И аз съм в отбора на тези, дето са учили, работили и са гледали сами деца (в моя случай 2), много моля не се разделяйте на поколения, щото и сега има всякакви екзампляри :blink:.
Понеже съм със Сатурн в 7-ми, в квадрат с Венера, т.е. имам забрана за ранен брак, а съм се омъжила на 23, просто нямаше кой да ми помага, но от друга страна това беше големия ми шанс да се науча да се справям сама с различни ситуации. Имам още един голям бонус от този период-трудностите сплотиха семейството ми.
Съпругът ми не е прочел нито една духовна или езотерична книга, нещо повече-преди гледаше много лошо на моите занимания, но той има основания за това отношение и аз добре ги разбирам, затова никога не съм му натрапвала начин на мислене или интереси. Понякога ми задава въпроси, чете във форума, когато не съм наоколо, но всичко това се прави по характерния за него начин-много прикрито. Никога не съм смятала липсата на
явен интерес към духовното за негов недостатък.
За сметка на това "духовно развити" индивиди успяха да ме разочароват. Преди малко повече от година се запознах с известен наш практикуващ астролог. В сайта се е случвало да се коментира името и работата му, затова няма да го споменавам. Контактите ни бяха епизодични и професионални, не знаех, че е астролог, но забелязах, че се интересува от духовното. Та това е едно от най-егоистичните и надменни същества, които познавам. По-късно, когато прочетох името му тук и се убедих, че става въпрос за един и същ човек, ми беше много трудно да проумея, че това е възможно.
Еее, най-накрая и аз да се отплесна

. Отдавна исках да ви кажа, да не съдите за хората просто по наличието или липсата на духовно образоване.