Повдигам тази тема да проверя ще се омъжвам ли втори път (или съвместно съжителство, за мен вече са идентични тези две категории) или не.

Досега не съм го милсила, но след като се оказа, че в прогресиите и солара ми има такива индикации, взе да ме гложди любопитство. прочетох цялата тема и сега ще броя аспекти, моля да ме поправите където бъркам. :blink:
Слънцето ми прави само един сходящ аспект - с Луната, значи не го броя. Да, обаче аз вече имам един брак зад гърба си.
У7 е именно Луната в Рак, тя има доста аспекти:
съвпад със Сатурн пак в 7-ми дом - бившият ми съпруг е Телец, предполагам може да се сметне за валидно, че е земен тип (Сатурн като управител на Козирог), обаче сатурн е в Лъв, а онзи мъж нищо лъвско няма
квадрат с Уран в 9-ти дом - интересното тук че, че 9-ти е във Везни и аз имах и имам известни аспирции (взаимни) към мъж Везни, който обаче е по-малък от мен (Уран) и на мен ми е доста несериозно да си се представям в това положение, макар да осъзнавам колко е глупаво мисленето ми
опозиция с Асцендента
Да разбирам ли, че това са три потенциални брака/съжителства? Асцендента и аспектите към него броят ли се?
Слънце съвпад с Уран в 9-ти дом пак ли е индикация за втори брак? Много благодаря за насоките и поправките, където трябва. Броила съм само мажорни аспекти, прикачам картата.
П.П. Някак излиза от моята карта, че първият ми брак и съпруг са някакви неотразени. Нито аспекти на Слънцето имам, нито Сатурн в Лъв го описва, ама никак, никак... Много странно.