Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179892 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Показатели за брак
« Отговор #920 -: Август 20, 2013, 12:10:25 pm »
Дано
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #921 -: Август 20, 2013, 12:13:26 pm »
Дано
Мисля в хороскопа ми няма такива данни...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #922 -: Август 20, 2013, 03:33:34 pm »
Крабси, моята синастрия не я гледай все още. Още се боря с уточняването на часа. Тая ректификация ми все здравето :( Ама па толкова смотани хора, бре, да не помнят кога са си родили децата.

« Отговор #923 -: Септември 06, 2013, 01:04:20 am »
Здравейте,ако може,бих искала да ви помоля да ми кажете нещо повече за брака в натала мо,кога ще се омъжа и ще срещна човека,какъв ще бъде той,българин или чужденец,щастлив брак ли ми е отреден,изобщо всичко,което може да се разчете по натала ми,предварително благодатя!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #924 -: Септември 06, 2013, 08:06:32 am »
здрасти клео, 

прегледах постоветет ти и се чудя защо си в този форум- за въпроси само или искаш да се занимаваш с астрология?
ако  те интересува предимно личният ти живот бих те посъветвала да  потърсиш професионален астролог за лична консултация- така ще получиш изчерпателен отговор на всичките си въпроси, защото  ( не се сърдете колеги:) ), но във форум можеш да получиш твърде разнопосочна,  не винаги  вярна  и често объркваща информация;
ако пък ти се чете астрология, да тук има много информация- разрови се и  може да научиш много неща:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #925 -: Септември 06, 2013, 08:30:04 am »
Аз имам чувството, че съм гледала тази карта и преди.
Високи изисквания към партньорите, не че е лошо, но и те могат да имат такива, нали.. :blink:

« Отговор #926 -: Септември 06, 2013, 09:29:11 am »
Мила Kaya,не мисля,че съм единствената,която задава подобни въпроси,нещо повече,голяма част от хората тук правят точно същото,искат мнение или съвет...да,интересувам се от астрология и много от нещара са ми неясни,именно затова и питам на готово хора,които разбират повече от мен...благодаря на уран,марбела и аркуск,за което...да,имам лични терзания в момента и да,опитвам е вачески да намеря отговор на някои въпроси,които много ме терзаят,а относно професионалният астролог,малко ме е и страх да отида,а и смятам, че тук има хора ,не по малко вещи и разбиращи,съжалявам,ако съм те подразнила, но това е моето становище..уран,високи са ми изискванията,тъй като аз раздавам не сто а хиляда процента от себе си,а често се злоупотребява с това...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #927 -: Септември 07, 2013, 12:14:14 pm »
 :blink: ne si me podraznila, prosto widqh, che imash konkretni wyprosi, a e publichen forum... ti si znaesh
nqma strashno za profesionalniq astrolog

p.p. sorry za latinicata

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #928 -: Септември 07, 2013, 02:23:17 pm »
:blink: ne si me podraznila, prosto widqh, che imash konkretni wyprosi, a e publichen forum... ti si znaesh
nqma strashno za profesionalniq astrolog

p.p. sorry za latinicata
Ами виждали сте и картата ми! Качвала я е тук,пак е питала за брак,отговорили са и...И сега наново. Очевидно не се интересува от астрология-няма нито един астрологичен пост. Поредния юзър,който се опитва да се възползва от знанията на хората тук без да има капка принос към форума...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #929 -: Септември 07, 2013, 07:22:38 pm »
 :blink:Привет,чудя се нещо - дали,ако сигнификатора на 7 дом/брачния партньор/,който при мен е Марс,попадайки в 10 дом,означава,че би трябвало да харесвам мъже с власт,с позиция в о-вото.Марс е в съвпад с МЦ....В интерес на истината досега не съм се захласвала по такива,но напоследък,като че ли това търся и искам...Искам мъж,който се е реализирал,има амбиции,борбен е,не е кой да е  ...дали Марс показва именно този ми стремеж?Как мислите?

*

Asol

• 4140
« Отговор #930 -: Септември 07, 2013, 07:56:33 pm »
venera1978, да, това означава, че ще цениш в мъжа качества като борбеност, увереност, силен характер. Eдин вид няма да си падаш по войници, а най-малко по капитани.  :P

« Отговор #931 -: Септември 07, 2013, 08:06:03 pm »
 :blink:Благодаря момичета. :88:
Eдин вид няма да си падаш по войници, а най-малко по капитани.  :P...мммддддддаааааааааа

*

Uran

• 6041
« Отговор #932 -: Септември 07, 2013, 08:20:25 pm »
Чакайте сега, нали не мислите, че малцина харесват/предпочитат офицери, а повечето- редови войници?
Аз си мисля, че всеки желае най- доброто за себе си (каквото и невярно нещо да значи това :) ), но малцина се ураждат с властимащи. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #933 -: Септември 07, 2013, 08:38:37 pm »
Права си, но в случая говорим за акцидентални качества на сигнификатор за брак. Венера ще каже, дали е имала такива обожатели - по-напористи, борбени, хайде да не са властимащи, но поне да се тартора на кварталната банда. ;D

« Отговор #934 -: Септември 07, 2013, 08:41:50 pm »
 ;DПо принцип е така Uran...всеки иска най-доброто за себе си :kissd:,но в случая говорим за конкретна позиция на планета/в дом...и аз търся значението и.

« Отговор #935 -: Септември 07, 2013, 08:47:12 pm »
Жалко-не са ме ухажвали властимащи,но не се знае...Чакам ги!!!А напористи,бабаити,ревниви-имала съм само 1....другите бяха все мухльовци...без достойнство,без амбиции,без грам борбеност...безлични и безинтересни.

« Отговор #936 -: Септември 07, 2013, 08:50:25 pm »
Марс е дебилитиран. Нали и в западната карта е в Рак?

*

Uran

• 6041
« Отговор #937 -: Септември 07, 2013, 08:57:15 pm »
Aз имах гадже, което искаше да става шеф на "Нефтохим"  ;D (това- съвсем сериозно). Е, не стана точно на това шеф, по обективни причини, но е СЕО. ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #938 -: Септември 07, 2013, 09:01:18 pm »
Aз имах гадже, което искаше да става шеф на "Нефтохим"  ;D (това- съвсем сериозно). Е, не стана точно на това шеф, по обективни причини, но е СЕО. ;D

Стига бе! Тука да не станем все баджаначки.  :o

« Отговор #939 -: Септември 07, 2013, 09:02:54 pm »
 :blink:Mirabella ,какво имаш предвид-това,че Марс е слаб в Рак ...това ли е причината да няма качествени мъже...Ако беше в Овен или в Козирог...можеше и да се появи някой бабаит/лошо момче :P...това ли имаш предвид???
Аз по принцип не харесвам мъжете от зодия Рак/бившият ми,а и други познавам/-не са ми "на сърце",много сме различни,като темперамент.
Имам нужда от Огън и Въздух майййййййййййй...да ми "разпалят" пожара ;D и страстите...
« Последна редакция: Септември 07, 2013, 09:07:14 pm от venera1978 »