Здравей Гост

ректификация

• 157 Отговора
  • 29283 Прегледи
Re:ректификация
« Отговор #140 -: Септември 28, 2010, 03:01:21 am »
Нещо не ми вдъхва доверие тая работа. По един показател, предполагам заради Уран в 12 дом ме пита дали съм била в затвора, както и съпруга ми, щото и той го има там, а проявленията на планетата възможни са и други, както знаем, е по това как може да ми ректифицира часа...
И мене ме пита дали съм била в затвора, макар да нямам планети в 12-ти.
Мене ме пита дали имам предразположеност към тайни връзки.  ;D Еми имам де, но не извънбрачни или паралелни... просто не обичам да афиширам, дори пред най-близките хора.

Вие сте добре мен освен за многобрачие ме пита за колапс отравяне задушване опити за самоубийство .... да съм наясно с нещата.......с :rolleyes:
Докато дишаш...надявай се!

*

Uran

• 6041
« Отговор #141 -: Септември 28, 2010, 03:09:34 am »
Повечето въпроси бяха свързани с брак, връзки, чужденци, любовни афери и.. инциденти.
Съдейки по другите- не съм любовчийка. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #142 -: Септември 28, 2010, 01:24:44 pm »
пробвах това в руския сайт за ректификацията - първо ми излезе моят си асцедент - водолей и второ ми излезе асцедент риби на 00,13*  :-\

интересното е това, че първият асцедент ми отговаряше в лудите младежки години, а вторият сега... ебаси.. и ся кво правим  :unsure:

като отговорих на въпросите пък мръдна с по-малко от градус напред  :unsure:
« Последна редакция: Септември 28, 2010, 01:29:05 pm от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #143 -: Септември 28, 2010, 04:39:17 pm »
Повечето въпроси бяха свързани с брак, връзки, чужденци, любовни афери и.. инциденти.
Съдейки по другите- не съм любовчийка. ;D

Мдаа, горе-долу се търси как да се намърда планета в 12-ти или 8-и дом. И май независимо коя.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #144 -: Септември 28, 2010, 08:48:58 pm »
  Число на Герих
   Аз успях да си го вкарам в зетката и действително при проверка на някои данни, отчита с точност...Но лошо е ако не се знае въобще дали е дневно раждане или нощно. Защото това число отчита  АСЦ, ДСЦ или МС или ИС...ето ви линк, може да проверите дали работи, но поне ще си направите сверка.....http://www.zaytsev.com/forum/viewtopic.php?t=893&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=bb25e399dce75e97776b1a7f4e650702

Като се поразрових в този линк, и като вкарах в зетката всички 43 формули за изчисляване на вероятно коректните 24 общо на брой числа на Герих, се получи интересно. Всъщност, в края на упражнението се получават шест възможни кръста, и съответно на някой от тях попада оста АСц. - Дсц. или МС-ІС. Изисква все пак някакъв прилично известен - в рамките на до 2 - 3 часа час раждане. И сверка преди или след това с други методи. Досега на всички проверени хороскопи работи безотказно с +/- 1,5-2 градуса разлика. Впечатлена съм от резултата на първо четене.

Долу в скрийншотчетата са формулите, които трябва да се вкарат.

« Отговор #145 -: Октомври 03, 2010, 03:20:39 am »
   Дияна, гледам, че доста труд си хвърлила, аз вкарах само няколко формули: предимно касаещи съотношението на Луната и Сатурн /смътно си го обяснявам, че Луната символизира майката, а Сатурн бащата - явно поради този факт са заложени във формулите/...При някои карти излизат абсолютно точно, но при други се получават разлики...Както и че лунара за 29 годишната възраст е показателен, заради възврата на Сатурн на рожденото си положение....Но не може да се приеме за 100 % показател, поради различното движение на самите планети през годините...
  Пробвах в руския сайт за ректификацията - в единия случай получавам 15.33, а аз съм си ректифицирала на 15.30 часа на раждане, но по примарни дирекции преди време бях засякла същият час - 15.33, но 90 точки само. А като заложих по-широк часови обхват се получи часа, който майка ми го беше дала - 14.30 - и то 100 точки, както и че по числото на Герих, с опростения вариант попада на МЦ-то на карта, построена с този по-ранен час. И сега кое да избера  :-\
  С часа писан в акта ми за раждане, който си го видях с очите - точките са много по-малко - 50 или 60 нещо такова.....

