Здравей Гост

прозерпина

• 170 Отговора
  • 40525 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:прозерпина
« Отговор #100 -: Април 03, 2010, 06:54:37 pm »
Я някой да каже,къде е Прозерпина,точно на кой градус в момента?
Да не се окаже,че изневерява на Хадес със Хуя ако са в конюнкция (и като си ги представя колко са бързи,ще е доста дълъг оргазъма)  :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Април 03, 2010, 06:55:47 pm »
след плутон има още четири ,една от които е прозерпина. другите са :
купидон ,хадес,зеус и кронос.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Април 03, 2010, 07:08:17 pm »
прозерпина управлява  работата на далака,слънчевия възел , биохимия на клетъчно ниво,отговаря за регенерация на клетките и органите , за растежа на косата ,миглите ,веждите ,нокти. управлява кръвообразуващи органи, и функцийте на имунната система.
ден от седмицата- събота :o

число: 22
метал: ванадий и титан
растение: глухарче и листата му.

влиянието на прозерпина дава на човека фантастична способност за оживяване при всички екстремални ситуаций , реанимация на най-финните нива ,бързо възтановяване на повредени тъкани и органи и психическа енергия ,както мисъл и воля,несвойствени за обикновения човек!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #103 -: Април 03, 2010, 07:08:52 pm »
Я някой да каже,къде е Прозерпина,точно на кой градус в момента?
Да не се окаже,че изневерява на Хадес със Хуя ако са в конюнкция (и като си ги представя колко са бързи,ще е доста дълъг оргазъма)  :57:

Според Зет 7 Гео е на 12,11 Скорпион, ретрограадна.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #104 -: Април 03, 2010, 07:12:42 pm »

Според Зет 7 Гео е на 12,11 Скорпион, ретрограадна.

Ясно,май някъде там беше и Хуя.Но със сигурност Прозерпето ми квадратира възлите  :-\

число: 22

Според Шитов http://schitov-boris.chat.ru/Book1_10.htm ,числото е 11-макар че него го преписваха и на Хирон  :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #105 -: Април 03, 2010, 07:15:14 pm »
Но със сигурност Прозерпето ми квадратира възлите  :-\

При мен транзитната е в съвпад с Южния възел, който е на 11 Скорпион.

« Отговор #106 -: Април 03, 2010, 07:20:11 pm »
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Април 03, 2010, 07:22:18 pm »
да 11 е на хирон , а 22 на прозерпина. -жълтата книжка на гита. ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Април 03, 2010, 07:26:59 pm »
Но със сигурност Прозерпето ми квадратира възлите  :-\

При мен транзитната е в съвпад с Южния възел, който е на 11 Скорпион.

що си мисля ,че е по-напред в градусите? :-\ :rolleyes:

*

Helo

« Отговор #109 -: Април 03, 2010, 08:41:06 pm »
Ако Прозерпина в момента и през 1984 не е в Риби, а в Скорпион, то значи сигурно ми е в съвпад с асцендента, също като Плутон.

Със сигурност съм родена на Земята със специална мисия. По-специална от тази на Вещичка, която първо трябва да си проработи Нептуна и да се освободи от илюзиите. Тя има да си отработва и Юпитера през още няколко инкарнации. ;D ;)

*

Helo

« Отговор #110 -: Април 03, 2010, 08:49:45 pm »
ПРОЗЕРПИНА  В СКОРПИОНЕ

(1983-2043 гг., 61  год)

К концу прохождения Прозерпины по Скорпиону люди
узнают, что такое вечная жизнь.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #111 -: Април 03, 2010, 08:53:27 pm »
Ако Прозерпина в момента и през 1984 не е в Риби, а в Скорпион, то значи сигурно ми е в съвпад с асцендента, също като Плутон.

Със сигурност съм родена на Земята със специална мисия. По-специална от тази на Вещичка, която първо трябва да си проработи Нептуна и да се освободи от илюзиите. Тя има да си отработва и Юпитера през още няколко инкарнации. ;D ;)

Със сигурност всеки се ражда на земята с определена мисия.  :72: И ако всеки поглежда първо в своята паничка, а после в чуждата, мисията му ще стане още по-специална. Ти също имаш да отработваш. Ама на Вещичка Нептуна е по-интересен сигурно от твоите планети.   :rolleyes:

*

Helo

« Отговор #112 -: Април 03, 2010, 08:56:49 pm »

Ама на Вещичка Нептуна е по-интересен сигурно от твоите планети.   :rolleyes:

Ами сигурно и е по-интересен от моя Плутон. На мен ми е интересно това как и дава самозаблуди. Но и Юпитер на асцендента и е много очевиден. Такова голямо самочувствие, особено напоследък, след като сънувала сън, че е абитуриентка и заради това решила, че е достигнала по-високо духовно ниво.  :57:

« Отговор #113 -: Април 03, 2010, 08:57:23 pm »
   Със сигурност всеки се ражда на земята с определена мисия. 

Да, има много книги за преписване, например.  :85:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Април 03, 2010, 09:01:36 pm »

о не ,падам    :86: :86::57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #115 -: Април 03, 2010, 09:07:45 pm »

Ами сигурно и е по-интересен от моя Плутон. На мен ми е интересно това как и дава самозаблуди. Но и Юпитер на асцендента и е много очевиден. Такова голямо самочувствие, особено напоследък, след като сънувала сън, че е абитуриентка и заради това решила, че е достигнала по-високо духовно ниво.  :57:

ееей много сладък задник имам сигурно начи щом го ядеш толкова много  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #116 -: Април 03, 2010, 09:08:37 pm »

Виж какво, транзитите в момента променят на всеки по някакъв начин психиката и физическото състояние. Предполагам и ти ги усещаш. Малко или много всички изтрещяваме на моменти. И не само Вещичка има голямо самочувствие, ама коментираш само нея. Явно имаш конкретно отношение, доста субективно според мен. Утре е Великден и е добре наблегнем на душата си.  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #117 -: Април 03, 2010, 09:14:56 pm »

Не можах да схвана кви са тия книги, ама не е чак толкова важно. Явно нещо съм изпуснала.  :blink:

*

Helo

« Отговор #118 -: Април 03, 2010, 09:25:59 pm »

Утре е Великден и е добре наблегнем на душата си.  

Може, макар, че по принцип това е празник на при-родата.

Сега по новините казаха, че щели да носят благодатният огън от Йерусалим в България. Разбира се - огънят е езически символ на Слънцето и на четирите важни годишни празника- пролетното и есенното равноденствие и зимното и лятното сълнцестоене се пали огън като символ на Слънцето. Сега, след пролетното равноденствие е възраждането на природата и силата на Слънцето.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Април 03, 2010, 09:52:20 pm »
ПРОЗЕРПИНА  В СКОРПИОНЕ

(1983-2043 гг., 61  год)

К концу прохождения Прозерпины по Скорпиону люди
узнают, что такое вечная жизнь.

да те допълня , ако позволиш :wink2:
прозерпина насочва цялата си сила къмтранмутацията на душата ,към магичната промяна на отношенията ,тук в знака на скорпиона.
все повече ще се увеличава интереса към окултното ,към подсъзнателни процеси ,духовните ценности  и отношението м/у живота и смъртта.
много научни открития ще  разкрият ключа "хирон" /по време на транзита му през риби в тригон с прозерпина в скорпион/ към БИОЛОГИЧНОТО И ДУХОВНО БЕЗСМЪРТИЕ ,КОНТАКТИ С НЕВИДИМИТЕ СВЕТОВЕ И ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ.
планетата , детайлизира духовното...