Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 66051 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: индикация за емиграция
« Отговор #320 -: Март 31, 2012, 03:37:23 pm »
Мерси Мирабела! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #321 -: Март 31, 2012, 04:21:17 pm »
Марая, не съм добра в хорарната, но погледнах радикса ти. В момента нат. Луна получава съвпад от тр. Юпитер - желание и възможности не липсват. Имайки предвид прогресиите и дирекциите - също периодът е подходящ за ново начало.
Притеснявам се обаче за Луната ти. Тя е в Телец и емиграцията трябва да й даде сигурност, т.е. да знаеш действително, че ще се чувстваш добре, там където си, за да продължиш "новия" си живот.

*

Марая

• 28287
« Отговор #322 -: Март 31, 2012, 04:43:50 pm »
Марая, не съм добра в хорарната, но погледнах радикса ти. В момента нат. Луна получава съвпад от тр. Юпитер - желание и възможности не липсват. Имайки предвид прогресиите и дирекциите - също периодът е подходящ за ново начало.
Притеснявам се обаче за Луната ти. Тя е в Телец и емиграцията трябва да й даде сигурност, т.е. да знаеш действително, че ще се чувстваш добре, там където си, за да продължиш "новия" си живот.

Сигурността не я ли търсим по други показатели? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #323 -: Март 31, 2012, 04:46:06 pm »
Когато става въпрос за емиграция, аз гледам преди всичко Луна.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #324 -: Март 31, 2012, 04:48:16 pm »

Аз мисля, че куспидите на 9-ти и 12-ти и техните управители имат значение. Факт и планетите /ако има такива/ в тези домове...

Иначе... ;D ДА..Луната в телец търси сигурност...

*

Divna

• 2478
« Отговор #325 -: Март 31, 2012, 05:04:08 pm »

Аз мисля, че куспидите на 9-ти и 12-ти и техните управители имат значение. Факт и планетите /ако има такива/ в тези домове...

Ако не се знае точният час на раждане, куспидите не бига могли да са ни в помощ, за съжаление.
Иначе, нат. ти Луна е в Телец, но получава тригон от Плутон. Имаш предпоставка за двойно гражданство. В картата на емигрант, установил се в чужбина и останал там Луна често е силно оцветена от Плутон, това ще рече /скорпионска Луна, Луна в 8ми дом, Луна в аспект с Плутон/. Ти имаш последния аспект, така че ако желаеш наистина да го направиш, нищо не ти коства да опиташ и да дадеш шанса на Луната ти да се чувства добре във втората родина.  :blink:

ПП: Плутон е двоен, т.е. дава най-малко по два пъти и когато има силно влияние над Луна - защо не и двойно гражданство.  :blink: Имам възможност да познавам трайно установили се емигранти от всички краища на света. Луна в картите им е изключително говореща откъм плутонов акцент.

*

Марая

• 28287
« Отговор #326 -: Март 31, 2012, 05:15:37 pm »

Ако не се знае точният час на раждане, куспидите не бига могли да са ни в помощ, за съжаление.
Иначе, нат. ти Луна е в Телец, но получава тригон от Плутон. Имаш предпоставка за двойно гражданство. В картата на емигрант, установил се в чужбина и останал там Луна често е силно оцветена от Плутон, това ще рече /скорпионска Луна, Луна в 8ми дом, Луна в аспект с Плутон/. Ти имаш последния аспект, така че ако желаеш наистина да го направиш, нищо не ти коства да опиташ и да дадеш шанса на Луната ти да се чувства добре във втората родина.  :blink:

ПП: Плутон е двоен, т.е. дава най-малко по два пъти и когато има силно влияние над Луна - защо не и двойно гражданство.  :blink: Имам възможност да познавам трайно установили се емигранти от всички краища на света. Луна в картите им е изключително говореща откъм плутонов акцент.

Мерси Дивна...а аспекта с Уран?

http://www.youtube.com/watch?v=qNKf8jsOok4

« Отговор #327 -: Март 31, 2012, 05:18:24 pm »
Дивна, доста добра обосновка (както и всичко, което пишеш). Докато Сатурн държи на статуквото, аспекти с Плутон и Уран би трябвало да дават по-висока доза адаптивност, въпреки че и двете планети управляват фиксирани знаци.

Като прочетох този ти пост, веднага си помислех, че "идеалният" емигрант има мутабелни оси плюс изявен Плутон и Юпитер.

