Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179496 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Показатели за брак
« Отговор #480 -: Май 08, 2013, 09:02:00 pm »
Да, това е много вярно, Енигма, че човек с фиксирани знаци по ъглите (особено по оста асцендент-десцендент) трудно се решава на промени.

« Отговор #481 -: Май 08, 2013, 09:02:54 pm »
Да, това е много вярно, Енигма, че човек с фиксирани знаци по ъглите (особено по оста асцендент-десцендент) трудно се решава на промени.
Аз съм с мутабелен знак на Десцендента  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Papy

• 4343
« Отговор #482 -: Май 08, 2013, 09:05:06 pm »
Само да ви напомня, че остта асц.-дсц.,още повече четирите ъгъла във фикс. знаци, трудно правят човек поддаващ се на промени ,респ. разводи, дори и да има слънчо 2-3 сходащи аспекта при жена напр. Също, ако има венера съвпад сатурн, трудно ще се реши на промяна...Също ул на дсц. във фикс. знак и планетата у- л на дсц. да е фиксирана, напр. в телец, скорп...
За уран имам О.М. като с-р на 7 дом, не винаги е развод, все пак е управител на фиксирания знак водолей.
По статистика най-много разводи има при раци и везни и по слънца и по асценденти, следват ги подвижните знаци, за фикса писах...

Принципно съм съгласна

« Отговор #483 -: Май 08, 2013, 09:05:18 pm »
Ако на някой тук случайно му се занимава :) може да хвърли един поглед на хорарната карта,която качих.Призовавам особено един индивид с Луна в Рак  :blink: и стелиум в Стрелец  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #484 -: Май 08, 2013, 09:05:27 pm »
Здравейте, момичета и момчета, много се развълнувахте покрай тези "показатели" ;). Само да ви напомня, че остта асц.-дсц.,още повече четирите ъгъла във фикс. знаци, трудно правят човек поддаващ се на промени ,респ. разводи, дори и да има слънчо 2-3 сходащи аспекта при жена напр. Също, ако има венера съвпад сатурн, трудно ще се реши на промяна...Също ул на дсц. във фикс. знак и планетата у- л на дсц. да е фиксирана, напр. в телец, скорп...
За уран имам О.М. като с-р на 7 дом, не винаги е развод, все пак е управител на фиксирания знак водолей.
По статистика най-много разводи има при раци и везни и по слънца и по асценденти, следват ги подвижните знаци, за фикса писах...
Стига бе! Баш за Раците не вярвам! :) Та те безумно се страхуват да не останат сами....Отделен е въпроса да не ги оставят,че много мрънкат  ;D
хем е така, хем не съвсем...
Раци и везни са обсебени от -първите-семейство, вторите-връзки. Всяко прекалено нещо/ подобно на троновите планети/ може да свръхкомпенсира с изисквания към другите-домашните, партньора... :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #485 -: Май 08, 2013, 09:05:52 pm »
Ще си правим клуб "И сам воинът е воин" с подвижните знаци на 1-7  ;D ;D ;D

« Отговор #486 -: Май 08, 2013, 09:06:58 pm »
Важното е да не ни пука :)

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #487 -: Май 08, 2013, 09:13:41 pm »
Е, бе, защо така буквално се хващате, ако искате дълги връзки... :blink: Ами вижте и др. неща, цялата карта.
И защо се програмирате негативно, нали астрологията твърди ,че макар и малко, имаме свободна воля. По-добре да я ползваме да ни помага за това, което сме решили, а не предварително да виждаме страшното в бъдещето без дори да знаем какво искаме за себе си и живота си.
Ами само подвижните знаци нищо не значат без цялата карта. :P

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #488 -: Май 08, 2013, 09:16:52 pm »
...човек с фиксирани знаци по ъглите (особено по оста асцендент-десцендент) трудно се решава на промени.

