Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65873 Прегледи
*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Re: индикация за емиграция
« Отговор #360 -: Март 31, 2012, 11:52:46 pm »
Зависи къде се намира по натал и какво управлява . Аз имах до преди година подобна прогресия на луната през Водолей и в 12 дом и не изчезнах въпреки, че ми се върти в главата като възможност .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #361 -: Март 31, 2012, 11:58:03 pm »

Защото натално Луната ти е "богата", така че, когато силно душата ти желае нещо, тя ще намери възможност, за да го направи. Дори и да няма пари, способна е да ги "намери".  :blink:
[/quote]
Аз пък си мисля,че този съвпад ми носи само негативи.Повечето неща, които съм чела за съвпада не са положителни ,а има и направо плашещи.Според мен ,този съвпад носи на притежателя си много силно изживявани емоции на вътрешно ниво ,а в същото време и неспособност да бъдат показани и изразени тези емоции.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #362 -: Април 01, 2012, 12:12:14 am »
Имам  :moo: :soe:  :plu: в 12 дом.

Забавни факти свързани с мен(АС ми е управляван от Плутон) и майка ми, която е представена в картата ми от Луна са два:

1. Mайка ми е имала намерения да ме роди в Германия.
  * Но баща ми не се е съгласил/нищо, че в момента дори самия той може би би изчезнал от БГ/ и се е изказал: "камъка си тежи на мястото"

2. След като майка ми се развежда година след раждането ми(* имам Марс на 1° от 3-ти дом, стоящ преди него, съответно още в първата си година се разделям със сестра си, която остава при баща ми, а аз при майка ми) комуникира с хора от САЩ, чрез писма, не помня точно как е направила връзката, и някакъв американец идва на крака в БГ да я търси, но се разминават, понеже тя е била на поход в планината, а той не я е предупредил за идването си, явно е искал да е изненада.

Тоест аз съм можел на два пъти в живота си да бъда с чуждо гражданство - още в много ранна детска възраст, и от по рождение.

Приведено това от астрологична гледна точка нещата седят така:

-Луна в 12 дом е възможно майката да е чужденка или емигрантка.
 - Управителя на АС е и У12, и е в 12 дом, което си е предпоставка за емигриране.

- Отделно имам У9 в 4, в съвпад с У МC, който е Меркурий, и е в мутабелен знак

Като в заключение мога да кажа това, че често в картите на децата се онаследяват аспекти и конфигурации, които назад в поколенията не са били някак осъществени, и ако родителите не са ги осъществили, то биват прехвърлени на децата им с катализирани такива аспекти, ако и те не го направят продължава да се предава и предава докато някой не сложи край на цикъла.

Друг пример е и аспекта ми  :moo: :kva: :ven:, който е наследство от баща ми, който има голям кръст с участието на Венера и Луна, но той не е за тази тема.

« Последна редакция: Април 01, 2012, 12:31:26 am от kris »

« Отговор #363 -: Април 01, 2012, 12:23:50 am »
На мене двете баби са ми чужденки - у4 в 9 съвпад северен възел

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #364 -: Април 01, 2012, 12:31:57 am »
на мен едната баба- у4 в 9- ти.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Papy

• 4343
« Отговор #365 -: Април 01, 2012, 12:40:06 am »
Виж ти-на мен обратно-у9 ми е в 4-ти, имала съм възможност да емигрирам, но тогава и сега не бих, за по-натам...ще видим

*

Divna

• 2478
« Отговор #366 -: Април 01, 2012, 01:24:56 am »
Мерси пак, роня  :blink:

Сега-тоя уран в 4-ти стига ли?

Че малко ли е Уран в 4ти. Пък и К4 в Стрелец.  ;D
Приятелката ти семейна ли е? Емиграция е възможна, но като че ли някой трябва да се грижи за нея там. Сама ще и е трудно да оцелее дълго. Луната й изисква грижи, някой да полага за нея достатъчно грижи.
Има ли много премествания до сега?

*

Papy

• 4343
« Отговор #367 -: Април 01, 2012, 01:28:57 am »
А, Дивна, що не спиш бе  ;D ти беше по друго време, после се сетих :)
Ами премествания -из страната да
Иначе не, и не-не е семейна-волна птичка си е-и на мен ми се струва, че някой трябва да се грижи и не съм я насърчавала по чужбината, но тя регулярно се връща на нея като идея

*

Divna

• 2478
« Отговор #368 -: Април 01, 2012, 01:36:52 am »
Момичета, ако гледате за Европа, гледайте 9ти дом. Ако гледате за презокеански /далечни/ гледайте 12ти дом.  :blink:

Дивна, малко на парче, но ще извиняваш  :-[
Една прогр. Луна през 12-ти във Водолей може ли да отключи далечно пътуване?