« Отговор #146 -: Октомври 04, 2010, 04:36:24 am »
На мен уж квалифицирана астроложка ми направи ректификция, но имам чувството, че се отнесе повърхностно, много било характерно за мен брака ми с чужденец и затова управителят на седми трябвало да е в девети. Обаче от друга страна се чудела "защо при това положение не съм в чужбина". Мисля, че изобщо не е погледнала останалите данни, които и дадох. Не ми пасва нещо нейния час, поне не съм убедена, че е направена ректификацията сериозно. Някой от вас, би ли се наел да ми вкара данните в тази руска програма, да видим какво ще изкара. Знам си часа на раждане с около половин час точност. Ако някой прояви желание ще му пратя данните на лични. Благодаря.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #147 -: Октомври 04, 2010, 04:52:04 am »
Ако става въпрос за 6-те комбинации на Герих, в зетката на офисния ми компютър са и утре мога да ги заредя с данните на желаещите и да ви върна получените резултати.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #148 -: Октомври 04, 2010, 02:49:41 pm »
На мен уж квалифицирана астроложка ми направи ректификция, но имам чувството, че се отнесе повърхностно, много било характерно за мен брака ми с чужденец и затова управителят на седми трябвало да е в девети. Обаче от друга страна се чудела "защо при това положение не съм в чужбина". Мисля, че изобщо не е погледнала останалите данни, които и дадох. Не ми пасва нещо нейния час, поне не съм убедена, че е направена ректификацията сериозно. Някой от вас, би ли се наел да ми вкара данните в тази руска програма, да видим какво ще изкара. Знам си часа на раждане с около половин час точност. Ако някой прояви желание ще му пратя данните на лични. Благодаря.

В интерес на истината и на мен ми е правена ректификация от астролог, но има нещо което от време на време не ми се връзва имам разминаване с неща, които са на куспидите, което променя много други.....
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 03:31:32 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #149 -: Октомври 04, 2010, 11:53:26 pm »
Като се поразрових в този линк, и като вкарах в зетката всички 43 формули за изчисляване на вероятно коректните 24 общо на брой числа на Герих, се получи интересно. Впечатлена съм от резултата на първо четене.

След по-продължителни тестове - не работи адекватно и този метод. Първо всяка от получените оси може да е Асц. или МС, НО може и да е куспида на който и да е друг, неъглов дом. А това, както знаем, вече е твърде подозрителна зависимост от използваната домификация. Освен това авторът на метода сам дава мноого широк орбис - до 8!!!! градуса. Тоест, методът е любопитно допълнение към другите - основно събитийна ректификация чрез дирекции и мидпойнти. В никакъв случай основен метод. При ректифицираните карти, в чийто час съм сигурна, установих, че някъде работи този метод, някъде Бонати, някъде и двата, някъде - нито един от тях. Ако все още има любопитни за тест на формулите на Герих, на разположение съм утре.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #150 -: Октомври 05, 2010, 12:13:05 am »
Белика, гнездата при теб за 13:30,  са

9,04,30 - в кардиналния кръст
15,48,15 - в кардиналния
24,04,30 - във фиксирания
0,48,15 - в подвижния
5,40,03 -в кардиналния
20,40,03 - във фиксирания

за час 11:20
8,38,59 - в кардиналния кръст
15,30,06 - в кардиналния
23,38,59 - във фиксирания
0,30,06 - в подвижния
5,13,58 -в кардиналния
20,13,58 - във фиксирания

както се вижда, методът не е достатъчно чувствителен и дори за 2 часа разлика дава отместване само с няколко минутки. Но пък може да има попадения при теб :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #151 -: Октомври 05, 2010, 12:43:45 am »
На мен програмата ми дава интервал от 2:39 до 2:49
Пита ме за многобрачие, брак с вдовец, аборти, многодетсво, полигамия, любовни афери, успех в обществото, финансов успех, усяех в изкуството, дизайн, емиграция, връзки с голяма разлика в годините....
само дето не ме пита кой номер са ми гащите.....
 ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #152 -: Октомври 05, 2010, 03:46:30 am »
Аз обаче изобщо не успявам да проумея какви са тези гнезда... Някакви разстояния в градуси между Слънцето, Луната и Сатурн?

