Виждала много карти на хора със споменатото разположение на Раху и Кету... Ами женени са по един път и си карат някак си... кютат си по точно.
Аз и до един път не успях да го докарам, също съм с Кету в 7 дом. 
Но при мен у7 (Марс) е във фиксиран знак, аспектират се взаимно с ретро Сатурн в раши и навамша (в Д1 - знаков аспект, в Д9 - рецепция). В навамша у7 е екзалтирал, намира се в един знак с Луната, има и връзка между 7 и 9 дом.
Влиянието на Раху и Венера преобладава при мен, свързани са и с Лагна. За сметка на това 7 дом остава някак в сянка. Венера е Лагнеш, атмакарака и варготама, но не е благоприятно поставена в Д1 - в 6 дом и ретроградна. С акцентиран 6 дом и Сатурн в 10ти (карма бхава) голяма част от живота ми мина в служене на другите и преодоляване на спънки и трудни обстоятелства, затова брачните въпроси останаха на заден план... просто не остана време. А и на рахувците ни е присъщо да се разпиляваме в различни посоки, трудно се концентрираме върху една-единствена цел, която упорито да следваме. 
Не е проблем това, че Кету е в 7-ми дом според мен. Той не пречи да се обвържеш в брачни взаимоотношения. Нито пък Раху. Раху дори дава положителни резултати, казват, особено в НАЧАЛОТО НА неговите планетни периоди или подпериоди. A, kогато транзитира през даден дом действа като катализатор и ускорява това, което трябва да се случи...
Венера в 6-ти дом потвърждава, че не е лесно да се радваш и наслаждаваш на даровете на житието- битието...Но пък планетата е в Риби (може би екзалтирана, не виждам градусите), т.е достатъчно е силна да се справи с всичко и в крайна сметка да постигне своето. Локациите на Луната и Юпитер сочат силно влечение към духовното, към езотеричното, окултното...Без съмнение широко отворени врати към спиритуалните аспекти на живота и достигане на нива на познанието и развитието, които не са дадени на обикновените простосмъртни. Двете планети дават като краен резултат талант на просветител, на учител, на водач, на Гуру, на човек, който иска да сподели със света това което е научил и може да го направи по възможно най добрия начин.
8-ми дом, освен за дом на смъртта се счита за дома на мокшата, на стремежа към освобождаване чреж духовен растеж. Управителят на 9-ти дом Меркурий дава прекрасни езикови и комуникационни умения, писателски талант, вродено любопитство, по скоро любознателност.
Луната в Аардра ли е? По накшатрата може да се определи планетния период, в който си родена и оттам кой период тече в момента. Ако си на около 30-40 г трябва да бъде на Сатурн. От тук естествено да има забавяне, аз бих го нарекла устойчивост в партньорските взаимоотношения...(Като няма - няма...Като има - има!) Ретроградният Сатурн аспектира 7-ми дом...неотдавна попаднах на една статия, в която се твърдеше, че когато са ретроградни вредителите действат като благодетели, а благодетелите като вредители. В зависимост в какъв градус попадат в дома зависи и до колко ще се проявят. Ако са близо до стената на дома и се движат в обратна посока възможно е хич и да не се усети присъствието им.. Но с твоя Сатурн не мисля, че така стоят нещата. Сатурн в 10-ти дом - дома на кариерата. В случая става дума за дейности, които изискват постоянство, себеотрицание, служение, последователност, справяне с физичски несгоди (т. нар. тапас), самоограничения, самодисциплина.
За Раху в 1-ви дом съм съгласна, че дава определена разпиляност, въпреки, че аз това бих го нарекла "апетит да се опита от много неща" и от тук случаи на много започнати и незавършени неща...
Твоят 7-ми дом попада в Овен, т. е под управлението на собственика Марс. По принцим брак трябва да настъпи, когато тече Марсов планетен период, но в твоят случай той ще настъпи някъде приблизително... като навършиш 90 и кусур (пак утонявам, ако Луната е в накшатрата Аардра)...не, че не се случват такива неща в живота. Аз обаче съм по-склонна да търся развръзка в марсовите подпериоди и то точно на дашата на Сатурн или евентуално на Кету...Не си права да говориш за брака си като нещо, което никога няма да се случи. Не е така. Освен, че когато човек много желае нещо, то задължително ще се случи или ще го получи по един или друг начин. Няма несбъднати мечти... Въпросът е във времето. Често, за да се осъществи една мечта трябва много време. И често хората нямат търпение и когато целта е постигната са толкова изтощени от чакането или борбата, че им е все едно. Не могат дори да се зарадват... Но то си има и причина за това. "Много хубаво не е на хубаво", казва нашият народ. Небето ни дава точно толкова и точно тогава щастие или нещастие, колкото и когато можем да понесем. Мисля, че това което видях в Навамшата и прогнозата за след 2 години само се потвърждава от картинката в Раши картата...