Я някой да каже,къде е Прозерпина,точно на кой градус в момента? Да не се окаже,че изневерява на Хадес със Хуя ако са в конюнкция (и като си ги представя колко са бързи,ще е доста дълъг оргазъма) :57:
Според Зет 7 Гео е на 12,11 Скорпион, ретрограадна.
число: 22
Но със сигурност Прозерпето ми квадратира възлите
Цитат на: Синухе в Април 03, 2010, 07:12:42 pmНо със сигурност Прозерпето ми квадратира възлите При мен транзитната е в съвпад с Южния възел, който е на 11 Скорпион.
Ако Прозерпина в момента и през 1984 не е в Риби, а в Скорпион, то значи сигурно ми е в съвпад с асцендента, също като Плутон.Със сигурност съм родена на Земята със специална мисия. По-специална от тази на Вещичка, която първо трябва да си проработи Нептуна и да се освободи от илюзиите. Тя има да си отработва и Юпитера през още няколко инкарнации.
Ама на Вещичка Нептуна е по-интересен сигурно от твоите планети. :rolleyes:
Със сигурност всеки се ражда на земята с определена мисия.
Цитат на: Скарлет в Април 03, 2010, 08:53:27 pm Със сигурност всеки се ражда на земята с определена мисия. Да, има много книги за преписване, например. :85:
Цитат на: Скарлет в Април 03, 2010, 08:53:27 pmАма на Вещичка Нептуна е по-интересен сигурно от твоите планети. :rolleyes: Ами сигурно и е по-интересен от моя Плутон. На мен ми е интересно това как и дава самозаблуди. Но и Юпитер на асцендента и е много очевиден. Такова голямо самочувствие, особено напоследък, след като сънувала сън, че е абитуриентка и заради това решила, че е достигнала по-високо духовно ниво. :57:
Утре е Великден и е добре наблегнем на душата си.
ПРОЗЕРПИНА В СКОРПИОНЕ (1983-2043 гг., 61 год)К концу прохождения Прозерпины по Скорпиону люди узнают, что такое вечная жизнь.