Здравей Гост

ректификация

• 157 Отговора
  • 29377 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:ректификация
« Отговор #60 -: Август 29, 2010, 07:58:27 pm »
Венера куспидна ли ти е?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Август 29, 2010, 07:59:30 pm »
Благодаря!!!
работя в съда, в администрацията!

Моля!  ;D ;D
И не случайно е там.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #62 -: Август 29, 2010, 07:59:44 pm »
да, точно на куспидата е кацнала!

*

Asol

• 4140
« Отговор #63 -: Август 29, 2010, 08:31:15 pm »
Значи съвсем в реда на нещата е да има проявление и по двата дома.  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #64 -: Август 30, 2010, 08:39:13 am »
Сега смятам отново да се обадя в служба ЕСГРАОН в родният град на мъжа ми,за да поискам часът на раждане.
Но знам.....че ги мързи да работят и да ровят в архиви.
Като ме попитат за какво ви е? какво да им кажа? :unsure:

Ако им кажа ,че е за хороскоп ,ще ми се изсмеят и няма да направят нищо....повечето чиновници така биха реагирали :angry:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #65 -: Август 30, 2010, 08:48:27 am »
Трябва ти и толкова, че защо да обясняваш нещо на когото и да е. Милки, какъв е тоя подпис.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #66 -: Август 30, 2010, 09:10:24 am »
Сега смятам отново да се обадя в служба ЕСГРАОН в родният град на мъжа ми,за да поискам часът на раждане.
Но знам.....че ги мързи да работят и да ровят в архиви.
Като ме попитат за какво ви е? какво да им кажа? :unsure:

Ако им кажа ,че е за хороскоп ,ще ми се изсмеят и няма да направят нищо....повечето чиновници така биха реагирали :angry:

ааааа не е така. аз отидох да питам за часа ми за раждане на място. обаче лелята си помислила, че искам дубликат на акта си раждане - той струва около 2,50лв май беше. та ходи да рови и т.н. и като се върна ми хвърли да попълвам някви листовки. аз я питам що и тя ми вика, че за дубликат така трябвало. аз и рекох, че си го имам акта ама искам часа заради хороскопа ми. лелята така ме изгледа, че ум да ти зайде ама аз се направих на ударена с мокър парцал. ако трябваше щях да ги попълня и да си платя таксата /много важно два кинта/ ама тя ми подаде листчето, не ми взе пари, но сигурно ме е благословила на ум  ;D ;D ;D ;D ;D

обаче от съседните гишета се чу - ееееееей хората полудяха с тия хороскопи!  :rolf:

а преди да отида в него кметство бяхме ходили с Кабала до общината и като казахме за кво отиваме и те - аааа за хорскопчета ли  ;D  знаят си хората бе. вече не е така страшно или срамно както е било преди години. па и те са хора, да не си мислите, че не си правят и те хороскопи а  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #67 -: Август 30, 2010, 09:57:22 am »
Преди 4 години ходихме на място там.Час на раждане не намерихме,ходихме и до родилния дом и там не ни помогнаха.
Преди малко се обадих в ЕСГРАОН.Неучтиви бяха,но поровиха.Казаха,че такова лице не намират.Аз казах че преди 4 години сме ходили и му издадоха дубликат на аста за раждане.
Те казаха лицето да ни се обади,няма да ви дадем инфо.
АЗ им казах,че просто не желаят да помогнат.Не било така и т.н.
Такова лице не намираме :oА той има акт за раждане :o
Сега пак звънях в родилния дом ,но никой не се обажда....ще пробвам пак.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #68 -: Август 30, 2010, 10:14:23 am »
Е Меркурий е ретро, стават грешки.  ;D Принципно не би следвало да ти дават инфо за друго лице, така е, но понякога номера минава. Във Варна трябва задължително лично да се явиш.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #69 -: Август 30, 2010, 11:47:20 am »
Е Меркурий е ретро, стават грешки.  ;D Принципно не би следвало да ти дават инфо за друго лице, така е, но понякога номера минава. Във Варна трябва задължително лично да се явиш.
аха

« Отговор #70 -: Август 30, 2010, 11:59:19 am »
Ректификацията е много сложен процес и само от един лунар ми звучи абсурдно да бъде направена....
От скоро го правя с примарни похвати и дава сериозни резултати...
Марая, благодаря ти за тази тема :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #71 -: Август 30, 2010, 12:09:40 pm »
Ректификацията е много сложен процес и само от един лунар ми звучи абсурдно да бъде направена....
Трябва на мен да благодариш,че я дръпнах напред ;D

« Отговор #72 -: Август 30, 2010, 12:21:00 pm »
Трябва на мен да благодариш,че я дръпнах напред ;D

;D И на теб благодаря ;D ;D ;D Ровя се из нета за информация всякаква относно ректификацията и накрая виждам, че и тук си има тема за това :blink: Как да не благодари човек :rolleyes: ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Август 30, 2010, 02:31:12 pm »
Да, и тук има тема,само където никой не иска да подаде ръка.Да каже как да носложа събитията и датите,да се опитам да го направя сама ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Август 30, 2010, 02:38:54 pm »
Ректификацията е много трудоемък процес и се прави от опитен астролог.
Аз лично без някакъв ориентировъчен час на раждане не се ангажирам с ректификация. Използвам я по-скоро за доуточняване часа на раждане, отколкото при липсващ такъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Август 30, 2010, 03:06:09 pm »
Да, и тук има тема,само където никой не иска да подаде ръка.Да каже как да носложа събитията и датите,да се опитам да го направя сама ;)

Милки , не става с книги! А и не съм срещала книги по въпроса за ректификацията...
Става с програми..... , аз вярвам преди всичко на примарните дирекции.
След това са прогресии , транзити ,дирекции....
Прекалено е сложно и трудно! Съветвам те да намериш професионалист , който с/у определеното възнаграждение ще ти направи точна ректификация , а часа на раждане е много важен по отношение на прогностиката....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #76 -: Август 30, 2010, 03:14:11 pm »

Милки , не става с книги! А и не съм срещала книги по въпроса за ректификацията...
Прекалено е сложно и трудно! Съветвам те да намериш професионалист , който с/у определеното възнаграждение ще ти направи точна ректификация , а часа на раждане е много важен по отношение на прогностиката....
Срещу това възнаграждение и още малко,ще се запиша на частни уроци и сама ще направя ректификацията на мъжа ми ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Август 30, 2010, 03:16:41 pm »

Срещу това възнаграждение и още малко,ще се запиша на частни уроци и сама ще направя ректификацията на мъжа ми ;)

Милки , има хора които правят ректификацичта за 1-2 дни , с/у 50лв. Не мисля ,че ще имаш възможност в рамките на 1 год. да я направиш сама. Нищо лично ,просто наблюдения от собствен опит. Но както си решиш ,може при теб да стане веднага...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #78 -: Август 30, 2010, 03:23:08 pm »
Милки писах ти на лични.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Август 30, 2010, 03:26:12 pm »
Би ли се наела да пробваш ректификация за мъжа ми,като ти дам датите на тези 3 важни събития?

За съжаление Не , защото е доста работа , а времето ми никак не е излишно.... :blink:

Има и повече събития предполагам за ректификация:
завършване на основно
завършване на средно
завършване на висше
брак
раждане на дете
възможни операции или здравословни проблеми

Темата я наблъскахме с глупости :(...А аз от вчера съм си дала мнението.
Разбирам колко е важно за нея това ,но мисля ,че има много материал за ректификация при мъжа й.....