Извинявай, просто трябваше да изхвърча. Формулите на Герих на база мидпойнтите между Слънце, Луна и Сатурн извеждат общо 24 резултата, които се групират по кръстове, тоест 6 четворки резултати, които избрах да нарека гнезда. Съответно при теб резултатите за 13,30 са

9 гр.,04 мин., 30 сек. - знаците Овен, Рак, Везни, Козирог - в кардиналния кръст
15 градуса, 48 мин., 15 сек.  - в кардиналния
24,04,30 - във фиксирания -  Телец, Лъв, Скорпион, Водолей
0,48,15 - в подвижния - Близнаци, Дева, Стрелец, Риби
5,40,03 -в кардиналния
20,40,03 - във фиксирания

и т.н. Според този метод Асц. - ДСц. или съответно МС - ІС трябва да попадат на някоя от получените оси - например, ако вземем първото "гнездо"  Асц. или МС трябва да ти попада  в 9 градуса, 4 минути и 15 секунди на Рак, Везни, Овен или Козирог. Това е горе-долу логиката, но методът не е точен.

При теб има попадения за час 11:40 - две от осите съвпадат с МС, час 12:25-12:30 - Асц. и к5, час 13:00 - к5, 13:22 - к2, 14:10 - к3, 14:40 - МС. Ако се прибави методът на Бонати/Ян Кефер - ако Слънцето не е наранено от аспект с малефик, една от четирите ъглови куспиди трябва да съвпада с мидпойнт на Слънце и коя да е планета - има попадения при час 11:12, 11:30, 12:57, 13:35.

Както виждаш, многобройни възможности, които не си кореспондират. Не разчитай на тези методи за ректификация.
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 03:58:42 pm от Diyana »

*

Asol

• 4140
« Отговор #153 -: Май 27, 2011, 05:44:18 pm »
Според мен асцендентът на Рая е Везни може и да има малка разлика в точните градуси, но остта е тази. Раздялата със съпруга й се индикира при това положение. Нещата са придобили фактическа насоченост началото на февруари ? Ректификацията ми е на тази база. Вероятно е да има част от знака Телец в 7-мия си дом и по този начин да излиза на фокус квадрата Венера/Сатурн. По дирекции няма кой знае какви акценти.

Венера може да е У7, но може голяма част от знака Телец да е в 7, а управителят да е Марс. Иначе, да има активност към Венера, но не е само това. Ако може ще помоля Рая да ми отговори на въпроса за времевия период, който написах по-горе. След това ще се обоснова защо мисля, че Марс е У7.

...
Изнесох се от апартамента на 12 февруари, но още нямаме развод.

Слънчевото затъмнение от януари е в аспект с натален Марс. Новолунието от началото на февруари, което попада в 4 дом и е в мунданен съвпад с Марс, отключва затъмнението чрез аспект към натален Марс. Нещата стават факт на посочената по-горе дата, когато транзитен Марс от 4 дом квадратира Уран (знак на 4 дом).

*

Diyana

• 2705
« Отговор #154 -: Май 27, 2011, 05:49:57 pm »
 :08:

Много добре! Ще ми ректифицираш ли картата :P.

« Отговор #155 -: Август 10, 2011, 02:38:48 am »
И аз се чудя в кой от последните градуси на Лъв ми е Асц.Всеки момент прогресивната Луна ще пресече Асц.Та чудя се дали на същия ден има конкретно събитие или не е задължително?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

toroni

• **
  • 561
Re: ректификация
« Отговор #156 -: Юли 29, 2013, 05:24:43 pm »
Здравейте,
Много съм боса в ректификациите и моля за мнение.
Това е картата на баща ми с транзити в деня на смъртта му. Не сме живели заедно и затова разполагам с малко информация. Сложила съм час на раждане според това, както аз съм преценила на базата на оскъдните факти, които имам за него.
Диагнозата му е нестабилна ангина пекторис;двуклонова коронарна болест и артериална хипертония,смърт в болница.
Цял живот е работил като администратор в столичен театър;изключителна прецизност в работата; 2 брака и доста жени в живота,бохем(цигари, алкохол) и т.н;слаби и лоши зъби;маниак на тема ред и чистота.
Външен вид - висок рус синеок,дано да не прозвучи нескромно - силна прилика с Ален Делон като млад :rolleyes:.
Колебая се дали Лъв трябва да е в 6 ти дом или в 12 ти???

Благодаря .
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
Re: ректификация
« Отговор #157 -: Юли 30, 2013, 11:51:47 am »
Благодаря.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак