По-интересно е дали тези мъже съответстват на типологията по сходящите аспекти:
- Как е поставен Уран в синастрията ви и в натала с първия мъж? - Уран кармичен аспект с неговата Венера - бисептил, нонагон Уран-Уран; квиконс мой Уран негова Луна. Но моят ТАО квадрат е застъпен с негов ТАО квадрат - :mar: :soe: :nep: :opo: :sat: :soe: :moo: :kva: :moo: :soe: :sat: :soe: :mer:. Но Слънцата ни са в точен секстил. Засегната ос 6-9-12 дом /скорпион-водолей -телец/
- :sun: :sec: :mar: - зодия Овен - тук негов Марс съвпад мой АСЦ, мой Марс бисептил негова Луна, засегната ос 1-7 дом, 5-11 дом
- :sun: :tri: :sat: - негов Сатурн съвпад твоя Луна, може да има и още нещо - мой Марс съвпад негова Лилит, моя лилит съвпад негов Плутон....засегната ос - 6-9-12 д.
- :sun: :tri: :plu: - той е с Асц. Скорпион - тук също ми е засегнат ТАО-кв. Марс съвпад СЛВ, Сатурн съвп.ЮЛВ, моя Луна широк съвпад с негово Слънце, моя Венера в точен съвпад с негов АСЦ, а негова в съвпад с мое Слънце....
Та в общи линии, понеже имам да отработвам много квадрати, винаги по някакъв начин ми е засегната остта 6-12 дом, 6-Скорпион с Марс на трон /а истинския управител на скорпион - Плутон е на 100 гр. от Слънцето, та и той е замесен/, а 12-Телец, диспозиторката в падение в Скорпион, а управителя Сатурн владее цялата карта. Та моите показатели, може и да не работят....Но ако се омъжа ще се похваля - обещавам :blink:
[/quote]