Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179476 Прегледи
Re:Показатели за брак
« Отговор #140 -: Януари 18, 2010, 02:39:48 pm »

По-интересно е дали тези мъже съответстват на типологията по сходящите аспекти:

-  Как е поставен Уран в синастрията ви и в натала с първия мъж?  -  Уран кармичен аспект с неговата Венера - бисептил, нонагон Уран-Уран;  квиконс мой Уран негова Луна. Но моят ТАО квадрат е застъпен с негов ТАО квадрат -  :mar: :soe: :nep: :opo: :sat: :soe: :moo: :kva: :moo: :soe: :sat: :soe: :mer:. Но Слънцата ни са в точен секстил. Засегната ос 6-9-12 дом /скорпион-водолей -телец/
-  :sun: :sec: :mar:  - зодия Овен - тук негов Марс съвпад мой АСЦ, мой Марс бисептил негова Луна, засегната ос 1-7 дом, 5-11 дом
-  :sun: :tri: :sat:  - негов Сатурн съвпад твоя Луна, може да има и още нещо - мой  Марс съвпад негова Лилит, моя лилит съвпад негов Плутон....засегната ос - 6-9-12 д.
-  :sun: :tri: :plu:  - той е с Асц. Скорпион - тук също ми е засегнат ТАО-кв. Марс съвпад СЛВ, Сатурн съвп.ЮЛВ, моя Луна широк съвпад с негово Слънце, моя Венера в точен съвпад с негов АСЦ, а негова в съвпад с мое Слънце....
   Та в общи линии, понеже имам да отработвам много квадрати, винаги по някакъв начин ми е засегната остта 6-12 дом, 6-Скорпион с Марс на трон /а истинския управител на скорпион - Плутон е на 100 гр. от Слънцето, та и той е замесен/, а 12-Телец, диспозиторката в падение в Скорпион, а управителя  Сатурн владее цялата карта. Та моите показатели, може и да не работят....Но ако се омъжа ще се похваля - обещавам  :blink:

[/quote]

« Отговор #141 -: Януари 18, 2010, 02:55:40 pm »
   Ха, освен това да обобщя - понеже Слънцето ми е връх на конфигурация НОЖ с  :ven: :vlu: - Нож (Дротик в ZET) - два полуквадрата са съединени с квадрат. Стихия Вода. Дава мащабни, постоянно връщащи се отрицателни ситуации, които са с по-слаба енергия. Ако на върха е Слънцето или Венера, нещо ще куца в емоционалните прояви. Ще помогнат планетите, домовете които управляват и домовете, в които се намират (от конфигурацията). Решение предлагат и планетите в опозицията на върха. От тук се вижда, Слънцето ми е в VІІ дом /идеална позиция за брак/, Венерата е в 6 дом, а СЛВ е в 9 /където е в съвпад с Луната/, в  :soe: с МС - че когато са ми засегнати ТАО-тата - рефлектира и върху Слънцето - та изхода, рядко е благоприятен...От което аз си вадя извода, че съм си направила този избор предварително, за да си отработя някаква карма. Явно имам още уроци за вземане, тогава предполагам ще се появи принца, който ще е по Сатурн /моя си Сатурн е в съвпад с Юноната и в тригон с Лилитката, моята сянка и моята минала карма/.

Сега трябва да се включи някой, който действително се е бракувал и да покаже дали показателите са действатил.

*

missKapriz

« Отговор #142 -: Януари 18, 2010, 03:22:45 pm »
Цитат
Сега трябва да се включи някой, който действително се е бракувал и да покаже дали показателите са действатил.

Ами ако си гледах само картата нямаше да знам,че се женя тоз ден-нищо в нея не подсказва,че се бракувам,поне на мен не ми подсказва :unsure:Добре,че бях на сватбата,че да съм сигурна ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Януари 18, 2010, 04:57:17 pm »
Тази карта сме я разглеждали вече, по друг повод в друга тема.
Бихте ли предположили колко брака дотук има тази жена, има ли брак, какви зодиакални типове привлича за съпрузи/партньори? И доколко правилото за сходящите аспекти на Слънцето/Луната работи?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #144 -: Януари 18, 2010, 05:03:09 pm »
като има нептунчо са над 3 обикновено
първоначално са били  красявци и въздуси ( везни, близнаци) после са станали дак типове, с които може да  е имало и насилие? ( правилото за някои работи дословно, но както споменах за моите родители никак ) някакъв пътешественик да не е 1 мъж?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #145 -: Януари 18, 2010, 05:03:37 pm »
Според мен дамата е с повече от един брак и привлича  чувствителни,мъже-деца,да си ги отглежда,а възможно е да е попадала и на пияници,развратници и тем подобни,но все си мисля,че много е страдала във връзките си

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Януари 18, 2010, 05:16:11 pm »
Да, между другото забелязвам, че Луна в 8 дом в женска карта, особено във воден знак и при нощно раждане често дава живот, пълен с промени, нестабилност и драматизация във връзките.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #147 -: Януари 18, 2010, 05:34:32 pm »
 мда, или пияница :'(..
дали важи за мъжете водната луна?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #148 -: Януари 18, 2010, 05:41:27 pm »
Малко са хората с десцендент Водолей, които стъпват в брак. Съжителство - да,но брак ???? Те имат нужда от много свобода на действие в партньорствата. Сатурн е в 12 дом... Има много предизвикателни аспекти на Луна,Венера,Марс и Плутон...прекалено чувствителна Луна,недобре поставени Марс и Сатурн по знак.Но като евентуален първи партньор ми се чини да е Меркурианско-воден тип,а втори - Ураново-воден. Ако е сбъркала да подпише някога млада брак, според мен ще се разтрогне / а мисля,че това може да е станало по квадратурата на нат. и тр. Уран и квадратурата на Сатурн /.  Много акцентиран този 4 дом,бееее!!!  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Януари 18, 2010, 05:42:33 pm »
Доколкото ми е споделяла, баща й е бил такъв, пияница с тенденция към насилие. Между другото, позицията на Луната в картата описва и живота на майка й, доста променлив. Майка й се омъжва много рано, тъй като още на 15-годишна възраст /!/ забременява. Ражда по-голямата й се сестра, после се развежда, среща бащата на нативната, след него има още един, трети /и последен/ брак. С третия си мъж живее най-добре, но двамата обичат да си пийват.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #150 -: Януари 18, 2010, 05:47:06 pm »
мда, или пияница :'(..
дали важи за мъжете водната луна?

