Да видим Libra на кой ще я дадем - сатурнианец или юпитерианец?
Аспектът със Сатурн е по-точен, но Юпитер има повече достойнства в знака на ДС, също така е по-съвместим с природата на Слънцето и Марс, но пък Сатурн екзалтира в наталното им положение (Везни). :thinking:
Ще търсим средно положение - хем да е keeper, хем да е философски настроен към живота.
:85: Сериозно обмислям дали да не направя тема

, там ще приемам залозите - Кого ще излъже Либре-то?

Аз залагам на сатурнианец!

Даже се сещам конкретно за един

. Има толкова приятен тембър, дрезгав и топъл глас, само като говори го чувам сякаш ми мърррррр-ка :capricorns: ...Ах, тия животински знаци... :confuse3: как ми разтърсват блюдата, има такива сладки кафяви оченца като на кученце... Мисля, че е много сериозен, в същото време нежен и внимателен, поне с мен е такъв. Ама нали се сещате - виртуално. А аз да му дадох адреса си и го питах кога ше дойде, а той... :unsure: Каза, че не може да поеме ангажимент сега, защото му предстои държавен изпит, освен на лекции, ходи и на работа,и на отделен курс - нямал право на грешки, посъветва ме да се съсредоточа върху ученето и завършването си. Разбирам го и знам, че е прав. Но оттогава не съм му писала. Може би както каза Лили - юли, след като завършим двамата, може да се случи нещо...

Знам, че малко се отдалечих от темата

, но ще се върна отново към нея. Имаме Луната ми съвпад Сатурн-а му и в Пими пише: "
Тази връзка е кармична и често е остатък от брак в минало въплъщение. В много случая съществуват религиозни или духовни уроци, които жената трябва да научи от мъжа." Били сме женени в миналия си живот?! :unsure:

Какво мислите? :rolleyes: