Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179797 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Показатели за брак
« Отговор #280 -: Април 10, 2010, 09:46:30 pm »
Аз като я гледам нея, Голяма любов е имала с де що мърда... ;D
Любимата ми слънчева зодия. :-X

*

Divna

« Отговор #281 -: Април 10, 2010, 09:48:55 pm »
Разбра ли се кой под ред е бил починалия й мъж?

*

Helo

« Отговор #282 -: Април 10, 2010, 09:55:28 pm »

Третият.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Todd

Тук има списък със съпрузите и, ама защо не четете:

http://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Taylor#Treatment_for_alcoholism

*

Nebesna

« Отговор #283 -: Април 10, 2010, 09:57:06 pm »

трети по ред.

*

Nebesna

« Отговор #284 -: Април 10, 2010, 09:59:10 pm »
Личният живот на Елизабет Тейлър постоянно давал поводи за клюки. Едва навършила 17, тя започнала връзка с милиардера Хауърд Хюс и това била сензацията на годината. А скоро след това се омъжила за собственика на хотелска верига Ник Хилтън.

Няколкото месеца щастлив живот били последвани от караници, скандали и шумни препирни и станали достояние на обществеността. Последвал развод и нов брак. „Щастливецът" се оказал Майкъл Уилдинг, английски актьор. Този път бракът на Елизабет Тейлър продължил цели пет години. След това дошло ново романтично увлечение, толкова силно, че Елизабет приема юдейско вероизповедание и кой знае как би протекъл по-нататъшния й живот, ако не беше се случила трагедията - третият й мъж, продуцентът Майк Тод, се разбива със самолет, наречен в чест на любимата му „Щастливата Лиз".

Най-близкият приятел на загиналия, певецът Еди Фишер, става поредната „жертва" на красавицата. Но този път Америка е възмутена: заради Лиз Фишер попада в скандален бракоразводен процес с актрисата Деби Рейнълдс. Но грешите, ако смятате, че бурният любовен живот на Елизабет е пречил на кариерата й. Напротив, той само й създава допълнителна реклама – на нея и, разбира се, на филмите с нейно участие. Още повече дори скептиците били принудени да признаят, че Елизабет Тейлър е не само  „дяволски красива", но и „дяволски талантлива".

На снимките на „Клеопатра" (1963), който сме гледали и у нас, тя се запознава с талантливия актьор Ричард Бъртън, с когото незабавно започва бурна връзка, продължила с прекъсвания почти двайсет години. През всичкото това време Елизабет Тейлър на два пъти се омъжва за Бъртън. Шумните скандали и алкохолни гуляи на двойката в продължение на много години запълват страниците на жълтата преса.

Но този съюз има и сериозни творчески успехи: „Укротяване на опърничавата" (1966) и „Кой се страхува от Вирджиния Улф?" (1966), донесъл втори „Оскар” за Тейлър. Актрисата не се уплашила да се покаже като дебела, вулгарна жена с посивели коси, двойна брадичка и тъмни кръгове около очите, чийто гръмък глас, сардонично чувство за хумор и безконечни скандали скривали неудовлетвореност от живота, отсъствието на деца и душевната пустота. За красавицата Елизабет подобна роля била актьорски подвиг.

В следващите години най-интересните заглавия във вестниците са: „На Елизабет Тейлър й се роди осми внук" и „Елизабет Тейлър ще се жени за осми път". След избраниците има актьор, ювелир, барон, сенатор и шофьор на камион, с когото се запознава в клиника за лечение на алкохолици.

Кой може да каже какво предстои? Навярно в това се крие и главното очарование на Елизабет - така както не може да се предскаже следващата роля на екрана, не може да се предскаже и следващата й постъпка в живота. Тейлър е постоянна само в две неща – тя е жена и актриса. И това казва всичко.

*

Divna

« Отговор #285 -: Април 10, 2010, 10:09:26 pm »
По мойте изчисления е 11 дом.

Луна в Скорпион. Луна е управител на 8 и прави каре с ретрограден Юпитер (управител на Асцендента).
Вторият й съпруг да не е починал докато са биле женени?

Значи картата й работи.
3 брак = вдовица

11 дом е 3 съпруг не знам защо съм написала 2.
« Последна редакция: Април 10, 2010, 10:14:35 pm от Divna »

*

Helo

« Отговор #286 -: Април 10, 2010, 10:29:20 pm »

Значи картата й работи.
3 брак = вдовица

Обаче и Плутон, който е управител на 11-ти е в квадартура с Венера и Уран, които са и в съвпад.

*

Divna

« Отговор #287 -: Април 10, 2010, 10:37:50 pm »

Значи картата й работи.
3 брак = вдовица

Обаче и Плутон, който е управител на 11-ти е в квадартура с Венера и Уран, които са и в съвпад.

И то не къде да е ами в 4 дом.

*

Divna

« Отговор #288 -: Април 10, 2010, 10:40:01 pm »
Тая жена няма ли си астролог, който да й каже да не се жени тоя път?
Вероятността да се повтори нещастието и с тоя й съпруг е много голяма.

