички срещи в живота са приятни, но всяка от тях е урок, особено когато са по възлите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #334 -: Декември 17, 2012, 03:59:07 pm »
Имате ли опит от преживявяния при транзит на СЛВ с Нептун.Този Нептун напоследък все около него се въртя, в соларната карта също е акцентиран, няма отърване от него...
Аз скоро го преживях, но нищо не ми се случи,въпреки ,че Нептун е У7 при мен -и транзита на възел през У7-означавало-БРАК- :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #335 -: Декември 17, 2012, 04:53:50 pm »
При мен е У8,а се намира в 4 дом ,предпочитам и аз да не го усетя...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #336 -: Декември 17, 2012, 04:57:44 pm »
Спокойно,няма да го усетиш щом аз не го усетих ...
Очаквам да стигне до Натална Луна в Скорпион на 14 градуса ,някой има ли наблюдения..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #337 -: Декември 17, 2012, 05:15:49 pm »
Аз скоро го преживях, но нищо не ми се случи,въпреки ,че Нептун е У7 при мен -и транзита на възел през У7-означавало-БРАК- :rolleyes:
Този месец имам съвпад тр.СЛВ с нат.Нептун в 3 дом на Скорпиона,а тр. Нептун в Риби - 6 дом ми прави съвпад с нат.СЛВ.Чувствам нестабилност,променливост в настроенията,съмнения,страхове,отчаяние и песимизъм. Нептун е господар на 6 и 7 дом.

*

Нова

• 3491
« Отговор #338 -: Март 04, 2013, 03:52:49 pm »
Нещо не ми е, както трябва. Както е казала marbeq "Чувствам нестабилност,променливост в настроенията,съмнения,страхове,отчаяние и песимизъм."
Натискът от краткото време, изтичащите срокове, баланса на финансите и все такива едни покрай текущата ми неопределеност в намирането на нова квартира ме изкарват извън зоната ми на комфорт и направо ме смазват. Всяка комуникация в тази връзка е разочарование, всяко посещение в сайт за имоти е объркващо и направо отказващо.
Нещо попаднах на коментари за нодалната ос и хирончо и май може и те да са виновни. /Търся вината извън себе си!  :-[/
Транзитен ЮВ точно в/у натален хирон, каре нат венера, 150* със сатъра, но пък като цяло натална и транзитна ос са в секстили/тригони. Транзитен хирон след 1 * тригонира ретро натален юпи, което не би трябвало да е зле, ама и голямо множество минава през 12 дом... :-X :-X

« Отговор #339 -: Март 05, 2013, 10:16:47 pm »
Предстои ми съвпад на тр. СЛВ с наталният Плутон. Някой преживял ли е това, има ли конкретни наблюдения?