Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179898 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:Показатели за брак
« Отговор #340 -: Април 16, 2011, 07:40:47 am »
за слв мисля, че чрез партньорите ще опознаваш и разбираш себе си, чрез тях ще следваш пътя отреден ти в тоя живот, мисля, че ще имаш доста партньори. Също така мисля, че ти предстои влюбване или затвърждаване на някакви отношения, когато сатурн тръгне напред и направи тригон с наталната ти венера и опозиция юпитер, предстои по-натам и юпитер да направи тригон към натален нептун, слънце... пък и нептуна му предстои да броди из 7 дом ще направи след време положителни аспекти с луната ти и плутон.. в момента и плутон се разхожда върху нептун и слънце, като ти опразни ръцете ще ги напълни :))
Не съм сигурна, за това казвам "мисля" :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #341 -: Април 16, 2011, 06:22:00 pm »
Има нещо вярно в това, че чрез партньорите си опознавам себе си. Когато бях тинейджър си мислех, че става някакъв обмен на информация и умения, след това разбрах че всъщност всеки един отключва определена част от мен, тя се проявява, аз съответно съм с него докато имам нужда, еволюират вижданията ми и разбиранията ми в дадена област и като няма вече накъде да ходи повече... го зарязвам. Так например един Скорпион отпуши Марсовите и Плутонови емоции, интереса към окултното, силата на духа и как избираме сами какъв да е живота ни и как можем да го променим радикално стига да искаме. В момента имам до себе си човек, който е с доста силен характер, но определено е всичко което съм искала във, и от един мъж. Предстои стабилизация на връзката ни, но не виждам накъде по-празни могат да ми бъдат ръцете (поне ако съм те разбрала правилно за финансовото състояние).

Основното за което всъщност питам е дали има индикации за брах в натала ми, защото аз нямам никакво намерение да се "бракувам"!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Divna

• 2478
« Отговор #342 -: Април 16, 2011, 11:17:44 pm »
Основното за което всъщност питам е дали има индикации за брах в натала ми, защото аз нямам никакво намерение да се "бракувам"!

I za6to pita6 6tom nqma6 nikakvo namerenie da go pravi6?  :-\ 6tom ne jelae6, zna4i nqma da se "brakuva6". Na sila nikoii v dne6no vreme ne go jenqt.  ;D

NB: Nodalnata os po osta 1/7 govori, 4e ima6 golqma nujda da si obvyrzana, da ima6 partnior. Ne se 4uvstva6 dobre, kogato si sama.

« Отговор #343 -: Април 17, 2011, 05:32:22 am »

I za6to pita6 6tom nqma6 nikakvo namerenie da go pravi6?  :-\ 6tom ne jelae6, zna4i nqma da se "brakuva6". Na sila nikoii v dne6no vreme ne go jenqt.  ;D

NB: Nodalnata os po osta 1/7 govori, 4e ima6 golqma nujda da si obvyrzana, da ima6 partnior. Ne se 4uvstva6 dobre, kogato si sama.

Хахаха, Дивна, ами изследвам и малкото карти които имам за индикатори за брак, и понеже познавам най добре себе си, но не и натала си ЯВНО, реших да питам  :blink:. Иначе без партньор не мога, но и с неподходящия не мога, та тях бързо ги изхвърлям от живота си (неподходящите). А и тая претенциозна Венера, хич не ми е лесно с нея! Все да е на гребена на вълната, на й е интересно, да е интелектуално и сексуално задоволена, да не бъде притискана или подтискана... голям е ужас!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Stella

• 7765
« Отговор #344 -: Септември 10, 2011, 10:04:11 pm »
ми Небесна, нещо скорпионско или плутоново/марсово  :57:  ми се върти из главата  :P

Топло, топло! Стига да не е Скорпион, че ще ми квадратира Слънцето.
Но това не означава, че няма да е някой, който е със силно плутоново влияние, макар и друга зодия. Може Асц да е Скорпион или управителят на Слънцето да е в Скорпион....и т.н. Защо мисля така? Ами защото тр. Плутон прави сходящ секстил с господаря на 7/9 дом Меркурий и с Венера У5 и У10.

Преди това тр. Юпитер в Риби ще ги аспектира, но за кратко.