« Отговор #289 -: Април 13, 2010, 08:18:28 am »

Значи картата й работи.
3 брак = вдовица

Относно аспектите на Венера с Плутон имам позната за 2 път вдовица но в картата и плутон прави тригон с Венера а Венера няма други напрегнати аспекти.Предполага се че напрегнатите аспекти дават овдовяване преждеврененно.Баща ми има точен квадрат Венера Плутон и е имал само една жена майка ми и вече дълги години имат семеен живот.Аройо по въпроса за овдовяването при Венера Плутон пише че е вероятно но не е задължително.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #290 -: Април 13, 2010, 09:06:16 am »
Значи картата й работи.
3 брак = вдовица

Всичко в картите се работи. Това, че всички не знаят всичко, което се случва с еди кой си, не означава че не се е случило. И слава Богу, че не всеки може да види всичко в тях. "Доброжелатели" бол. Защото а си се опълчич срещу "знаещия" някаква лична инфорамция, а си го отнесъл. Душевната чистоплътност не я притежава всеки.

« Отговор #291 -: Април 13, 2010, 10:18:53 am »
А какво ще кажете за втория брак тогава, управителят на дома в Съвпад със Слънце в трети дом и двете планети в опозиция с планетата в девети дом  Нептун. Трети дом - кратките пътувания.

Аз пък не виждам, чак смърт, предречена от единадесети дом, все пак Луната прави тригон с Плутон в осми и  тригон с Меркурий в трети. Меркурий е  управител на седми дом. Това доста смекчава лошите прогнози. Ако не знаехте крайния резултат, щяхте ли смело да предречете на някой с подобни аспекти, "Внимавай, ще останеш вдовица!" Не мисля.
« Последна редакция: Април 13, 2010, 10:32:37 am от Ropotamo »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #292 -: Април 13, 2010, 10:55:36 am »
Вторият съпруг на майка ми има Венера в 10 дом в опозиция с Плутон в 4ти. И двата му брака завършиха с вдовство и бяха с по-възрастни съпруги. Но според мен има и други показатели. Има Луна в опозиция с Марс и Сатурн, Козирог на ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #293 -: Април 13, 2010, 10:59:42 am »
Ако не знаехте крайния резултат, щяхте ли смело да предречете на някой с подобни аспекти, "Внимавай, ще останеш вдовица!" Не мисля.

Аз лично, дори и да го видя, никога не бих казала на една щастлива жена, която тръгва да се омъжва, че при нея има заложена вероятност за вдовство. Последното, за което една жена мисли в такива моменти, е как ще завърши бракът. Същото важи и за връзките ни. В повечето случаи, когато започваме нова връзка, не се замисляме как ще приключи тя, повече ни интересува развитието й във времето или моментът "тук и сега".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #294 -: Април 13, 2010, 11:19:13 am »
Вторият съпруг на майка ми има Венера в 10 дом в опозиция с Плутон в 4ти. И двата му брака завършиха с вдовство и бяха с по-възрастни съпруги. Но според мен има и други показатели. Има Луна в опозиция с Марс и Сатурн, Козирог на ДС.
Мдааа. Съпругът ми има едни такива показатели в радикса си- Венера в 11 дом водолей (Аз) в квинконс с Плутон и Уран в 5 дом. Плутон управлява 7 дом.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #295 -: Април 14, 2010, 03:53:31 pm »
Мдааа. Съпругът ми има едни такива показатели в радикса си- Венера в 11 дом водолей (Аз) в квинконс с Плутон и Уран в 5 дом. Плутон управлява 7 дом.
Уран, каква Венера ? Ти си му жена т.е. Луната гледай, Луната......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #296 -: Април 14, 2010, 04:00:39 pm »

Но според мен има и други показатели. Има Луна в опозиция с Марс и Сатурн, Козирог на ДС.

А според теб опозицията на Марс и Сатурн към Луната и Козирог на ДС за какво говорят? А дъщо в женска карта за какви проблеми с мъжете може да се говори?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Април 14, 2010, 04:08:09 pm »
Луна в съвпад, опозиция и квадрат с Марс и Сатурн не е цвете за мирисане, но това често се разбира едва след като се събереш под един покрив с такъв човек. За пред хората могат да бъдат невероятно мили, ако поискат. Пускала съм такъв пример тук - Луна във Везни в съвпад с Плутон, връх на т-квадрат с Марс в първи дом и Сатурн в седми. И в двата случая ключът е в контрола на емоциите.
Професията на двамата мои близки, които имат такава конфигурация, е свързана с умението да се контролират в кризисни ситуации.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #298 -: Април 14, 2010, 04:16:03 pm »
Луна в съвпад, опозиция и квадрат с Марс и Сатурн не е цвете за мирисане, но това често се разбира едва след като се събереш под един покрив с такъв човек. За пред хората могат да бъдат невероятно мили, ако поискат. Пускала съм такъв пример тук - Луна във Везни в съвпад с Плутон, връх на т-квадрат с Марс в първи дом и Сатурн в седми. И в двата случая ключът е в контрола на емоциите.
Професията на двамата мои близки, които имат такава конфигурация, е свързана с умението да се контролират в кризисни ситуации.

Предполагам, че същото важи и за опозиция на Венера към Марс и Сатурн. Аз имам такава. За пред хората съм мила, ама и Венера ми е в 7-ми дом в Телец.  ;D

« Отговор #299 -: Април 14, 2010, 08:44:25 pm »
Бившият ми е с Луна в съвпад със Сатурн... Напълно си права - пред хората беше невероятно мил, а, останехме ли сами, огън и жупел (когато изобщо говореше)  :angry: