Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86402 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Транзити на нодалната ос
« Отговор #340 -: Март 05, 2013, 10:30:01 pm »
Точен съвпад на СЛВ с Асц. в момента - нищо не се случва, многострадална геновева.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #341 -: Март 05, 2013, 10:33:20 pm »
Жалко. Сега няма да има транзит, с когото да оправдая многострадалчеството си.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #342 -: Март 05, 2013, 10:34:55 pm »
Нямаш ли нещо в началото на Риби или Дева? Така транзитният Нептун го аспектира - има оправдание.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #343 -: Март 05, 2013, 10:35:09 pm »
Спокойно,няма да го усетиш щом аз не го усетих ...
Очаквам да стигне до Натална Луна в Скорпион на 14 градуса ,някой има ли наблюдения..

Да, няма начин да мине без събитийност. Вероятна среща/връзка - интерпретирай в най-широкия смисъл на думата. За проявлението се вземат предвид и дома и аспектите на наталната Луна.

« Отговор #344 -: Март 05, 2013, 10:38:30 pm »
Нямаш ли нещо в началото на Риби или Дева? Така транзитният Нептун го аспектира - има оправдание.  :blink:

Не, от мутабелно качество имам само Юпитер, но той е в края на знака си. Мога ли да се оплаквам за този така несправедлив дефицит на съдбата? Всъщност ... той е единствен и във въздух. Значи още един повод да се оплаквам ....

*

Papy

• 4343
« Отговор #345 -: Март 05, 2013, 10:42:55 pm »
Ама сега къде да мрънкам и да страдам-в тая, или в другата тема

« Отговор #346 -: Март 05, 2013, 10:49:06 pm »
Страдай поради факта, че не можеш да решиш. Няма ли да се научите как се прави!  :blink:

« Отговор #347 -: Март 06, 2013, 08:18:56 am »

мрънкаш,че  страдаш или страдаш ,че не мрънкаш  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #348 -: Март 06, 2013, 08:37:19 am »

мрънкаш,че  страдаш или страдаш ,че не мрънкаш  :mellow:

Ами... ;D
Колебая се как да постъпя

« Отговор #349 -: Март 06, 2013, 08:43:05 am »
 избери алтернатива ,различна от колебанията ти
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #350 -: Март 06, 2013, 09:00:12 am »
избери алтернатива ,различна от колебанията ти

Хитро :)

Само за последно да се върна на мрънкането-тр хирон кв нодална ос не е приятно

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #351 -: Март 06, 2013, 10:51:54 am »
Предстои ми съвпад на тр. СЛВ с наталният Плутон. Някой преживял ли е това, има ли конкретни наблюдения?

Усещане за участие в колективната съдба на човечеството...,колективната енергия се усеща отключена . Нямаш време да си сама. Тълпата те тегли. Изчистване на ненужното..увереност в себе си.Поемане на колективна карма.

От тук насетне са домовете...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #352 -: Март 06, 2013, 12:46:10 pm »
иха, на мин това ще ми е в 12, най-много да ида в психиатрия и са спася тълпата от себе си :-) в опозе на Луната ще е  ;D

Кажете нещо за транзитен ЮЛВ съвпад с Венера. Не броим връщане на стара любов.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #353 -: Март 06, 2013, 12:51:02 pm »
иха, на мин това ще ми е в 12, най-много да ида в психиатрия и са спася тълпата от себе си :-) в опозе на Луната ще е  ;D

Кажете нещо за транзитен ЮЛВ съвпад с Венера. Не броим връщане на стара любов.

Залога е хармония в отношенията. Но ЮЛВ се свързва с познатото...Препятствия, ограничения , конфликтни ситуации , в това число и сексуални свързани с любовта. Неразбиране на близките , отчуждение..хладни отношения в дома..липса на хармония...и пари.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #354 -: Март 06, 2013, 01:24:11 pm »
Марая, направо ми уби всякакъв ентусиазъм. Това за ЮЛВ от личен опит ли е ?

ПП Предпочитам връщане на стара любов  :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #355 -: Март 06, 2013, 01:28:06 pm »
Аййй, Марая! Къде са ти розовите очила?  ;D Всъщност, очаква се подобно развитие, въпросът е, дали ще успея да го превъзмогна. Но се очаква да нямам липса на пари.... Поне така очаквам аз  ;D
При предишния транзит съм била на 15г и си гванах първото гадже. Връзката продължи 3г. Сатурн ми е бил в 5ти, а сега е в 1ви.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elfidka

• 3129
« Отговор #356 -: Март 06, 2013, 01:29:25 pm »
СЛВ на К4 ....нищо не се случва...
бил е и скоро кв на натална Венера на 23 гр. и пак нищо
Да се радвам ли да не се ли радвам ? Излиза от 4 дом и влизав 3 дом, дали няма да хукна по кратки пътувания, дай боже  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #357 -: Март 06, 2013, 01:34:23 pm »
Елфидка, като имах транзит през 4ти поех издръжката на апартамента, дотогава не се бях сблъсквала с толкова грандиозни проекти  ;D Кредитът ми висна на шията, започнах с ремонтите по него.... имах промяна по 4ти дом и проблеми с майка ми.

А Шопенхауер

« Отговор #358 -: Март 06, 2013, 01:35:24 pm »
СЛВ на К4 ....нищо не се случва...
бил е и скоро кв на натална Венера на 23 гр. и пак нищо
Да се радвам ли да не се ли радвам ? Излиза от 4 дом и влизав 3 дом, дали няма да хукна по кратки пътувания, дай боже  ;)

При мен предстои по същия начин-да навлезе в 3дом и отскоро започнах да се замислям за преместване. ;D В 4дом все въпроси около семейството,родителите,нямам търпение възела да се изнесе вече от там.

*

Марая

• 28287
« Отговор #359 -: Март 06, 2013, 01:35:26 pm »
Аййй, Марая! Къде са ти розовите очила?  ;D Всъщност, очаква се подобно развитие, въпросът е, дали ще успея да го превъзмогна. Но се очаква да нямам липса на пари.... Поне така очаквам аз  ;D
При предишния транзит съм била на 15г и си гванах първото гадже. Връзката продължи 3г. Сатурн ми е бил в 5ти, а сега е в 1ви.

Възлите са кормилото на хороскопа...И за да сме сигурни , че всеки инцидент можем да избегнем..трябва да си свалим очилата..без значение марка, цвят... ;D