Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65955 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: индикация за емиграция
« Отговор #340 -: Март 31, 2012, 10:01:09 pm »
Mного ми е интересно това! Аз си правя мое мини изследване за 9ти и емиграцията и досега винаги е имало много показатели сочещи към този дом при приятели, живеещи навън или местещи се активно. А какво те кара - ми Луната в 9ти. Тя има нужда от промени и промените в случая са свързани с разширяване на хоризонтите, което освен ментално, има и съвсем материално измерение - опознаването на нови места, "животът като пътуване" - това за мен е 9ти дом.

И досега винаги има в картите подчертан Уран или Водолей на ключови позиции, или и двете и аспекти към Уран. Което е обяснимо, защото за да направи такава крачка човек, трябва да има и малко лудост и желание за разчупване на рамките.  :blink:

При теб мисля, че Сатурн дърпа назад. При мен също, но заради съвпада с Луната. Дърпането се случва по независещи от човека обтсоятелства, принуди, понякога връзки с миналото, но се случва.

« Отговор #341 -: Март 31, 2012, 10:20:19 pm »
   Явно е така Рони, Сатурн е в квадрат с Луната и е ретро, явно ретро движението му е - дето ме връща постоянно тук. Ще трябва да проверя прогресиите, да видя дали някога ще тръгне директен  ;D, макар че искам да разчупя отново рамките, но вече нямам кураж, възрастта напредна....но го имам като убеждение...Възможно е това желание да се е превърнало в убеждение.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #342 -: Март 31, 2012, 10:22:33 pm »
Не вярвам Луната да се кротне. И с годините даже може отвътре да се засили, поне при мен е така и не му влияят никакви ретроградности. Гладът се засилва като не го утолиш. А щом се е превърнало в убеждение... мисля няма да чакаш дълго. Поне при мен е така. Даже може странични фактори да те повлекат навън, ако ти не го направиш сама.

« Отговор #343 -: Март 31, 2012, 10:26:46 pm »
Оооо, не е било Сатурн, той си вървял директен по прогресии, ма Уран бил виновника, той е ретро... :lol:. Обаче освен Луната при мен влияние оказват и възлите, щото СЛВ ми е съвпад с нея.

*

Papy

• 4343
« Отговор #344 -: Март 31, 2012, 10:28:00 pm »
Ооо-много искам да сложа една карта, но в момента не мога
Мацката си е навила на пръста, че иска да емигрира
Някой ще сложи ли вместо мен?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #345 -: Март 31, 2012, 10:34:55 pm »
СЛВ е добрият възел, значи... Я си гледай солара и прогресиите нещо по 9ти няма ли?  ;D

Papy, дай данни.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #346 -: Март 31, 2012, 10:37:32 pm »

Той моят Юпитер е много специален, освен с всички предимства да е в 9-ти и в Рак, е и неаспектиран! :blink: Прогресивна Луна направи съвпад с него преди няколко месеца, вече е разходящ аспекта, мисля че тогава беше по-благоприятен период отново да започна процедурата с документите, но вече нямам нерви, а и не мога непрекъснато да пътувам до БГ заради нелепите ни закони. Дано един ден все пак успея!

Е... Аз съм на принципа, че щом не е станало, значи нещо по-добро ще се случи.  :blink: Може сега точно да не е било най-подходящото време.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #347 -: Март 31, 2012, 10:53:36 pm »
Не съм сигурна, но ме заинтригува опозицията ЮЛВ/Луна - СЛВ/Плутон тогава... Ще помисля. Изглежда на пръв поглед, че нещо от миналото е свързано с това желание за промени, което обаче е някак възпрепятствано в бъдещето... Или нещото, което те кара да търсиш промяна е инструмент за метаморфоза в бъдещето... Трябва визуално да си го представя, така ми е трудно. А, всъщност исках да кажа, че ЮЛВто по-скоро може да дърпа назад, но среща опозиция от ПЛутон/СЛВ, от които първият дава енергия за трансформации и всякакви приключвания и започвания. МИсля, че е хубаво, че именно СЛВ съвпада с Плутон, а не обратното. Но пък в тези домове това може да има отношение и към работа и здраве, не всичко касае емиграцията може би.
« Последна редакция: Март 31, 2012, 10:58:14 pm от Ronia »

« Отговор #348 -: Март 31, 2012, 10:55:52 pm »
   Ми MayFlower, към настоящата дискусия, за да си ги определим ще включим и кармичното значение на възлите, ЮЛВ е там където мястото ни е познато, а СЛВ където ни влече душата в този живот, пътя накъдето трябва да вървим, значи при теб явно се връщаш там където ти е добре познато, за да си отработиш окончателно някаква карма /общо казано/, докато при мен е обратни процес, докато не си отработя тук квото имам за отработване, не мога да тръгна към далечните земи  ;D.
  Рони, по прогресии имам прогр.Слънце съвпад натална Луна, а по солар - соларната Венера е в съвпад със соларно МЦ във водолей и попадат в 9-ти натален дом.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #349 -: Март 31, 2012, 11:04:07 pm »

Рони, по прогресии имам прогр.Слънце съвпад натална Луна, а по солар - соларната Венера е в съвпад със соларно МЦ във водолей и попадат в 9-ти натален дом.

Значи пр Слънце е върху наталнна Луна в 9ти във Водолей, така ли? А аспект има ли с Уран това Слънце някакъв? Аз от прочетеното за моето новолуние, знам че би следвало да има инжекция на енергия (Слънцето) в планетата, върху която е, тоест твоята натална Луна в 9ти. Това само по себе си обаче може и да доведе само до засилено желание за движение и промяна. Зависи има ли аспекти, транзити някакви?

