Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 66064 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:индикация за емиграция
« Отговор #280 -: Септември 09, 2010, 10:51:45 pm »
Не бе Марая, за какво го казваш. На мен не може да ми се има доверие, само стоя и пиша по форумите. Факт.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #281 -: Септември 10, 2010, 02:58:49 pm »
Аз в 9ти дом нямам планети,а управителя на 9ти дом,Меркурий, е във втори дом в Стрелец.Другия управител на 9ти дом,Луната,пък е в 12ти дом в Дева.
А пък ако наистина Уран има вина относно емиграцията,той ми е 4ти дом в козирог.

*

Stella

• 7765
« Отговор #282 -: Март 13, 2011, 02:51:36 pm »

Всъщност как и дали се променя картата (Асц) след като отидем да живеем в чужбина или само се активира 12 дом?

Виж темата за "Релокация"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #283 -: Юни 07, 2011, 03:49:18 am »
Решението е взето...,въпрос на време е.... на 99% Има обаче нещо , което искам да знам преди да тръгна....
Защо хората които имат Уран на високо са хора....които ги признава бъдещето  , а  отрича миналото.....?
Защо тези хора никога не са свой сред свой , а са свой сред чужди?!
Един въпрос....,на хиляди съм отговорила в този сайт....
Въпрос преди да тръгна от миналата Родина.....
http://www.youtube.com/watch?v=qNKf8jsOok4

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #284 -: Юни 07, 2011, 03:52:46 am »
Защо хората които имат Уран на високо са хора....които ги признава бъдещето  , а  отрича миналото.....?

Марайче, и аз съм така, нищо че моят не е на МС, а изгрява откъм 12 дом.
Първата ми братовчедка е с Уран на МС и за нея това, което споделяш, не важи. Изключително еснафски настроен човек, стелиум във втори дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #285 -: Юни 07, 2011, 03:55:56 am »

Марайче, и аз съм така, нищо че моят не е на МС, а изгрява откъм 12 дом.
Първата ми братовчедка е с Уран на МС и за нея това, което споделяш, не важи. Изключително еснафски настроен човек, стелиум във втори дом.

Лили , все съм заслужила един отговор.... ;D ;) Не говорим за братовчеди , а за УРАН....искам само да знам защо....?! :unsure: :-\
Не се припознавам като еснаф....Това наистина е труден въпрос....,особено за астролог... :( , защото ....астролога е "човек" на Уран... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #286 -: Юни 07, 2011, 03:58:29 am »
Решението е взето...,въпрос на време е.... на 99% Има обаче нещо , което искам да знам преди да тръгна....
Въпросът ти ми е много познат....и аз съм се питала.., и съм емигрирала, и съм се връщала...(при мен Уран и Плутон са близо до МЦ)...но все още не знам отговора..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #287 -: Юни 07, 2011, 04:04:55 am »
А дали е по Уран или Плутон?
Мисля, че сред плутонианците също се срещат хора, които често биват неприети или изритани от обществото.
Проблемът на родените със силен Уран и Плутон е, че трудно успяват да се слеят с тълпата. И техните глави първи биват посечени. В обществото някой трябва да върши и мръсната работа и да взема непопулярни, но справедливи решения. Непопулярно решение може да бъде и нашето несъгласие с мнозинството.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #288 -: Юни 07, 2011, 04:07:49 am »
Въпросът ти ми е много познат....и аз съм се питала.., и съм емигрирала, и съм се връщала...(при мен Уран и Плутон са близо до МЦ)...но все още не знам отговора..

Аз отглеждах този въпрос като бебе....отричах го , гонех го...презирах го.... :blink: Имаше моменти в които се борех с него...,и моменти в които го обичах...Сякаш тоя въпрос има своя термин...и в един миг те притиска и иска решение...Много е труден...,наистина не съм вярвала , че може по този начин да ме притиска...да ме принуждава....
от една страна мисля , че е бягство от мене си...от друга страна си мисля...,че някъде...някому съм нужна....
наивно звучи на първо четене...., но вероятно пеперудата е трепнала....някъде със своите крила.... :blink:

« Отговор #289 -: Юни 07, 2011, 04:30:34 am »
Уран на МЦ, стрелец - живяла съм за кратко като малка в Германия.
Имам постоянно желание за пътуване (почти всекидневно пътувам по около 50 км.) и така от 11 г. насам.
За по-далечни разстояния - не обичам да пътувам сама, а с добри познати...
Дори, често и в сънищата си пътувам  ;D

Имам голямо дори огромно желание и аз да се махна оттук, но засега не мога, вероятно ще е след 3~4 г. Бяха ми казали, че нямам показатели за емиграция, а само за перманентни излизания... И сега като гледам вероятно ще е на по-късен етап - имам Сатурн (У11) съвпад Уран (У12). Но имам усещане, че в чужбина бих се чувствала много по-добре. Най-силно ме влече към Италия, има нещо, което постоянно ме вика и ме тегли натам.... Дай Боже да е за добро :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Юни 07, 2011, 04:33:35 am »
Уран на МЦ, стрелец - живяла съм за кратко като малка в Германия.
Имам постоянно желание за пътуване (почти всекидневно пътувам по около 50 км.) и така от 11 г. насам.
За по-далечни разстояния - не обичам да пътувам сама, а с добри познати...
Дори, често и в сънищата си пътувам  ;D

Имам голямо дори огромно желание и аз да се махна оттук, но засега не мога, вероятно ще е след 3~4 г. Бяха ми казали, че нямам показатели за емиграция, а само за перманентни излизания... И сега като гледам вероятно ще е на по-късен етап - имам Сатурн (У11) съвпад Уран (У12). Но имам усещане, че в чужбина бих се чувствала много по-добре. Най-силно ме влече към Италия, има нещо, което постоянно ме вика и ме тегли натам.... Дай Боже да е за добро :rolleyes:

Далеч...на изток...там мисля , че ми е мястото.... ;D ;)
Сред изгреви и залези...там на брега....