А аз се питам има ли някой, който да не иска да емигрира от България... :(
Едно е да искам друго е да можеш
Не всеки който е емигрирал е останал да живее ж чужбина

Емиграцията не е за всеки. Изискват се много личностни качества, като търпение, лесна и бърза адаптация, оптимизъм, предприемчивост ... Емиграцията е като ново раждане. Променя живота ти неимоверно и то много бързо. Ако на родна земя е необходимо да се устроиш за 20-30 години, в новата си родина се налага да го направиш за 2-3 години, иначе си аут.
« Последна редакция: Март 31, 2012, 05:24:49 pm от Mirabella »

*

Divna

• 2478
« Отговор #328 -: Март 31, 2012, 05:18:46 pm »

На Луна е даден шанса за свобода. Свобода за избор. Защо не?! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #329 -: Март 31, 2012, 05:24:00 pm »

На Луна е даден шанса за свобода. Свобода за избор. Защо не?! :blink:

Или...по-скоро Луната усеща свободата...далеч от видимото на пръв поглед...Отвъд бариерите за собствената си сигурност...

Нептун в 12-ти упр.на 4-ти , упр.на 9-ти в 1-ви в каре със СВОБОДАТА-УРАН и в куинконс с Луна/потребностите/...Нептун секстил Уран...и гокленов Сатурн...-просто е задължително ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #330 -: Март 31, 2012, 05:38:01 pm »
Дивна, доста добра обосновка (както и всичко, което пишеш). Докато Сатурн държи на статуквото, аспекти с Плутон и Уран би трябвало да дават по висока доза адаптивност, въпреки че и двете планети управляват фиксирани знаци.

Като прочетох този ти пост, веднага си помислех, че "идеалният" емигрант има мутабелни оси плюс изявен Плутон и Юпитер.

Луната е домът, така че на първо място при поставен въпрос за емигриране е тя. Ако сме сигурни за точния час на раждане, тогава взимаме под внимание куспидата на 4ти дом, с нейният управител и разбира се всички планети в 4ти дом ако има такива.
Оста 4/10 е добре да не е фиксирана. То и често такива хора не мислят за трайна емиграция, а по-скоро да опитат, да видят ... Те рядко имат смелостта да тръгнат на дълъг и непознат за тях път. Ако излязат от дома си, то това е по-скоро, за да се разходят, но не и да живеят в далечна чужбина. Те са добри екскурзианти /трупат впечатления/. Носталгията по родината и корените обаче при тях е голяма.

*

Grace

• 2257
« Отговор #331 -: Март 31, 2012, 05:48:31 pm »
Цитат
ПП: Плутон е двоен, т.е. дава най-малко по два пъти и когато има силно влияние над Луна - защо не и двойно гражданство.   Имам възможност да познавам трайно установили се емигранти от всички краища на света. Луна в картите им е изключително говореща откъм плутонов акцент.

Дивна, това твърдение е много интересно. досега не съм чела за ролята на Плутон/Луна към емиграцията. но ти сигурно си изучила темата доста добре. кое според теб е най-важния фактор за такова събитие?

*

Divna

• 2478
« Отговор #332 -: Март 31, 2012, 06:23:20 pm »
Цитат
ПП: Плутон е двоен, т.е. дава най-малко по два пъти и когато има силно влияние над Луна - защо не и двойно гражданство.   Имам възможност да познавам трайно установили се емигранти от всички краища на света. Луна в картите им е изключително говореща откъм плутонов акцент.

Дивна, това твърдение е много интересно. досега не съм чела за ролята на Плутон/Луна към емиграцията. но ти сигурно си изучила темата доста добре. кое според теб е най-важния фактор за такова събитие?

Естественно натална Луна е необходимо да бъде засегната от тежки транзити. Дирекционна Луна и тя трябва да участва в схемата. Прогресивна също. Луна "крещи" в картата, когато става дума за емиграция /установяване в далечна чужбина/.

ПП: Мисля някъде разглеждахме моя радикс. Той действително е за по учебник в тази насока. Предоставила съм ви го, както и датата ми на отпътуване. Може да ви послужи за ориентир.  :blink:

Иначе Плутон си е такъв - дава по много ако си готов да приемеш много.

*

Grace

• 2257
« Отговор #333 -: Март 31, 2012, 06:29:58 pm »
да, съгласна съм с теб по отношение на Луната.  :blink:
а твоята карта е направо очевидна. наталната имам предвид - е, тя е като учебник за емиграция. сега погледнах пак транзитите към момента на емиграция. У4 Уран е бил в тригон с Луната ти. но при теб У4 - Уран. намира се в 12-и. важен фактор за преместване е Уран, по принцип. и т.н.