Ей, тука много съм си познала. Асол, благодаря ти, че ми припомни за тази тема. Приятелят ми е с асцендент Скорпион. Наистина той е със светила в Овен, но аз отдавам привличането ми към него на своето прогресивно Слънце в Овен. Иначе по правилото на Ръшман, последният аспект на Слънцето е тригон с Марс, но той се разпада преди да стане точен, Марс напуска знака. Вероятно орбисата е достатъчна, за да си действа в натала. Все пак това не е хорарна астрология.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Показатели за брак
« Отговор #345 -: Февруари 19, 2012, 12:59:17 pm »
Повдигам тази тема да проверя ще се омъжвам ли втори път (или съвместно съжителство, за мен вече са идентични тези две категории) или не.  ;D Досега не съм го милсила, но след като се оказа, че в прогресиите и солара ми има такива индикации, взе да ме гложди любопитство. прочетох цялата тема и сега ще броя аспекти, моля да ме поправите където бъркам.  :blink:

Слънцето ми прави само един сходящ аспект - с Луната, значи не го броя. Да, обаче аз вече имам един брак зад гърба си.

У7 е именно Луната в Рак, тя има доста аспекти:
съвпад със Сатурн пак в 7-ми дом - бившият ми съпруг е Телец, предполагам може да се сметне за валидно, че е земен тип (Сатурн като управител на Козирог), обаче сатурн е в Лъв, а онзи мъж нищо лъвско няма
квадрат с Уран в 9-ти дом - интересното тук че, че 9-ти е във Везни и аз имах и имам известни аспирции (взаимни) към мъж Везни, който обаче е по-малък от мен (Уран) и на мен ми е доста несериозно да си се представям в това положение, макар да осъзнавам колко е глупаво мисленето ми
опозиция с Асцендента

Да разбирам ли, че това са три потенциални брака/съжителства? Асцендента и аспектите към него броят ли се?

Слънце съвпад с Уран в 9-ти дом пак ли е индикация за втори брак? Много благодаря за насоките и поправките, където трябва. Броила съм само мажорни аспекти, прикачам картата.

П.П. Някак излиза от моята карта, че първият ми брак и съпруг са някакви неотразени. Нито аспекти на Слънцето имам, нито Сатурн в Лъв го описва, ама никак, никак... Много странно.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #346 -: Февруари 19, 2012, 01:27:44 pm »
Тази тема ме подсети да попитам нещо, което съм се чудила винаги. Моят празен 7 дом значи ли, че няма да се омъжа или че нямам желание?  :-\ И след като е в Овен, то значи ли, че ми трябва някой по-темпераментен, огнен типаж? :Р Мерси предварително, ако някой отговори.  :rolleyes:

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #347 -: Февруари 19, 2012, 01:45:56 pm »
Не е показател това,че няма планети в 7 дом.Ако правилно си спомням една от предпосртавките е Сатурн в 7,поправете ме ако бъркам
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #348 -: Февруари 19, 2012, 01:55:24 pm »
Това, че един дом е празен доколкото знам показва, че в минали инкарнации темата е била отработена, но в никакъв случай не значи нежелание за брак или липса . Сатурн в 7 дом често дава и ранен брак м/у другото .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #349 -: Февруари 19, 2012, 02:05:14 pm »
И със Сатурн в 7 дом се женят хората, дори за по-млади партньори. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #350 -: Февруари 19, 2012, 02:07:56 pm »
И със Сатурн в 7 дом се женят хората, дори за по-млади партньори. :)
Е,разбира се,че не всичко важи за всички. То и за квадрат между светилата казват,че се женят късно,ама аз ей го на,на 20 год реших,че искам дете и семейство  ;D ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #351 -: Февруари 19, 2012, 02:14:52 pm »
Моят Сатурн е в 7-ми, има един брак, късен обаче, в Сатурново завръщане беше. Въпросът е втори ще има ли?  ;D А за второ дете къде да гледам?

Моят Сатурн+Луна е и в квадратура със Слънце+Уран и ми бяха "предсказали", че не е вероятен брак, ама на.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #352 -: Февруари 19, 2012, 02:19:39 pm »
г-н Santi, valiastankova - мерси за отговорите! :> Интресно с моите празни 3, 6, 7, 8, 9 и 11-ти домове явно в миналите си животи не съм си губила времето :РРР.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #353 -: Февруари 19, 2012, 02:23:53 pm »
Моят празен 7 дом значи ли, че няма да се омъжа или че нямам желание?  :-\ И след като е в Овен, то значи ли, че ми трябва някой по-темпераментен, огнен типаж?