*

Марая

• 28287
« Отговор #291 -: Юни 07, 2011, 04:59:13 am »
Моят Уран е на ИЦ, но аз също се чувствам своя сред  чужди и чужда сред свои

Дано си ме разбрала..., а ...,ако не си....в следващата инкарнация.... :blink:

http://vbox7.com/play:c6f83913

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #292 -: Юни 07, 2011, 05:01:51 am »

защото са неразбираеми за повечето хора.
различни са, а различните винаги се приемат трудно.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #293 -: Юни 07, 2011, 05:03:41 am »
Аз имам доста индикации за емиграция в натала - Уран, Сатурн и Нептун на ИЦ, както и връзка между управителите на 4ти, 6ти, 9ти и 12ти домове.Досега не съм бил в чужбина и нямам намерение да емигрирам в близко или в далечно бъдеще  :mellow: .
По отношение на Уран - да не се окаже, че всички, при които е ъглов, се чувстват "чужди сред свои"  :P .
« Последна редакция: Юни 07, 2011, 05:59:43 am от Alric »

*

Марая

• 28287
« Отговор #294 -: Юни 07, 2011, 05:04:58 am »

защото са неразбираеми за повечето хора.
различни са, а различните винаги се приемат трудно.
[/b][/i][/size]

Или....едни други хора...., хора на бъдещето....без които света БИ БИЛ РАЗЛИЧЕН! :( :( :(

Искам да живея в свят на любов и бъдеще....Не е нужно да ме разбират...., а да ме приемат... :wub:

http://vbox7.com/play:c6f83913

ДВАМА МЪЖЕ МОГАТ ДА МЕ СПРАТ....ТОВА Е ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА УРАН НА МЦ....А ДАЛИ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ....Толкова са различни... :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #295 -: Юни 07, 2011, 05:07:17 am »
а как ще те приемат като не те разбират? ;)
Марая, успокой се!
Ти сама знаеш, че рано или късно ще получиш, това което искаш.
 :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #296 -: Юни 07, 2011, 05:09:00 am »
а как ще те приемат като не те разбират? ;)
Марая, успокой се!
Ти сама знаеш, че рано или късно ще получиш, това което искаш.
 :wub:

Не Рая...,ТОВА Е ТЕХНИЯ УРОК.... ;D...
За жалост е така.... :unsure: :-\

« Отговор #297 -: Юни 07, 2011, 05:50:50 am »
 .
По отношение на Уран - да не се окаже, че всички, при които е ъглов се чувстват "чужди сред свои"  :P .
[/quote]

Май има нещо такова.... На мен ми е добре познато това чувство и Уран се намира в 1 дом на 6 градуса от АЦ

*

Марая

• 28287
« Отговор #298 -: Юни 07, 2011, 05:54:37 am »
.
По отношение на Уран - да не се окаже, че всички, при които е ъглов се чувстват "чужди сред свои"  :P .

Май има нещо такова.... На мен ми е добре познато това чувство и Уран се намира в 1 дом на 6 градуса от АЦ

[/quote]

Гокленов.... ;D , твърде възможно.... :P ;D

« Отговор #299 -: Юни 07, 2011, 06:17:58 am »
 :blink:  A ti skypa, za6to iztri novata tema, az tykmo ti otgovarqh i v edin moment ne moga da go pratq.
А по въпроса за страха от бъдещето не съм съгласна с теб, кой може да каже какво ще стане утре или след миг? Но съм съгласна с теб за пътя...това е важното, да следваме желанията си, сърцето си или интуицията, но да не спираме. Знаеш ли вчера какво ми се случи, Марая, скоро не бях изпитвала чувството страх и дори сега ми е малко странно поведението което имах. Прибирах се от работа, тръгнах в пороен дъжд, от всички страни падаха гръмотевици, чистачките на колата работеха на максимум, спущах се от планината по черен път, покрай мен течаха реки от вода, кал и камъни, завай след завой, карах с 20км. Навсякъде около пътя бяха наспирали коли да чакат да отмине пороя, но аз не спрях, сърцето ми беше в гърлото, но се движех...Защото телефона ми се беше изключил и знаех, че ако не се прибера в часа когато обикновено се прибирам у дома дъщеря ми ще звъни да ме търси и ще се притесни като не и отговоря...Давам си сметка за лудостта ми снощи, но не исках да тревожа дъщеря ми...Та страхът от бъдещето не бива да съществува, бъдещето все още не е реалност, а е само една дума...