Да оставим, че там с постоянно местожителство са Кету и Марс...
И при мен 7 дом в Д1 е постоянно обитаван от Кету, в марсов знак. И забелязах, че повечето ми по-сериозни партньори са с Манглик доша (аз нямам).
А с тая навамша брак - през крив макарон. 
Но скоро сменям антардаша - от Венера влизам в Слънце (Слънце/Сатурн в 7 дом в Д9).
Охо, каква интересна навамша.. Изобщо не мисля, че Сатурн е толкова страшен в случая, даже напротив. В екзалтация... трябва да проявява само хубавите си качества - Партньорът ще бъде аскетичен, склонен към себеотрицание, към служене на близкия човек, постоянен, дисциплиниран, упорит. Постоянство и стабилност показва и асцендентът в Телец, въпреки, че от решаваща роля според индийската традиция за характера на човека има положението на Луната. Джйотиша се нарича още популярно Лунна астрология, нали... А Луната също е дом на Сатурн... Екзалтираната Венера в 11 дом говори за човек есетет, заобиколен от жени-приятелки, които носят благоденствие, късмет, приходи без особени усилия. Раху и Кету са особено благоприятно разположени. Раху в 6-ти дом неутрализира неприятелите, Кету в 12-ти - освобождаване , изгаряне направо на всички терзания на материалното и телесното битие. Зловредните планети са по-малко зловредни, когато се намират в домовете дустани (6, 8 12).
След около 2 години, когато Сатурн влезе в Скорпон можеш да очакваш СРЕЩАТА И РАЗВИТИЕТО на събитията, според мене. Още повече, че тогава ще бъдеш в период на Слънце. Слънцето е във 7-ми дом. Разбира се бих хвърлила поглед и на Раши картата. Откровено казано за мене тя е най-важна, а останалите са само за доизясняване на подробностите...