Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179964 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Показатели за брак
« Отговор #700 -: Май 26, 2013, 12:05:23 pm »
Щях инженер да те правя, ако не знаех. По-дълбоко трябва да гледам.

Нямам инженерни и технически способности.

По образование съм икономист, между другото. По призвание работя в лингвистичната сфера.  :blink:

Правото също не ми е много далечно, но това е защото работата ми в голяма степен е свързана с юристи и нотариуси, щеш не щеш - придобиваш и такива познания.

Но професия домакиня никак не си я представям.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #701 -: Май 26, 2013, 12:06:45 pm »
За планетите във 2-ри и 12-ти от Луната. Мисля, че става дума за частен случай на Дурдхара йога - http://www.astrotips.info/2012/10/encyclopedia-of-vedic-astrology-yogas_1167.html.

*

Uran

• 6041
« Отговор #702 -: Май 26, 2013, 12:08:05 pm »
Любимият е с Кету в 7 дом- скорпион и си е "бракуван".  ;D

А участва ли с желание в семейните дела?
Щото те и моите близки са бракувани, ама... :)

Ако имате предвид разни поправки в дома- да, участва. Всичко що е свързано с "тоци"- никакви майстори- поправя се на мига. Отскоро участва и в готвенето. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #703 -: Май 26, 2013, 12:12:59 pm »
Завиждам ти добронамерено :)
Понякога така ми писва да готвя

*

Uran

• 6041
« Отговор #704 -: Май 26, 2013, 12:15:59 pm »
Е, ти да не мислиш, че прави баници. ;D
Бели картофи, реже лук, прави пържоли на скара, мие чинии и прави кус- кус- първо препечен и т.н. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #705 -: Май 26, 2013, 12:20:35 pm »
Мисля, че това което видях в Навамшата и прогнозата за след 2 години само се потвърждава от картинката в Раши картата...

Тогава и по дирекции е заложено в западната карта.

Но общо взето добре се оправям и сама - не търся воденичен камък, който да ми виси на врата. Трябва да е мъж с качества, заслужаващи уважение.

мие чинии

Мъж-мечта.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #706 -: Май 26, 2013, 12:21:48 pm »
Кои дирекции показват сключване на брак?

*

Papy

• 4343
« Отговор #707 -: Май 26, 2013, 12:23:05 pm »
Е, ти да не мислиш, че прави баници. ;D
Бели картофи, реже лук, прави пържоли на скара, мие чинии и прави кус- кус- първо препечен и т.н. ;D

:) пак е нещо-кво :))
Аз моя като го помоля да помогне, че бързам нещо, и като ми зададе 200 въпроса, от сорта "къде е лука", "на какво да го нарежа", "с кой нож"...
и аз полуудяявам-изгонвам го набързо и приключваме с помагането

*

Lillie

• 30532
« Отговор #708 -: Май 26, 2013, 12:25:10 pm »

Във всяка карта индивидуално се определят, според статуса, управлението и домовата позиция на планетите.
Вземат се предвид и естествените сигнификатори в мъжка и женска карта - Луна/Венера и Слънце/Марс. Дирекциите на Юпитер и Сатурн също са определящи. Гледа се какво става по оста АС-ДС и МС-ІС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #709 -: Май 26, 2013, 12:25:53 pm »
Освен, че когато човек много желае нещо, то задължително ще се случи или ще го получи по един или друг начин. Няма несбъднати мечти... Въпросът е във времето. Често, за да  се осъществи една мечта трябва много време.

Мечтите или се случват или не и не мисля, че за това задължително е необходимо много време, просто синхрон между желанията на човек и външните обстоятелства - там е според мен ключето. :blink:  Фокусирането и форсирането според мен водят до обратния резултат.

*

Uran

• 6041
« Отговор #710 -: Май 26, 2013, 12:27:38 pm »
Всички хора искат да бъдат богати. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #711 -: Май 26, 2013, 12:28:16 pm »
просто синхрон между желанията на човек и външните обстоятелства - там е според мен ключето.

