Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179926 Прегледи
Re: Показатели за брак
« Отговор #960 -: Септември 07, 2013, 09:33:14 pm »
 :haha:Нова...разби ме...

*

Нова

• 3491
« Отговор #961 -: Септември 07, 2013, 09:35:46 pm »
Абе аз те разбивам, ама сега ще наскочат тук разни дами, приели го твърде лично. Ама лъжа ли? Нима лъжа?
Когато нищо не става от един мъж и той почва или да върти геврека, или изкарва няква школа и се натиска в МВР-то, че и рушвети дава.

« Отговор #962 -: Септември 07, 2013, 09:36:57 pm »
;DИнтересно ми е Калояне ти към кои се числиш?

Аз съм НАД тази йерархия - нали съм БОГ!

Нова, и мен ме разби!  милиционер или шофьор - направо ЦЦ.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #963 -: Септември 07, 2013, 09:38:11 pm »
Ако има повечко късмет, става катаджия. Имам позната начална учителка с мъж катаджия, който й викаше, изневеряваше й всеки уикенд, че и на бой е налитал. За малко се отърва от него - замина в чужбина да работи като камериерка, но се наложи да се върне.

*

Нова

• 3491
« Отговор #964 -: Септември 07, 2013, 09:40:12 pm »
изневеряваше й всеки уикенд

По график, казваш. Като цикъл.

« Отговор #965 -: Септември 07, 2013, 09:42:08 pm »
Ходеха с един приятел на едно курортче и там си намираха... курортистки.

*

Uran

• 6041
« Отговор #966 -: Септември 07, 2013, 09:43:08 pm »
Истинските мъже, дами, са инженери. :blink:

« Отговор #967 -: Септември 07, 2013, 09:43:45 pm »

хора всякакви! .. и мъжете, и жените ...
както се казва: всеки с номера си в живота!

разреши ми да те поправя:
истинските мъже (и жени) са истинските хора (човеци)!
не е въпрос на професия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #968 -: Септември 07, 2013, 09:45:31 pm »
Пожарникарите към мъдреците ли ги числим или към едрия добитък

*

Нова

• 3491
« Отговор #969 -: Септември 07, 2013, 09:48:44 pm »
Оф, имам един инженер, ама не какъъв да е, а разследващ, доказващ, каре венера-уран, дъщеря му е в болница с плевмония, но той вее байряка. Скръндза. Дребнав.

В какъв смисъл, Венера?

*

Uran

• 6041
« Отговор #970 -: Септември 07, 2013, 09:49:08 pm »
Като говорим за бракове...имате ли наблюдения за смесените бракове/с чужденци или с човек от друга религия/...???
Имам. Фамилията ми е малък Вавилон.

*

Uran

• 6041
« Отговор #971 -: Септември 07, 2013, 09:55:06 pm »

хора всякакви! .. и мъжете, и жените ...
както се казва: всеки с номера си в живота!

разреши ми да те поправя:
истинските мъже (и жени) са истинските хора (човеци)!
не е въпрос на професия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Разрешавам и съм съгласна.
Все пак, мъжете трябва да са съзидателни, а не чантаджии. :blink:

« Отговор #972 -: Септември 07, 2013, 09:58:15 pm »
Раху забъркан ли е стабилно със 7-мия дом в картите на хора, женени/омъжени за партньори от други страни, раси, религии? Гледах ведическата карта на Борис Бекер, но не виждам проминентен Раху. После отворих на нидерландския принц Вилем Александър, женен за аржентинката Максима. Раху е в 7-мия му дом в наталната карта, а в навамша Раху и У7 са в 7-мия дом. Берлускони също като Бекер си пада по екзотиката - Раху аспектира 7-мите домове от Луната и Венера, а в навамша Раху е в 7-мия дом.

« Отговор #973 -: Септември 07, 2013, 10:27:27 pm »
Mirabella...Аз пък имам Кету в 7 дом,съвпад Слънце...това гадно ли ще е за браковете ми???

А относно смесените бракове-имах предвид -дали имате впечатления дали са по-успешни,вълнуващи,или изискващи повече компромиси,заради различията м/у партньорите/традиции,манталитет,национални особености,разбирания,религия и каквото друго се сетите в тази връзка/.
« Последна редакция: Септември 09, 2013, 06:57:50 am от venera1978 »

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #974 -: Септември 07, 2013, 11:23:28 pm »
Az sashto sam ot tezi s 4ujdestrannite partniori .... Varha na sedmi dom v Strelec i slance v deveti dom ...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #975 -: Септември 08, 2013, 08:49:35 pm »
Раху забъркан ли е стабилно със 7-мия дом в картите на хора, женени/омъжени за партньори от други страни, раси, религии? Гледах ведическата карта на Борис Бекер, но не виждам проминентен Раху. После отворих на нидерландския принц Вилем Александър, женен за аржентинката Максима. Раху е в 7-мия му дом в наталната карта, а в навамша Раху и У7 са в 7-мия дом. Берлускони също като Бекер си пада по екзотиката - Раху аспектира 7-мите домове от Луната и Венера, а в навамша Раху е в 7-мия дом.

да и  кету също ( особено при съвпади с  венера и юпитер за  жени, а луна за мъже)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #976 -: Септември 09, 2013, 07:04:10 am »
 :blink:Здравей Kaya...това ще рече,че и за Кету важи същото правилото ...така ли?И,че би трябвало да си падам по Екзотични/чуждестранни партньори?
Незнам дали на теория е така,но на практика...ДА!!!

« Отговор #977 -: Септември 14, 2013, 12:40:16 am »
 :blink:Малко не е по темата за брак,но пак касае партньорските взаимоотношения,затова ще питам тук...Ако У5 е Сатурн,и е разположен в 11 дом.../и е ретрограден ...какво ще означава  това за любовния живот на човека?Че може да срещне любимия чрез приятели?че може да има забяване да го срещне?че може да е по-зрял/по-възрастен/друго?

А ако У5 е Уран и е във 2 дом Скорпион...означава ли,че парите са определящ фактор при избор на партньор?
« Последна редакция: Септември 14, 2013, 12:45:02 am от venera1978 »

*

Divna

• 2478
« Отговор #978 -: Септември 14, 2013, 04:07:28 am »

да и  кету също ( особено при съвпади с  венера и юпитер за  жени, а луна за мъже)

Да, и при мен е валидно - У7 (Марс) е в точен съвпад с Раху. В картата на партньора ми също управителя на седмия му дом е в точен съвпад с Раху.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #979 -: Септември 14, 2013, 10:45:26 am »
Навамша също показва какъв ще е бракът и какъв партньор "заслужаваме".  :blink:

Моят ще да е някой мъчител с голямо его  ;D - Слънце и Сатурн в 7 дом в навамша, Сатурн в аспект и рецепция с екзалтирал Марс (У7). Но това също така е и показател за късен брак, трудно сключване на брак.

Венера и Марс в навамша са ми екзалтирали - никога не съм имала проблем да създавам отношения на сексуална основа, получава се с лекота, но Слънце/Сатурн в 7 дом създават трудности с партньорите, когато отношенията станат сериозни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.