Сега смятам отново да се обадя в служба ЕСГРАОН в родният град на мъжа ми,за да поискам часът на раждане.
Но знам.....че ги мързи да работят и да ровят в архиви.
Като ме попитат за какво ви е? какво да им кажа? :unsure:
Ако им кажа ,че е за хороскоп ,ще ми се изсмеят и няма да направят нищо....повечето чиновници така биха реагирали :angry:
ааааа не е така. аз отидох да питам за часа ми за раждане на място. обаче лелята си помислила, че искам дубликат на акта си раждане - той струва около 2,50лв май беше. та ходи да рови и т.н. и като се върна ми хвърли да попълвам някви листовки. аз я питам що и тя ми вика, че за дубликат така трябвало. аз и рекох, че си го имам акта ама искам часа заради хороскопа ми. лелята така ме изгледа, че ум да ти зайде ама аз се направих на ударена с мокър парцал. ако трябваше щях да ги попълня и да си платя таксата /много важно два кинта/ ама тя ми подаде листчето, не ми взе пари, но сигурно ме е благословила на ум

обаче от съседните гишета се чу - ееееееей хората полудяха с тия хороскопи! :rolf:
а преди да отида в него кметство бяхме ходили с Кабала до общината и като казахме за кво отиваме и те - аааа за хорскопчета ли

знаят си хората бе. вече не е така страшно или срамно както е било преди години. па и те са хора, да не си мислите, че не си правят и те хороскопи а