Не бих могла само от позицията на прогресивна Луна да преценя и да ти кажа мнението си. Като цяло прогресивна Луна действа на психично ниво, тя не "отключва", тя по-скоро "показва" какво се случва. В 12 дом Луна може да "мечтае" и една от мечтите да е именно далечна чужбина. А нищо чудно пък тази мечта да се реализира като прогресивна Луна стъпи в огнения /мунданно/ 1ви дом.  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #369 -: Април 01, 2012, 02:00:47 am »
Аз пък си мисля,че този съвпад ми носи само негативи.Повечето неща, които съм чела за съвпада не са положителни ,а има и направо плашещи.Според мен ,този съвпад носи на притежателя си много силно изживявани емоции на вътрешно ниво ,а в същото време и неспособност да бъдат показани и изразени тези емоции.

Няма такова нещо. Всичко, във всяка карта е строго индивидуално. Луна и Плутон са връх на тао, включващи останалите две планети свързани с богатството /Юпитер, Венера/.  ;) И недей така, Луната ти е толкова пъстра.  :rolleyes: Оцветена е от Венера, Плутон и Юпитер. Богата Луна!  :blink:  Сигурно имаш много вродени таланти. :-)

« Отговор #370 -: Април 01, 2012, 02:01:26 am »
на мен едната баба- у4 в 9- ти.
Ха - значи бабите чужденки да влизат веднага в 9 дом;)
Моитеса - по майка- германка,по баща украинка

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #371 -: Април 01, 2012, 02:03:14 am »
моята по баща- гъркиня.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #372 -: Април 01, 2012, 10:16:32 am »

К4 ли е в Скорпион? Защото ако е така можем да имаме най-малко две родини /вече писах ролята на Плутон/. И преди всичко се гледа Луна. Как е поставена тя в радикса ти?
Била си много малка при първото голямо преместване. Преди 4 годишна възраст не е желателно да се сменя местожителството /някъде във форума обяснявах психологично как то се отразява в последствие/. Но както и да е, за съжаление често родителите не са наясно с това и не можем да ги съдим. А понякога се налага и принудително преместване.  :-[

Не, К4 е в Телец.

И освен това, по 9ти дом на мен са ми и презокеанските емиграции. А преместванията много добре ми се отразиха, честно казано. И синът ми също по 9ти дом вече има премествания преди 4-годишна възраст. Презокеански.  ;D Мисля, че това с пиосхологическото отражение много зависи от натала и доколко на човек му е вродено желанието да пътува и да опознава нови места.

Луната е на трон в Рак в 7ми дом, съвпад със Сатурн в Лъв, квадрта със Слънце/Уран в Скорпион в 9ти.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #373 -: Април 01, 2012, 10:20:36 am »
Това с бабите в 9ти дом е вярно и за други роднини. Н амен Слънцето ми е в 9ти и баща ми беше с двойно гражданство и реално живеещ навън.

*

Papy

• 4343
« Отговор #374 -: Април 01, 2012, 11:31:57 am »
Papy, съвсем на прима виста, че ми се спи вече, тя има СЛВ в 9ти и натам я тегли, ясно. Венера е У9 и е в 11ти, който аз винаги гледам по дефинициите на древните като домът на възнагражденията, изпълнените желания и "good fortune". Венера има тригон със Сатурн, който дава реализацията на въпросните желания. Не е зле за начало. Утре ще гледам повече.

Уран в 4ти дава нестабилност в корените и промени, да. НО сам по себе си не е достатъчен. Утре ще я мъдря.

Роня, мъдри още  :blink: дивна спомена за луната във везни, че иска грижи. Тука има рецепция венера/луна. Какво мислиш?
Започнах да чета темата от начало-има доста интересни неща и хич не ми изглежда лесно да се определи.

