Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65963 Прегледи
*

Divna

Re:индикация за емиграция
« Отговор #200 -: Май 17, 2010, 04:34:47 pm »
Значи, при ИЦ в Риби съществува някакъв вид емоционалност, докато при ИЦ във Водолей - липсва всякаква такава.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Май 17, 2010, 04:36:47 pm »
1. ИЦ във Водолей - липсва понятието за установен дом. Промяната е водеща. Домът може да е навсякъде. Липсва привързаност към семейни традиции, към рода.

При мен ИЦ е в Риби и също липсва привързаност към каквито и да било традиции.
Но за разлика от Водолея моето не е безпристрастност, отстраненост, дистанциране, при мен семейните традиции бързо потъват в забрава, след като се откъсна от тях и се слея с новата среда. Налице е и нежелание да се ангажирам емоционално с тях, чувствам го като някакво бреме, което ми тежи и ме задушава.

при мен е точно обратното :( ,страдам за традицийте ,за корените ,за семейството...чувствам се несигурна ,неуверена ,нестабилна без традицийте и семейството. друг е въпроса ,че съдбата постоянно ми изпраща изпитания....болката сякаш идва от хирон в 4-ти дом!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Май 17, 2010, 04:52:25 pm »
Марая, при теб се усеща и влиянието на Сатурн в Риби близо до ИЦ, макар че се води в края на 3 дом. Той си е в гокленова зона, една от най-силните в хороскопа. Докато при мен корените са напълно заличени, след като си отиде майка ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #203 -: Май 17, 2010, 04:57:00 pm »
Не знам дал тук му е мястото, но съм чела (не помня източника), че ако У4 се намира в 12 това означава също, че има някаква тайна свързана със семейството, нещо което е скрито, потулено, нещо което се пази в тайна, за което се мълчи.
Вие имате ли такива наблюдения?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #204 -: Май 17, 2010, 04:59:32 pm »
И аз с ИЦ в Риби се чувствам емоционално свързана с дома и страната, в която съм се родила.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #205 -: Май 17, 2010, 05:00:09 pm »
луните в 12, марсове и плутони ще мълчат
ще мълчат и такива със сатурн в 4 ( тук питайте марая :P)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Май 17, 2010, 05:02:50 pm »
луните в 12, марсове и плутони ще мълчат
ще мълчат и такива със сатурн в 4 ( тук питайте марая :P)

моя не е в 4-ти , а в 3-ти на 5 гр.от иц....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #207 -: Май 17, 2010, 05:06:59 pm »
хм, на усещане го докарва до 4 , но ти ще кажеш?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #208 -: Май 17, 2010, 05:13:46 pm »
Не знам дал тук му е мястото, но съм чела (не помня източника), че ако У4 се намира в 12 това означава също, че има някаква тайна свързана със семейството, нещо което е скрито, потулено, нещо което се пази в тайна, за което се мълчи.
Вие имате ли такива наблюдения?

Аз имам такъв случай и нема неква тайна, за която да се мълчи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #209 -: Май 17, 2010, 05:17:42 pm »
хм, на усещане го докарва до 4 , но ти ще кажеш?

какво да ти кажа Кая , нищо в натала не е по-важно от планетите свързани в близост до главните оси на хороскопа.не ме питай как съм :blink:

