Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86425 Прегледи
*

Helo

Re:Транзити на нодалната ос
« Отговор #160 -: Януари 04, 2010, 03:48:51 pm »
Аз не питам за себе си, а за друг човек, на когото през юни му предстои такъв възврат. Той очаква промени в кариерата, но не изхождайки от гледна точка на астрологията, а просто е планирал разни неща. Възвратът му ще бъде в 11-ти дом, в знака Козирог.

Сега в коя област ще бъдат промените, като възвратът ще бъде в 11-ти дом? Едва ли ще има нещо общо с приятелите.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #161 -: Януари 04, 2010, 03:52:01 pm »
ми като разглеждаш картата на друг - добре - направи възвратна карта на него бре  ;D

възврата на СЛВ бележи ново начало в кармичен план - възела се свързва с кармата: нова и стара...  от един кьопав транзит не може да се прогнозира за целият възврат който трае мисля, че беше 12 години /ако бъркам поправете ме/, за целта е нужна възвратна карта и сигурно е хубаво да се комбинира с натала като синастрия  ;D

на мен този възврат ми предстои на 16 април 2011 и точно това направих - възвратна карта и синастрия с натала  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #162 -: Януари 04, 2010, 04:02:35 pm »
На мен нищо не ми се случи при възврата на тр слв с натален.Беше скоро 8)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #163 -: Януари 04, 2010, 04:04:39 pm »
На мен нищо не ми се случи при възврата на тр слв с натален.Беше скоро 8)

то не е нужно да стане нещо веднага

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #164 -: Януари 04, 2010, 06:24:34 pm »
Зная само, че това е щастлив период. Човек има шанс да намери своя духовен път в живота...и повече от всеки друт път се вслушва в душата си и прави това, което му е по душа.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #165 -: Януари 04, 2010, 07:19:51 pm »
Май месец 2009год ми беше точният съвпад,но беше един обикновен и рутинен период,без особени сътресения. 8)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #166 -: Януари 05, 2010, 12:07:35 pm »
Днес в картата на мъж ми направи впечатление, че в момента има точен съвпад на северен възел с Луната в 8 дом. Луната управлява 1 дом и Асцендента. Възлите в натала са по остта 6-12. Заинтригува ме и същевременно се притесних да не го грози здравословен проблем, защото друго не се сещам ... понеже на човека майка му почина преди повече от година май, финансово не го очаква развитие към добро поне на този етап, връзка с жена - нищо съществено също към момента нито като начало, нито край. Хрумна ми пък, че може да я срещне?!  ;) Абе незнам, въобще пък нямам опит в коментирането на транзити на възлите, но понеже ми се стори, че ще е нещо важно, а не виждам какво в живота му точно ще се промени, познавам го до голяма степен и ако нещо не ми е ясно, питам, реших да ви споделя.  :) И разбира се аз ще наблюдавам проявлението.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #167 -: Януари 05, 2010, 12:17:32 pm »
в момента има точен съвпад на северен възел с Луната в 8 дом. Луната управлява 1 дом и Асцендента. Възлите в натала са по остта 6-12. Заинтригува ме и същевременно се притесних да не го грози здравословен проблем, защото друго не се сещам ... понеже на човека майка му почина преди повече от година май,

това щях да попитам дали има загуба на жена в рода..явно при него транзита се е задейтвал  и то нещо друго; 
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 12:35:28 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #168 -: Януари 05, 2010, 12:28:03 pm »
Да, Кайа, затова ми стана интересно ... майка му почина преди време, възлите са били още в 7 дом по транзит предполагам, не съм поглеждала с точност. Той все пак е на около 50 години, няма други живи родственици от женски пол - баби и т.н. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #169 -: Януари 05, 2010, 02:36:18 pm »
Днес в картата на мъж ми направи впечатление, че в момента има точен съвпад на северен възел с Луната в 8 дом. Луната управлява 1 дом и Асцендента. Възлите в натала са по остта 6-12. Заинтригува ме и същевременно се притесних да не го грози здравословен проблем, защото друго не се сещам ... понеже на човека майка му почина преди повече от година май, финансово не го очаква развитие към добро поне на този етап, връзка с жена - нищо съществено също към момента нито като начало, нито край. Хрумна ми пък, че може да я срещне?!  ;) Абе незнам, въобще пък нямам опит в коментирането на транзити на възлите, но понеже ми се стори, че ще е нещо важно, а не виждам какво в живота му точно ще се промени, познавам го до голяма степен и ако нещо не ми е ясно, питам, реших да ви споделя.  :) И разбира се аз ще наблюдавам проявлението.     