Мерси и на двете ви с дивна, че се включихте

*

Divna

• 2478
« Отговор #375 -: Април 01, 2012, 01:02:21 pm »

К4 ли е в Скорпион? Защото ако е така можем да имаме най-малко две родини /вече писах ролята на Плутон/. И преди всичко се гледа Луна. Как е поставена тя в радикса ти?
Била си много малка при първото голямо преместване. Преди 4 годишна възраст не е желателно да се сменя местожителството /някъде във форума обяснявах психологично как то се отразява в последствие/. Но както и да е, за съжаление често родителите не са наясно с това и не можем да ги съдим. А понякога се налага и принудително преместване.  :-[

Не, К4 е в Телец.

И освен това, по 9ти дом на мен са ми и презокеанските емиграции. А преместванията много добре ми се отразиха, честно казано. И синът ми също по 9ти дом вече има премествания преди 4-годишна възраст. Презокеански.  ;D Мисля, че това с пиосхологическото отражение много зависи от натала и доколко на човек му е вродено желанието да пътува и да опознава нови места.

Луната е на трон в Рак в 7ми дом, съвпад със Сатурн в Лъв, квадрта със Слънце/Уран в Скорпион в 9ти.

Важното е, че ти се чувстваш добре и си уверена, че детето ти и то ще се чувства емоционално стабилна личност след години, също като теб. Няма нищо лошо в това да оборим гледната точка на психолозите.  :blink: И те са хора, като всички нас, така че и те може да са сгрешили в проучванията си.  :blink:
Важното е също, че си изследвала за себе си и за сина си, че твоят 9 дом, както и неговият, в картите ви препокрива функциите и на 12. Всяка карта е строго индивидуална и щом е изследвана в дълбочина и "функцията" и е безрезервно осъзната, тогава няма смисъл от каквито и други разсъждения, пък дори те, да са на базата на множество проучвания. Най-важното е нашата гледна точка да ни удоволетворява вътрешно и да ни кара да се чувстваме щастливи.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #376 -: Април 01, 2012, 09:26:22 pm »
Papy , днес чак сега сядам на компютъра, много ми беше налудничав деня, та ще мъдря тепърва.

Divna, аз признавам, че въпросните изследвания на психолози не съм ги чела. За сина си не зная как ще израстне, мога само да съдя по моята карта и моя опит. Но за съжаление, в отглеждането на едно дете има безброй неизвестни, тъй че само да е здрав, другото мога да го предполагам. Има много планети в 9ти дом и той, иам и повторение на мои конфигурации, но всяка личност е различна.

Но определено моите наблюдения сочат, че 9ти е силно застъпен при емиграция, но не претендирам за представителност никак, само карти на познати. И моята, де.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #377 -: Април 01, 2012, 10:06:32 pm »

Няма такова нещо. Всичко, във всяка карта е строго индивидуално. Луна и Плутон са връх на тао, включващи останалите две планети свързани с богатството /Юпитер, Венера/.  ;) И недей така, Луната ти е толкова пъстра.  :rolleyes: Оцветена е от Венера, Плутон и Юпитер. Богата Луна!  :blink:  Сигурно имаш много вродени таланти. :-)
Луната ми е оцветена ,но само с квадратури и съвпад с малефик.Вродените таланти ги имам ;D (нали съм със Слънце в Лъв и съм една скромна) , само че са ми по скоро хоби, а не професия.Не зная дали те разбрах правилно за тао-то в тоя и предишният пост ,според теб с  тези аспекти няма да имам проблеми от финансово естество ли :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #378 -: Април 01, 2012, 10:07:57 pm »
Ronia, считам че е голямо богатство за всеки, който в радикса си има добре поставен девети дом.  :blink: Определено не съм срещала все още хора, които да имат светила там или лични планети, да не говорим пък за Юпитер и които да не обичат да пътуват в странство и съответно да не го правят. Но само посебе си да пътуваш, не значи, да прекараш остатъка от живота си в друга държава. Оста 3/9 е свързана с пътуванията, с опознаване на света, откриване на различни култури ... и неминуемо, акцентираната ос говори за пътувания, но не е гаранция за живот. Познавам хора, които пътуват постояно, работата им го изисква или имат възможност да се поглезят често и го правят, но те пътуват от точка А до точка Б и отново се връщат на точка А. Домът им остава в родината. Има много студенти, много работещи с пълен 9 дом, но като си свършат работа в странство си се прибират на своя земя. Това е за мен 9ти дом. 

*

Uran

• 6041
« Отговор #379 -: Април 01, 2012, 10:11:33 pm »
Дивна, синът ми има стелиум там и трудно го мръдвам. ;D