Получих въпрос как тълкувам ссинастричен съвпад на Луна със СЛВ.
Понеже капацитетът за съобщения на човека, който ми прати въпроса, бел изчерпан, така и не успях да изпратя отговора, затова отговарям в тази тема.
Не съм срещала конкретна интерпретация на съвпадите на планети на единия с възлите на другия.
Аз съм имала такъв синастричен съвпад - моя Луна в съвпад със СЛВ на човека. Първо, това е кармична връзка. Всяка връзка, при която са замесени възлите е кармична. Човекът със СЛВ много бързо може да израстне за сметка на човека с Луна, опирайки се на неговите качества и учейки се от него. С една дума - може да го използва като "ракетоносител", за да трупа опитности. В коя област от живота - ще покаже домовата позиция в която се проектира съвпада в картите на двамата. Човекът с луна може да се чувства длъжен да се "грижи" за личното усъвършенстване на човека с възела, но не трябва да забравя, че това не е неговата кармична задача. Неговата кармична задача е показана от неговия СЛВ. Въобще при съвпади на планети с възлите на другия, аз си мисля, че се крадат наготово опитности, т.е. "взема се пример" от някого и така единият се превръща в учител на другия.