Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179222 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Показатели за брак
« Отговор #360 -: Февруари 19, 2012, 03:26:21 pm »

За втори брак погледни 9 дом, положението на управителят му и аспектите, които прави .

Аз по-горе постнах моите разсъждения и изчисления, чудя се сега дали са верни.  :-\

Libra, нищо не е станало.  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #361 -: Февруари 19, 2012, 03:30:12 pm »
Според мен знакът на к7 показва отношението на нативът към бракът и не мисля, че е показател за броят им .

обоснови се?  защото  доста "хлопа" тая идея за  отношението на натива към брака? много зависи от слънце, венери, луни  разположение по знаци

Стела- мда, не значи двубрачие непременно, но не значи и 1 брак.. такива ми ти разсъждения :rolleyes:
планетата в 7 дом  по- скоро показва вида, типа  партньор и  т.н., а планетата у на 7  показва брой и вид
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Papy

• 4343
« Отговор #362 -: Февруари 19, 2012, 03:32:07 pm »
Според мен тука трябва да намесим и правилото за първия точен аспект към слънцето/респ луната.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #363 -: Февруари 19, 2012, 03:36:42 pm »
теорията  не е с точен, а мажорен и мерк не играе, а понякога и венера;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #364 -: Февруари 19, 2012, 03:41:15 pm »
Да видим Libra на кой ще я дадем - сатурнианец или юпитерианец?  ;D
Аспектът със Сатурн е по-точен, но Юпитер има повече достойнства в знака на ДС, също така е по-съвместим с природата на Слънцето и Марс, но пък Сатурн екзалтира в наталното им положение (Везни).  :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #365 -: Февруари 19, 2012, 03:41:56 pm »
Тази теория с мажорни аспекти така и не ми стана ясна. Някои ги минимизират и само до твърди мажорни.

При мен единственият точен мажорен аспект - апликиращ, предстоящ да се уточни преди Слънцето да напусне знак е секстил с Марс, У7. Каквото и да означава това, твърди аспекти апликиращи няма и не предстоят с мъжки планети.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #366 -: Февруари 19, 2012, 03:42:39 pm »
Ще търсим средно положение - хем да е keeper, хем да е философски настроен към живота.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #367 -: Февруари 19, 2012, 03:44:09 pm »
Според мен знакът на к7 показва отношението на нативът към бракът и не мисля, че е показател за броят им .
обоснови се?

Защо хората с подвижни оси са по-податливи към многобрачие ?

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #368 -: Февруари 19, 2012, 03:48:49 pm »
АС/ДС в мутабелни знаци не винаги е показател за повече от един брак, ако не го потвърждават и други аспекти, както и фиксиран знак на ДС не е гаранция за стабилен брачен живот без разводи.
Такава предразположеност съм забелязала и при позиция на У7 в съвпад с нодалната ос, понякога и У1 в съвпад с възлите. Дава силно желание за "свързване", но незадължително чрез формализиране на отношенията (официален брак).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #369 -: Февруари 19, 2012, 03:50:24 pm »
По-скоро СЛВ на ДЦ дава предразположеност към повече бракоподобни връзки и евентуалност от многобрачие...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #370 -: Февруари 19, 2012, 03:51:44 pm »
По-скоро СЛВ.  :blink:

ЮЛВ може да даде и един брак завинаги, и липса на такъв (или затруднения във връзка с формализирането на отношенията).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #371 -: Февруари 19, 2012, 03:51:49 pm »
Според мен либра би трябвало да се привлича от сериозни, авторитетни, може по-възрастни партньори, които са постигнали статус. Силен първи води до много ясно изразяване на аз-малко безкомпромисно, добре, че е везни, да замазва частично :)

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #372 -: Февруари 19, 2012, 03:52:40 pm »
Да Лили, грешката беше печатна - СЛВ на ДЦ, благодаря за корекцията. :blink: Ще се поправя и по-горе.

Та да си довърша поправката - и да потвърдя написаното от Лили:

аз съм със СЛВ на АЦ, почти точен съвпад - гаджета - и то със сериозни намерения обикновено са налични, но аха и да се поведем към бракоподобие - и нещо се случва - прас - всичко заминава от където е дошло.