женен ли е?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #170 -: Януари 05, 2010, 02:38:34 pm »
Разведен.

Затова споменах за отношенията с жена... и аз се питам, ако допуснем, че засегне бившата съпруга, дали би усетил и му се отразил така сериозно ...? Доколкото разбрах от него, отговора е не. Поддържа отношения само заради детето и то не близки. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Януари 05, 2010, 02:44:08 pm »
Разведен.

Затова споменах за отношенията с жена... и аз се питам, ако допуснем, че засегне бившата съпруга, дали би усетил и му се отразил така сериозно ...? Доколкото разбрах от него, отговора е не. Поддържа отношения само заради детето и то не близки. 

промяната по 8-ми и 2-ри ще бъде неизбежна./звучи като присъда ;D ;D ;D ,но е факт/. мисля,че ще бъде свързано събитие с пари и ценнсти ,с недвижимости и тайни отноошения някъде дълбоко в семейите корени по линия на майка му.
възможно е ,да се появи нова жена в живота му ,която да го направи зависим ,от сексуалната си енергия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #172 -: Януари 05, 2010, 02:52:36 pm »
Абе и аз го усещам, че е от значение този аспект и няма как да мине незабелязано и затова го захапах като диво коте.  :P
Най-вероятното, което и аз предполагам е да се появи нова жена...?! Ще го видим.  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Януари 05, 2010, 02:55:42 pm »
Абе и аз го усещам, че е от значение този аспект и няма как да мине незабелязано и затова го захапах като диво коте.  :P
Най-вероятното, което и аз предполагам е да се появи нова жена...?! Ще го видим.  :)

да ,де винаги се търси потвърждение! :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #174 -: Януари 05, 2010, 03:02:01 pm »
Поне по транзитите не открих потвърждение обаче на това предположение ...аз и затова го пуснах тук, щото ми се стори странно и загадъчно. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Януари 05, 2010, 03:04:58 pm »
Поне по транзитите не открих потвърждение обаче на това предположение ...аз и затова го пуснах тук, щото ми се стори странно и загадъчно. 

малък ли е транзита на нодалната ос! :o

*

sunrain

• 6710
« Отговор #176 -: Януари 05, 2010, 03:06:46 pm »
Не, не казвам това, разбира се. Но понякога нещата са повече от очевидни, а друг път доста завоалирани и на кантар.  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Януари 05, 2010, 03:11:24 pm »
сънрейн , виж прогресий и дирекций...там ще намериш онова ,което търсиш.сигурна съм. ;)

*

Divna

« Отговор #178 -: Януари 05, 2010, 04:54:31 pm »
Около 1 февруари моя натален СЛВ прави съвпадение с тр. Лилит, тр. Венера и тр. Слънце (на върха на 4 дом). Според вас означава ли това, че нещо фатално ще се случи в дома ми, тъй като Хирон, Нептун и Юпитер са ми също в 4 дом?

*

Марая

• 28287
« Отговор #179 -: Януари 06, 2010, 02:25:04 am »
Около 1 февруари моя натален СЛВ прави съвпадение с тр. Лилит, тр. Венера и тр. Слънце (на върха на 4 дом). Според вас означава ли това, че нещо фатално ще се случи в дома ми, тъй като Хирон, Нептун и Юпитер са ми също в 4 дом?

не твоя СЛВ , а лилит ,венера и слънце ще направят съвпад с него. ;) :) нищо фагално няма да се случи...,напротив ще имаш събитие и то хубаво. :)