Възможно е да привлечеш и някой марсов типаж, чрез който да изразяваш енергията на съвпада Слънце/Марс. И двете планети са сигнификатори на мъжа в женска карта, при теб са в партилен съвпад (но се измъкват от "казими"), но и двете планети са слаби есенциално. Трудно е да се определи какъв ще е най-подходящият типаж за теб, тъй като съвпадът Слънце/Марс получава доста аспекти и е фокус на тау-квадрат. Има тенденция към нестабилност и противоречие в избора на партньори, съчетано със силен копнеж да се изживее "голямата любов", но това противоречие е заложено в теб самата, от теб зависи дали ще го преодолееш, за да не рефлектира върху изборите ти (на все "неподходящи" мъже). В противен случай ситуацията може да се повтаря до безкрай с "неподходящи" Телци, Стрелци, Риби, Близнаци и т.н.  :blink:

От м. юли 2012 г. влизаш в по-благоприятен период, вкл. и за партньорство, особено във втората половина на 2013 г.
В средата на тази година Сатурн още малко ще се побъзика с Луната ти, но след като отмине транзитът, ще се чувстваш доста по-добре.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #354 -: Февруари 19, 2012, 02:38:45 pm »
Има тенденция към нестабилност и противоречие в избора на партньори, съчетано със силен копнеж да се изживее "голямата любов", но това противоречие е заложено в теб самата, от теб зависи дали ще го преодолееш, за да не рефлектира върху изборите ти (на все "неподходящи" мъже). В противен случай ситуацията може да се повтаря до безкрай с "неподходящи" Телци, Стрелци, Риби, Близнаци и т.н.  :blink:

От м. юли 2012 г. влизаш в по-благоприятен период, вкл. и за партньорство, особено във втората половина на 2013 г.
В средата на тази година Сатурн още малко ще се побъзика с Луната ти, но след като отмине транзитът, ще се чувстваш доста по-добре.

Лили, благодаря ти за насоките и отговорите. Винаги си много отзивчива!  :rolleyes: Ще се заредя с търпение и ще чакам да дойдат по-добрите времена. :)

Ronia, извинявай, че така се изпречках пред въпроса ти,  :-[ дано получиш отговор! :>

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #355 -: Февруари 19, 2012, 03:02:34 pm »
Моят Сатурн е в 7-ми, има един брак, късен обаче, в Сатурново завръщане беше. Въпросът е втори ще има ли?  ;D А за второ дете къде да гледам?

Моят Сатурн+Луна е и в квадратура със Слънце+Уран и ми бяха "предсказали", че не е вероятен брак, ама на.

За втори брак погледни 9 дом, положението на управителят му и аспектите, които прави .

*

Kaya

• 2893
« Отговор #356 -: Февруари 19, 2012, 03:08:30 pm »
ето това се чудя дали е вярно
9 доми 2 брак?
каква е логиката, защото  ако имате подвижен знак на К7  би  трябвало  "той" да ви дава двубрачие, а ако нямате гледаме управителя на к7 къде е какви аспекти прави ( отново дали е в  подвижен, двоен знак или фиксаж)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #357 -: Февруари 19, 2012, 03:16:44 pm »
ето това се чудя дали е вярно
9 доми 2 брак?
каква е логиката, защото  ако имате подвижен знак на К7  би  трябвало  "той" да ви дава двубрачие, а ако нямате гледаме управителя на к7 къде е какви аспекти прави ( отново дали е в  подвижен, двоен знак или фиксаж)

Аз имам подвижен К7, Меркурий е в двоен знак. Двубрачие не съм имала, разведена съм.
Бившят ми съпруг има фиксиран знак на К7, а Слънцето е в двоен знак - наложи му се да приеме решението ми, но резултатът е същия - разведен е.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #358 -: Февруари 19, 2012, 03:18:11 pm »
Според мен знакът на к7 показва отношението на нативът към бракът и не мисля, че е показател за броят им .

*

Divna

• 2478
« Отговор #359 -: Февруари 19, 2012, 03:24:06 pm »
Моят празен 7 дом значи ли, че няма да се омъжа или че нямам желание? 

Нито едното, нито другото.
Партньорската ос (1/7) е активна по рождение. Имаш доволно планети в 1ви дом, така че не се притеснявай от празния 7ми дом, защото първи го компенсира.  ;)

И след като е в Овен, то значи ли, че ми трябва някой по-темпераментен, огнен типаж?

Огънят е липсващият елемент в радикса ти (нито една планета в огнен знак). Така че, според мен един партньор с огнен темперамент би ти помогнал много, за да се започне една любовна афера. Имаш чувства, емоции, желания, но навярно имаш и трудности, за да ги покажеш. Един огнен темперамент би "палнал" всичките тези скрити огънчета в сърцето ти.
Слънце и Марс са в активния първи дом, но за момента са "заспали". Много скоро обаче тр. Уран ще ги събуди.  ;) Тр. Юпитер също ще помогне. Предстои му да докосне Венера (партньора), нодалната ос (връзките) и доминантната ти планета отговаряща също и за партньорствата, тъй като е на АЦ (Меркурий).