Имам няколко близки със ЮЛВ на АЦ -> дори да не им е супер най- по изборите и критериите кандидатът => не се спират и бракоподобие се извършва, дори и то да бъде разтурено след недълъг период -> после отново са с отворено съзнание за ново, без някакви стоманени задръжки или претенции при избора.
« Последна редакция: Февруари 19, 2012, 04:00:37 pm от priya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #373 -: Февруари 19, 2012, 03:55:15 pm »
И в двата случая индийците ги държат под око, независимо дали ще е СЛВ или ЮЛВ. Често се случва при такава позиция на възлите въпросите на 7 дом да са трудно предсказуеми в каква посока ще тръгнат - към максимизиране или към минимизиране броя на партньорите /и браковете/. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #374 -: Февруари 19, 2012, 04:50:30 pm »
Огънят е липсващият елемент в радикса ти (нито една планета в огнен знак). Така че, според мен един партньор с огнен темперамент би ти помогнал много, за да се започне една любовна афера. Имаш чувства, емоции, желания, но навярно имаш и трудности, за да ги покажеш. Един огнен темперамент би "палнал" всичките тези скрити огънчета в сърцето ти.
Слънце и Марс са в активния първи дом, но за момента са "заспали". Много скоро обаче тр. Уран ще ги събуди.  ;) Тр. Юпитер също ще помогне. Предстои му да докосне Венера (партньора), нодалната ос (връзките) и доминантната ти планета отговаряща също и за партньорствата, тъй като е на АЦ (Меркурий).

Благодаря много, Divna!  :wub: Скрити огънчета, хах ...  :-[ Наистина му е време някой да го разпали тоя заточен Марс, да се научи и той да гори със силен пламък.  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #375 -: Февруари 19, 2012, 04:56:11 pm »
аз съм със СЛВ на АЦ, почти точен съвпад - гаджета - и то със сериозни намерения обикновено са налични, но аха и да се поведем към бракоподобие - и нещо се случва - прас - всичко заминава от където е дошло.

При мен ситуацията е подобна - не липсват дълги връзки и сериозни намерения от моя страна, но в момента, в който отношенията се задълбочат, обикновено нещо ги прекъсва. Прааас и всичко изчезва в небитието.  ;D

По сидерал имам Раху в знака на АС и респ. Кету в 7 дом, а в западната карта У7 е заточен/ретрограден и е в съвпад с ЮЛВ в 5 дом.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #376 -: Февруари 19, 2012, 05:00:26 pm »
Да видим Libra на кой ще я дадем - сатурнианец или юпитерианец?  ;D
Аспектът със Сатурн е по-точен, но Юпитер има повече достойнства в знака на ДС, също така е по-съвместим с природата на Слънцето и Марс, но пък Сатурн екзалтира в наталното им положение (Везни).  :thinking:
Ще търсим средно положение - хем да е keeper, хем да е философски настроен към живота.

:85: Сериозно обмислям дали да не направя тема  ;D, там ще приемам залозите - Кого ще излъже Либре-то?  ;D

Аз залагам на сатурнианец!  ;D Даже се сещам конкретно за един  :-[. Има толкова приятен тембър, дрезгав и топъл глас, само като говори го чувам сякаш ми мърррррр-ка  :capricorns: ...Ах, тия животински знаци...  :confuse3: как ми разтърсват блюдата, има такива сладки кафяви оченца като на кученце... Мисля, че е много сериозен, в същото време нежен и внимателен, поне с мен е такъв. Ама нали се сещате - виртуално. А аз да му дадох адреса си и го питах кога ше дойде, а той...  :unsure: Каза, че не може да поеме ангажимент сега, защото му предстои държавен изпит, освен на лекции, ходи и на работа,и на отделен курс - нямал право на грешки, посъветва ме да се съсредоточа върху ученето и завършването си. Разбирам го и знам, че е прав. Но оттогава не съм му писала. Може би както каза Лили - юли, след като завършим двамата, може да се случи нещо...

Знам, че малко се отдалечих от темата  :P, но ще се върна отново към нея. Имаме Луната ми съвпад Сатурн-а му и в Пими пише: "Тази връзка е кармична и често е остатък от брак в минало въплъщение. В много случая съществуват религиозни или духовни уроци, които жената трябва да научи от мъжа." Били сме женени в миналия си живот?!  :unsure: ;D Какво мислите?  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #377 -: Май 07, 2013, 12:47:38 pm »
Според Ръшман - да, включен втори знак в 7 дом, и то близнаци. Интересно ми стана, първия брак с чужденец ли е? Защото втория има голяма вероятност да е такъв. ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #378 -: Май 07, 2013, 12:49:12 pm »
Как влияят интерсептираните знаци в 7 дом и кой от двата управителя би следвало да се взема под внимание като показател за брак?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #379 -: Май 07, 2013, 12:53:15 pm »
Според Ръшман - да, включен втори знак в 7 дом, и то близнаци. Интересно ми стана, първия брак с чужденец ли е? Защото втория има голяма вероятност да е такъв. ;)
може ли някъде да се прочетат тези показатели?