« Отговор #334 -: Март 31, 2012, 07:13:00 pm »
А какво мислите за Луна в 9-ти дом в Телец, в опозиция с Плутон и СЛВ в Скорпион в 3ти ? Има и тригони към Меркурий, Нептун, Уран и Хирон. Оста 4/10 е мутабелна, не е фиксирана. В 9-ти обаче е и Лилит. Има ли някакви индикации за емиграция или с Лилит в 9-ти, по-скоро не... ?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #335 -: Март 31, 2012, 08:31:03 pm »
Оста 4/10 е добре да не е фиксирана. То и често такива хора не мислят за трайна емиграция, а по-скоро да опитат, да видят ... Те рядко имат смелостта да тръгнат на дълъг и непознат за тях път. Ако излязат от дома си, то това е по-скоро, за да се разходят, но не и да живеят в далечна чужбина. Те са добри екскурзианти /трупат впечатления/. Носталгията по родината и корените обаче при тях е голяма.

МОята е фиксирана. Телец-Скорпион. От двегодишна съм живяла навън, с двойно гражданство съм, можеше и тройно да е, ако беше разрешено. Имам нужда от промени и ако не съм на път дълго време, откачам. Единствено принуди ме връщат в България, никога не съм изпитвала носталгия, нито за България, нито за друга държава. Но не умея да се установявам, никъде. Нищо не може да ме задържи. Нито материално, нито нематериално, спокойствието и вкореняването ме убиват.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #336 -: Март 31, 2012, 08:58:21 pm »
Някой ще си каже ли мнението ,дали вижда в тази карта индикации за имиграция

С прогресивна Луна на АЦ и дир. нодална ос там, си готова веднага да потеглиш.  :blink:
Според мен има, да. К12 е в Козирог, а Сатурн е в 4ти дом. Твоята Луна е оцветена от Плутон /в съвпад с Плутон/. Рискът за теб не е проблем. Парите също няма да са проблем.
Кога започна да се замисляш сериозно за емиграция? Да не би, когато Сатурн е минал през Луната?
Благодаря за отговора Дивна :blink: .Замислих се за емиграция 2 год. преди съвпада на транзитния Сатурн.Дори се пробвах да поживея навън за няколко месеца,но се наложи да се върна.Права си за това ,че имам желание за емиграция и за това ,че обичам да рискувам.Не знаех ,че това може да се дължи на съвпада на нат. ми Луна и нат.Плутон.Само да попитам,защо мислиш ,че парите няма да са проблем ...поради транзита на Юпитер през 2 дом ли?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #337 -: Март 31, 2012, 09:21:33 pm »
Aз понеже още не съм се убедила в символиката на 12ти дом като емигрантски (аз нямам абсолютно нищо там) мисля, че твоите аспекти:
Цитат
Юпитер в 9-ти У3, ИЦ във Водолей и У Уран в 1-ви!
са много показателни. Аз имам Юпитер в 3ти (У11), Слънце съвпад с Уран в 9ти квадрат на Луната в 7ми и тук е ключът по мои наблюдения. В 9ти. А квадрата с Луната отразява нуждата от промени и понеже тя е в съвпад със Сатурн - и нуждата да се късат и рушат структури.

А Луната ти в кой знак е? И освен тази опозиция с Плутон, други аспекти има ли?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #338 -: Март 31, 2012, 09:34:19 pm »
Ето, за мен 9ти е много показателен и аспектите към У9 и връзките към него! При теб аспектите са много показателни също. 9ти за мен е новият хоризонт, отварянето навън след затварянето в 8ми. А, и Луна в Овен и тя трудно ще се закотви някъде, още повече че има гърба на У9. Замислих се за Юпитер там заключен и ми се струва, че твоя трябва да е инициативата да буташ нещата за гражданството и да не се отказваш.
« Последна редакция: Март 31, 2012, 09:39:19 pm от Ronia »

« Отговор #339 -: Март 31, 2012, 09:57:37 pm »
    ;D Аз също потвърждавам за Луна в 9-ти, моята е такава, във Водолей, Сатурн ми е в 12 дом, съуправител на 9-ти дом. А Уран като управител на 9-ти дом е в 5 и сключа единствения положителен аспект с Луната...Навремето бяхме емигрирали принудително, някъде към 22 годишната ми възраст у мен се породи желанието да емигрирам, тр.Сатурн  е бил в съвпад с Луната, периода на Саде-Сати...Направих 2 неуспешни опита за емигриране...Седнах на гъза си, но след 10 години отново тръгнах - с тази цел на гурбет, за да се установя трайно...Но пак по независещи от мен обстоятелства се върнах....Сега отново това желание се породи, въпреки че вече ми е много трудно, да разбия спокойния си живот, който водя...Някъде дълбоко в мен имам убеждението, че ще замина и ще заживея зад граница...Не знам кое ме подтиква.