мц- плутон и уран
иц- сатурн
асц-меркурий
дсц-СЛВ
да , има твърдение ,че това са хора ,които
"Притежателите на ъглови планети доста съзнателно манипулират останалите и вземат групови решения, освен това те си дават сметка за отговорността, която поемат.
Ъгловите планети дават усещането за непринудена самоувереност, свързана и породена от принадлежността към управляващата класа. В по-ранни времена това е означавало принадлежност към аристокрацията, а днес посочва образованите и напредничавите, а също и тези, които са родени в по-високите класи на обществото.
Последните са в печеливша позиция, дадена им още от раждането (, че те “принадлежат”, че са родени да управляват ), ето защо ъгловите положения са свързани с високата социална класа и успеха в живота. Исторически  тези хора са били закърмени и отгледани, за да водят, управляват и успяват. Разбира се, винаги има богати и родени във високите класи хора, които нямат ъглови планети в картите си. Това са онези от тях, на които тази позиция-да-управляват-и-контролират-чуждата-съдба не им пасва и приляга правилно и истински. Те я превръщат в снобизъм или в разбиране, че животът им е длъжник. С други думи, въпреки че са изложени на “ъглова позиция”, благодарение на добродетелността на възпитанието си те не успяват да проумеят в истинската му светлина значението на естественото усещане за сила, мярка и лидерство.
Те забелязват само повърхностните уловки, които ги дебнат  в успеха (чрез ъгловите позиции), без да осмислят неговата същност, кореняща се в личната отговорност.
Поради същите причини те винаги са били пример за хората, които са родени в по-долните класи на обществото, които по необикновен начин се издигат в живота, преодолявайки всички пречки."

източник: Николай Колев

*

Lillie

• 30532
« Отговор #210 -: Май 17, 2010, 05:22:29 pm »
В картата си имам три планети в гокленови зони (Уран, Марс и Сатурн) и именно те играят най-важна роля в живота ми, дават и резки обрати, внезапни промени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #211 -: Май 17, 2010, 05:25:23 pm »
В картата си имам три планети в гокленови зони (Уран, Марс и Сатурн) и именно те играят най-важна роля в живота ми, дават и резки обрати, внезапни промени.

малцина ги имаме :( :( , но им знаем и меда и жилото....

*

Nebesna

« Отговор #212 -: Май 17, 2010, 05:30:34 pm »
Почна се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Май 17, 2010, 05:31:57 pm »
Почна се!

Минута е много.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Май 17, 2010, 05:35:27 pm »
Почна се!

с кое , с оплакванията ли? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #215 -: Май 17, 2010, 05:40:26 pm »
Почна се!

Минута е много.  ;D

а понякога и цял живот не стига! ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Май 17, 2010, 07:23:04 pm »
Още една карта на емигрант, бивша колежка от университета.
Тук отново има съвпад на Венера /У7/ с Уран в първи дом и родената също харесва екзотични мъже.
Бившият ми колега от картата, която публикувах преди тази, имаше предпочитания към азиатки и негърки. Веднъж ме привикна на компютъра си в офиса, показва ми една снимка - на негърка, черна като нощта, и казва "Това е най-красивата от всичките ми приятелки, които съм имал дотук". Разказваше и за разни тайландки...

А момичето от тази карта се омъжи за мулат, алжирец, живеещ във Франция. Смяташе да заминава там, през 2004 се дипломирахме всички. Мъчеше се да учи френски. Като я питах как се разбират с него, казваше шеговито "На развален английски, а ако не се разберем, тогава на пръсти".  Мъжът й е със Слънце в Близнаци. ;D
Емиграцията не е по финансови причини, тя не беше от нуждаещо се семейство. Запознават се в интернет (ICQ) и пламва лИбоФ.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #217 -: Май 17, 2010, 07:30:53 pm »
И тя като Дивна има изгр Луна упр на 9ти.

Изгр и упр на 12 дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #218 -: Май 17, 2010, 07:36:37 pm »
Възможно е и У1 да е в 12 дом, ако часът на раждане е малко по-рано. Но дори и с този час е почти на куспидата. Беше ми дала кръгъл час, никак не е изключено да не е много точен. Интересуваше се от екология, по едно време се бе запалила по вегетарианството. Имаше много нежно излъчване, дори сладникаво, нежна душа...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Май 17, 2010, 07:38:21 pm »
упр. на 6-ти в 12-ти. да не е мед.сестра или психолог или психоаналитик?
другото Нухе го е рекъл , а както междувпрочем знаете мненията ни рядко се различават ,макар и с различен изказ..все стигаме до един и същи извод!