Аз не знам в моя хороскоп какво показва влечението ми към астрологията

Но от много малка(може би 10 годишна)попаднах на едни бумаги-характеристика на зодиака,писани на пишеща машина.Много се въодушавих от прочетеното и много силно анализирах и наблюдавах слънчевите знаци на хората около мен.Това ми бе като настолна книга.Малко по-късно(началото на пубертета) когато започнаха поредицата от платонични влюбвания(може би от Нептун в 5ти дом)винаги питах за зодията поредният възлюбен и виждах "дали пасваме" или не

По-късно започнах да си купувам и други книги,вече по-сериозни.Но в недалечната 2004 г.се регистрирах във един форум на абв(който вече не съществува)и там една отзивчива жена ,ми помагаше в по-дълбокото разбиране на астрологията.
Ако има хора със 100% познания по астрология,моите сигурно са 30%

С нея в последствие станахме приятелки,така и до днес.Нямам много време за съжаление вече да чета.Но добре ,че има интернет и форуми.
Относно аспектите и други положения ,трябва да се напъна да открия нещо което предполага,страст към астрологията.Да стремежа за себеопознаване,както и събитията в живота ми.
В момента,съвсем скоро транзитният уран ми навлезе в 9 дом.Казват че това било добро положение за занимаване с астрология.
Много общо казано,това се сещам сега