Познавам мъж с Луна в Рак,който не близва алкохол. Познавам и мъж с Луна в Стрелец, в съвпад с Нептун,който пие много.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Януари 18, 2010, 05:54:31 pm »
Но като евентуален първи партньор ми се чини да е Меркурианско-воден тип,а втори - Ураново-воден. Ако е сбъркала да подпише някога млада брак, според мен ще се разтрогне / а мисля,че това може да е станало по квадратурата на нат. и тр. Уран и квадратурата на Сатурн /.  Много акцентиран този 4 дом,бееее!!!  ;)

Скарлет, вие с Кая познахте, браво!  :blink:
Дотук има два брака, омъжва се рано, на 18-годишна възраст.
Първият съпруг е Близнак с Луна в Рак - 24.05.1974. Бракът им се разпада мисля, че след 7-8 години или там някъде, в резултат на многобройни негови изневери (на Близнак вяра да имаш?!  ;D), както и невъзможността да имат деца. Когато бракът им агонизираше, тя среща втория си /сегашен/ съпруг, Водолей. Когато приключва разводът с първия, вече е бременна от втория. Впрочем, първият й съпруг също не си оставя магарето в калта и още преди официалния им развод успява да "забремени" друга жена. Но както тя казва, не остава задълго верен и на другата.
Вторият й съпруг мисля, че беше роден на 1.02.1971 или 1970 година, по ми се връзва 71-ва, тъй като преди нея има два брака, тя е третата му съпруга. Сега имат син.
Интересно защо с първия си съпруг години наред тя не можеше да има деца след неуспешна първа бременност, но впоследствие като се събират и двамата с друг партньор, се сдобиват с дете. Забелязах, че в синастрията с първия мъж имат труден аспект - нейният Марс е в съвпад с неговите Луна/Сатурн в Рак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #152 -: Януари 18, 2010, 06:05:09 pm »
бонбонки за позналите :58:
добре беше да им знаем АЦ-тата
 дано да не съм права за 2 съпруг, че да не се "налагат" обаче мъж с 2 брака преди това ще да е особняк ( интересно управителят на 5  й е в 9 =дете втори брак)

въпрос: до минути ли  смятате сходящите аспекти или около например  марс 4,45гр и венера 4.33 се води сходящ  нали?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Януари 18, 2010, 06:07:35 pm »
За въздухарите познахте. Съвпадът на Слънцето с Уран /втори съпруг/ и Меркурий /първи съпруг/ е разходящ. Жалко, че не им знам часовете на раждане на двамата...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #154 -: Януари 18, 2010, 06:08:34 pm »
Но като евентуален първи партньор ми се чини да е Меркурианско-воден тип,а втори - Ураново-воден. Ако е сбъркала да подпише някога млада брак, според мен ще се разтрогне / а мисля,че това може да е станало по квадратурата на нат. и тр. Уран и квадратурата на Сатурн /.  Много акцентиран този 4 дом,бееее!!!  ;)

Скарлет, вие с Кая познахте, браво!  :blink:
Дотук има два брака, омъжва се рано, на 18-годишна възраст.
Първият съпруг е Близнак с Луна в Рак - 24.05.1974. Бракът им се разпада мисля, че след 7-8 години или там някъде, в резултат на многобройни негови изневери (на Близнак вяра да имаш?!  ;D), както и невъзможността да имат деца. Когато бракът им агонизираше, тя среща втория си /сегашен/ съпруг, Водолей. Когато приключва разводът с първия, вече е бременна от втория.

Радвам се. Значи системата на мадам Ръшман работи.  ;D Момче ли е детето й? Семейният модел има опасност и при него да се повтори. Нейният 11 дом е неговият 7-ми в Близнаци и ретро Марс в падение.  :lol:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #155 -: Януари 18, 2010, 06:10:40 pm »
как се казва тази книга на   Мадам Ръшман :rolleyes:?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #156 -: Януари 18, 2010, 06:12:37 pm »
как се казва тази книга на   Мадам Ръшман :rolleyes:?

"Изкуството на предсказателната астрология"

*

Kaya

• 2893
« Отговор #157 -: Януари 18, 2010, 06:13:33 pm »
мисиииииии :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Януари 18, 2010, 06:14:24 pm »
А в картата Марс е ретрограден и квадратът му с Венера е разходящ. Интересното е, че първият й съпруг също го има този аспект - Венера в Овен в квадрат с Марс в Рак. Всъщност при него е тау-квадрат, а Венера в Овен в опозиция с Уран обяснява многобройните му странични забежки, макар че съвпадът на Луна и Сатурн в Рак все в къщи го тегли - на топло, сготвено, комфортно, подредено, сигурно, където го чака предана съпруга-домакиня... докато в един момент не й писва на нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #159 -: Януари 18, 2010, 06:16:38 pm »
Момче ли е детето й, Lillie? Семейният модел има опасност и при него да се повтори. Нейният 11 дом е неговият 7-ми в Близнаци и ретро Марс в падение.  :lol: