Имам :moo: :soe: :plu: в 12 дом.
Забавни факти свързани с мен(АС ми е управляван от Плутон) и майка ми, която е представена в картата ми от Луна са два:
1. Mайка ми е имала намерения да ме роди в Германия.
* Но баща ми не се е съгласил/нищо, че в момента дори самия той може би би изчезнал от БГ/ и се е изказал: "камъка си тежи на мястото"
2. След като майка ми се развежда година след раждането ми(* имам Марс на 1° от 3-ти дом, стоящ преди него, съответно още в първата си година се разделям със сестра си, която остава при баща ми, а аз при майка ми) комуникира с хора от САЩ, чрез писма, не помня точно как е направила връзката, и някакъв американец идва на крака в БГ да я търси, но се разминават, понеже тя е била на поход в планината, а той не я е предупредил за идването си, явно е искал да е изненада.
Тоест аз съм можел на два пъти в живота си да бъда с чуждо гражданство - още в много ранна детска възраст, и от по рождение.
Приведено това от астрологична гледна точка нещата седят така:
-Луна в 12 дом е възможно майката да е чужденка или емигрантка.
- Управителя на АС е и У12, и е в 12 дом, което си е предпоставка за емигриране.
- Отделно имам У9 в 4, в съвпад с У МC, който е Меркурий, и е в мутабелен знак
Като в заключение мога да кажа това, че често в картите на децата се онаследяват аспекти и конфигурации, които назад в поколенията не са били някак осъществени, и ако родителите не са ги осъществили, то биват прехвърлени на децата им с катализирани такива аспекти, ако и те не го направят продължава да се предава и предава докато някой не сложи край на цикъла.
Друг пример е и аспекта ми :moo: :kva: :ven:, който е наследство от баща ми, който има голям кръст с участието на Венера и Луна, но той не е за тази тема.