И според мен.

Когато човек не е наясно с целите и желанията си, когато се разпилява и му липсва фокус, как да се синхронизират нещата в събитиен план?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #712 -: Май 26, 2013, 12:29:29 pm »

Но всекиму се дава точно толкова, колкото е необходимо (с оглед индивидуалната му съдба), а не колкото заслужава или иска.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #713 -: Май 26, 2013, 12:31:23 pm »

Дирекции на сигнификаторите на брака.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #714 -: Май 26, 2013, 12:31:39 pm »
Дали...
Аз не искам, искам да имам толкова, колкото би ми било достатъчно да живея добре без никакви притеснения. А и ако човек е богат, трябва постоянно да се притеснява за парите като чичо Скрудж.

*

Uran

• 6041
« Отговор #715 -: Май 26, 2013, 12:33:57 pm »

Но всекиму се дава точно толкова, колкото е необходимо (с оглед индивидуалната му съдба), а не колкото заслужава или иска.  :blink:

Как точно се дефинира необходимостта? :blink:
 Когато се опре до заслуги, необходимости, карми и други подобни термини, опитващи се да дадат смисленост на ограниченията и неслучването, повечето доктрини издишат. Трябва да се стъпи на понятийност, която съдържа вътрешно противоречие.
 Понякога си мисля, че повечето философии, религии, езотерични течения, имат една единствена цел- туширане на съпротивата. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #716 -: Май 26, 2013, 12:38:57 pm »
Аз не искам, искам да имам толкова, колкото би ми било достатъчно да живея добре без никакви притеснения.

Там е въпросът, че ако на някой му е писано да изживее притеснения, да извърви труден път, да се справя с предизвикателства, как ще изживее предначертаното, ако му се даде "достатъчно"?

Както казват, за всичко трябва да имаш дупе, вкл. и как да се справиш с охолството, ако такова ти се даде (как и в каква насока да го употребиш). Има хора, които реализират потенциала си благодарение на богат и осигурен живот и възможностите, които той им предлага. При други обстоятелства те няма да са това, за което са призвани.
Други хора се справят най-оптимално и разгръщат потенциала си, поставени в трудни обстоятелства.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #717 -: Май 26, 2013, 12:46:16 pm »
 Когато се опре до заслуги, необходимости, карми и други подобни термини, опитващи се да дадат смисленост на ограниченията и неслучването, повечето доктрини издишат. Трябва да се стъпи на понятийност, която съдържа вътрешно противоречие.

Да ти кажа, не намирам никаква логика в несправедливото разпределение на благата извън концепцията за карма и съдба, но и тя е доста хипотетична. И много често на хора, които наистина не заслужават, в живота им се дават повече възможности. А те дори не знаят как да ги използват конструктивно, живеят празен живот. Животът не е само ядене и ходене до wc, но аз познавам такива хора с възможности. Нищо стойностно не създават, с нищо не допринасят, но не спира да им се дава. Единственото обяснение е някаква кармична заслуга от минала инкарнация.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #718 -: Май 26, 2013, 12:52:28 pm »
И аз не държа на богатства и т.н.-и на палатки и каравани съм спала и в скъпи хотели
Важно е човек да съхранява душата при всякакви обстоятелства, а в този смисъл-крайностите са опасни

*

Uran

• 6041
« Отговор #719 -: Май 26, 2013, 01:05:33 pm »

Да ти кажа, не намирам никаква логика в несправедливото разпределение на благата извън концепцията за карма и съдба, но и тя е доста хипотетична. И много често на хора, които наистина не заслужават, в живота им се дават повече възможности. А те дори не знаят как да ги използват конструктивно, живеят празен живот. Животът не е само ядене и ходене до wc, но аз познавам такива хора с възможности. Нищо стойностно не създават, с нищо не допринасят, но не спира да им се дава. Единственото обяснение е някаква кармична заслуга от минала инкарнация.  ;D

Баш това ми е мислата. ;D
Бях дала и карти на две от братовчедките ми по този повод.