Зависи от цялата карта :blink: , в смисъл ~ оста Асц Дсц ми е в неподвижните Скорпион Телец

обаче правя промени - Уран е в съвпад с АСц и за радост или не толкова (ми) се случват промените внезапно - сякаш нещо си зрее като решение/обстоятелство и в един момент става и няма връщане назад  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #489 -: Май 08, 2013, 09:18:10 pm »
Enigma, абсолютно си права! Нямам това предвид, бъзикам се, а така като я чета Just a dream - влиза ми в "тънкия" хумор :blink:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #490 -: Май 08, 2013, 09:18:58 pm »
Е, бе, защо така буквално се хващате, ако искате дълги връзки... :blink: Ами вижте и др. неща, цялата карта.

Да  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

elfidka

• 3129
« Отговор #491 -: Май 08, 2013, 09:52:01 pm »
Не съм Лили... ;D, но докато я чакате да си погледнете картите..
Венера,Луна за мъж...Слънце, Марс за жена....Аспектите.
Забелязала съм, че броя на аспектите към ДСЦ отговаря за броя бракове...
Не съм го чела по дебелите и тънките книги, а от опит.
Не на последно място са и дирекциите.... ;D

Марая, аз нещо не схванах,
Слънцето може да напрви само един аспект с ДЦ, ако изобщо направи, същото важи и за Марса.
Явно нещо не мога да те разбера.

Аз имам дсц на 29* в телец. Имам Венера в тригон с ДСЦ.
Венера е упр. на ДСЦ. Има 150* с Юпитер , тригон Уран, тригон Плутон,секстил Нептун, нонагон Сатурн.
А.....
разбрах ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #492 -: Май 08, 2013, 09:54:58 pm »
Всъщност, само аспектите с тежкарите ли гледаш или въобще всички ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #493 -: Май 08, 2013, 10:23:03 pm »
Всъщност, само аспектите с тежкарите ли гледаш или въобще всички ?
Елфидка, и Марая, извинявайте, ако се намесвам в комуникацията ви... ;)
Обаче, личните планети-слънце, луна, венера, марс те определят тебе като характер и във връзките ти...А външните планети -са "външната ти съдба".
 Ами какво тогава, ако ти си знаеш предизвикателствата, знаеш какво искаш, готова си да платиш цената... :P
Кой е по-силен, ти, или "тежкарите"? :mellow:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #494 -: Май 08, 2013, 10:37:35 pm »
 за връзки, бракове: у на 1- 7, планети по осите и  светилата!! планетите  инфо в 7 не дават за брака, а за партньора!
каквито и аспекти да се случат трябва да има потенциал в натала за брак или развод, за да се случат иначе ще са си  само е сътресения.

фиксираните знаци на 1-7 дават дълги отношения, но не задължително трудни промени!
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #495 -: Май 09, 2013, 08:03:56 am »
Хм това за "външната съдба" ми хареса. В този смисъл си мисля, че хора, които имат много натални аспекти на външни планети с лични са тези, върху които външните обстоятелства имат по-голяма намеса и личната им воля се влияе повече от тях.

« Отговор #496 -: Май 09, 2013, 09:28:29 am »
Аз мисля,че освен за аспект между У7 и У9,между Юпитер и У7,можем да гледаме и за аспект между У7 и К9...За узаконяване на връзка. Но от друга страна си мисля,че аспектите с Юпитер и У9,могат да доведат чисто и просто до по голям брой връзки.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #497 -: Май 09, 2013, 12:40:21 pm »
Но от друга страна си мисля,че аспектите с Юпитер и У9,могат да доведат чисто и просто до по голям брой връзки.

На какво се основава тази хипотеза ? Според мен такава информация ни дават самите сигнификатори и К7 т.е показват отношението ни към връзките.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #498 -: Май 09, 2013, 12:53:00 pm »
Хипотезата ми се основава на това,че Юпитер действа разширяващо. И ако аспектира У7 или куспидата му връзките може чувствително да набъбнат. Просто теория! Но и при 2-те многоженки,чиито карти качих,на едната Юпитер и е върху Дсц и едновременно с това аспектира и У7. При другата многоженка пък Юпитер е в секстил с У7.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #499 -: Май 09, 2013, 01:56:28 pm »
Ами при мен Юпитер е силно поставен и е в тригон с К7, пък досега и една нормална  връзка не можах да завържа.