МЦто върху 9ти натален може да сочи промяна на статуса... ама по любов. Да не те отведе някой на задгранично приключение? Аз неслучайно го написах по-горе онова за страничните фактори, които могат да ти материализират убеждението.  :blink: Гледай аспекти на другите планети към Венерата и МЦто.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #350 -: Март 31, 2012, 11:05:28 pm »

Съвпадът е широк-8 градуса, но ми казаха че все пак се приема за такъв, защото за светилата орбиса бил 10 градуса, а и все пак са в един и същи знак. Ако те интересува, мога да ти пратя ЛС с данните си.

И на мен така са ми казвали, аз ту го приемам, ту не, но при теб е знаков, тъй че мисля е валиден. Прати ми данните, пък ще видим дали нещо друго ще измъдря.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #351 -: Март 31, 2012, 11:23:22 pm »
Картата на познатата на Papy, която иска да емигрира.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #352 -: Март 31, 2012, 11:24:42 pm »
daisyline... да не вземеш да си промениш соациалния статус? Омъжена ли си?  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #353 -: Март 31, 2012, 11:27:11 pm »
Мерси пак, роня  :blink:

Сега-тоя уран в 4-ти стига ли?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #354 -: Март 31, 2012, 11:29:15 pm »
Papy, съвсем на прима виста, че ми се спи вече, тя има СЛВ в 9ти и натам я тегли, ясно. Венера е У9 и е в 11ти, който аз винаги гледам по дефинициите на древните като домът на възнагражденията, изпълнените желания и "good fortune". Венера има тригон със Сатурн, който дава реализацията на въпросните желания. Не е зле за начало. Утре ще гледам повече.

Уран в 4ти дава нестабилност в корените и промени, да. НО сам по себе си не е достатъчен. Утре ще я мъдря.

*

Divna

• 2478
« Отговор #355 -: Март 31, 2012, 11:32:51 pm »
Оста 4/10 е добре да не е фиксирана. То и често такива хора не мислят за трайна емиграция, а по-скоро да опитат, да видят ... Те рядко имат смелостта да тръгнат на дълъг и непознат за тях път. Ако излязат от дома си, то това е по-скоро, за да се разходят, но не и да живеят в далечна чужбина. Те са добри екскурзианти /трупат впечатления/. Носталгията по родината и корените обаче при тях е голяма.

МОята е фиксирана. Телец-Скорпион. От двегодишна съм живяла навън, с двойно гражданство съм, можеше и тройно да е, ако беше разрешено. Имам нужда от промени и ако не съм на път дълго време, откачам. Единствено принуди ме връщат в България, никога не съм изпитвала носталгия, нито за България, нито за друга държава. Но не умея да се установявам, никъде. Нищо не може да ме задържи. Нито материално, нито нематериално, спокойствието и вкореняването ме убиват.

К4 ли е в Скорпион? Защото ако е така можем да имаме най-малко две родини /вече писах ролята на Плутон/. И преди всичко се гледа Луна. Как е поставена тя в радикса ти?
Била си много малка при първото голямо преместване. Преди 4 годишна възраст не е желателно да се сменя местожителството /някъде във форума обяснявах психологично как то се отразява в последствие/. Но както и да е, за съжаление често родителите не са наясно с това и не можем да ги съдим. А понякога се налага и принудително преместване.  :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #356 -: Март 31, 2012, 11:35:15 pm »
Някой ще си каже ли мнението ,дали вижда в тази карта индикации за имиграция

С прогресивна Луна на АЦ и дир. нодална ос там, си готова веднага да потеглиш.  :blink:
Според мен има, да. К12 е в Козирог, а Сатурн е в 4ти дом. Твоята Луна е оцветена от Плутон /в съвпад с Плутон/. Рискът за теб не е проблем. Парите също няма да са проблем.
Кога започна да се замисляш сериозно за емиграция? Да не би, когато Сатурн е минал през Луната?
Благодаря за отговора Дивна :blink: .Замислих се за емиграция 2 год. преди съвпада на транзитния Сатурн.Дори се пробвах да поживея навън за няколко месеца,но се наложи да се върна.Права си за това ,че имам желание за емиграция и за това ,че обичам да рискувам.Не знаех ,че това може да се дължи на съвпада на нат. ми Луна и нат.Плутон.Само да попитам,защо мислиш ,че парите няма да са проблем ...поради транзита на Юпитер през 2 дом ли?

Защото натално Луната ти е "богата", така че, когато силно душата ти желае нещо, тя ще намери възможност, за да го направи. Дори и да няма пари, способна е да ги "намери".  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #357 -: Март 31, 2012, 11:39:50 pm »
Момичета, ако гледате за Европа, гледайте 9ти дом. Ако гледате за презокеански /далечни/ гледайте 12ти дом.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #358 -: Март 31, 2012, 11:45:48 pm »
Дивна-какво мислиш за картата ми, дето роня я пусна?

« Отговор #359 -: Март 31, 2012, 11:50:20 pm »
Момичета, ако гледате за Европа, гледайте 9ти дом. Ако гледате за презокеански /далечни/ гледайте 12ти дом.  :blink:

Дивна, малко на парче, но ще извиняваш  :-[
Една прогр. Луна през 12-ти във Водолей може ли да отключи далечно пътуване?