Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179018 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Показатели за брак
« Отговор #300 -: Април 14, 2010, 08:53:54 pm »
Е, зависи от знака, в който попада съвпадът. На Луна в земен знак в съвпад със Сатурн ще й е малко по-трудно да хвърля огън и жупел. От трите земни като че ли девишката според мен ще е по-склонна към такива изяви, те минават за по-истерични.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #301 -: Април 15, 2010, 07:06:27 pm »
Лари Кинг се развежда 8-ми път със седмата си съпруга (за една е бил женен 2 пъти).

http://men.hotnews.bg/n/lari-king-s-8i-razvod.7299.html

Уолеееее! Вижте го дядката: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Larry_King.jpg

Ето и астрологичната карта. В астротема няма посочен час на раждане. Тази карта е от астро ком. Кой знае дали часът е верен!?

*

Uran

• 6041
« Отговор #302 -: Април 15, 2010, 09:14:13 pm »
 Странно, че с рак на К7 има толкова много бракове.
Възможно ли е това да се обясни чрез 5 и 12 дом? Множество емоционални връзки- близнаци на К5 и К6 като някои са и покрай работата му още повече, че управителят е в 10 дом- просто е мишена за жени търсещи статус. Венера в 12 дом- тайни забежки.

*

Nebesna

« Отговор #303 -: Април 15, 2010, 09:22:11 pm »
Странно, че с рак на К7 има толкова много бракове.
Възможно ли е това да се обясни чрез 5 и 12 дом? Множество емоционални връзки- близнаци на К5 и К6 като някои са и покрай работата му още повече, че управителят е в 10 дом- просто е мишена за жени търсещи статус. Венера в 12 дом- тайни забежки.

Луната му е свободолюбива, в Стрелец и в тригон с Уран.

« Отговор #304 -: Април 15, 2010, 10:31:44 pm »
Е, зависи от знака, в който попада съвпадът. На Луна в земен знак в съвпад със Сатурн ще й е малко по-трудно да хвърля огън и жупел. От трите земни като че ли девишката според мен ще е по-склонна към такива изяви, те минават за по-истерични.  ;D

В Лъв е, Луната в 11, а Сатурн в 12 дом. Представи си! Де да ги знаех тези неща преди... Не успявам да се справя със синастрията още, но съм убедена, че там всичко ще се види   :lol:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #305 -: Април 16, 2010, 11:31:37 am »
Странно !? С цели 5 планети във земни и водни знаци, би трябвало да е малко или много укротен?!?!Жалко, че нямяме точен час на раждане, но предполагам, че в 7 ми дом ще се озове Стрелеца.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #306 -: Април 19, 2010, 08:14:12 am »
Луна в съвпад, опозиция и квадрат с Марс и Сатурн не е цвете за мирисане, но това често се разбира едва след като се събереш под един покрив с такъв човек. За пред хората могат да бъдат невероятно мили, ако поискат. Пускала съм такъв пример тук - Луна във Везни в съвпад с Плутон, връх на т-квадрат с Марс в първи дом и Сатурн в седми. И в двата случая ключът е в контрола на емоциите.
Професията на двамата мои близки, които имат такава конфигурация, е свързана с умението да се контролират в кризисни ситуации.
Имам познато семейство мъжът има съвпад на Луна със Сатурн и Уран и Плутон в 7 дом -и мога да кажа ,че съжителство с такъв е кошмар.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Nebesna

« Отговор #307 -: Април 19, 2010, 08:46:44 am »
Луна в съвпад, опозиция и квадрат с Марс и Сатурн не е цвете за мирисане, но това често се разбира едва след като се събереш под един покрив с такъв човек. За пред хората могат да бъдат невероятно мили, ако поискат. Пускала съм такъв пример тук - Луна във Везни в съвпад с Плутон, връх на т-квадрат с Марс в първи дом и Сатурн в седми. И в двата случая ключът е в контрола на емоциите.
Професията на двамата мои близки, които имат такава конфигурация, е свързана с умението да се контролират в кризисни ситуации.
Имам познато семейство мъжът има съвпад на Луна със Сатурн и Уран и Плутон в 7 дом -и мога да кажа ,че съжителство с такъв е кошмар.

Дъщеря ми има съвпад на Луна със Сатурн и Уран на куспидата на 7-ми откъм 6-ти дом. Но стелиумът е добре аспектиран, така че съжителството с нея не е кошмар. За Плутон в 7-ми съм съгласна. Непрекъснато трансформират партньора, драмите са неизбежни, особено ако Плутон ранява лични планети.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #308 -: Април 19, 2010, 10:35:51 am »
моят 9 дом се управлява от Близнаци, като Венера е там и Меркурий, но мерка е в Рак. Луната е в 7 дом.
Това ме навежда на мисълта, че може да се оженя два пъти за мъжа ми ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #309 -: Април 19, 2010, 11:50:17 am »

Имах близка със съвпад на Луна/Сатурн в съчетание с Плутон в 7 дом, Плутон имаше само хармонични аспекти. В 4 дом нямаше малефици, а и въобще никакви планети. Съжителството с нея бе кошмар за всичките й близки, вкл. и за съпрузите й.
Единственият мъж, с който съм живяла дотук (цели 3 месеца  ;D), имаше Сатурн в 7 дом в квадрат към Луна на ИЦ. Марс имаше само хармонични аспекти - точен тригон със Слънцето и точен секстил с Луната, но беше в знака Рак. Държеше се отвратително. На такива, с непроработен Сатурн, особено ако е в твърд аспект с Луната, никога не може да им се угоди, все са недоволни от партньора и винаги търсят вината в другите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #310 -: Април 19, 2010, 12:20:41 pm »
На такива, с непроработен Сатурн, особено ако е в твърд аспект с Луната, никога не може да им се угоди, все са недоволни от партньора и винаги търсят вината в другите.

лили ,приемаш ли за вярно твърдението :"кастрирана луна" в този случай? визирам конюкцията..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #311 -: Април 19, 2010, 12:41:14 pm »
За кастрация на мъжкото начало съм чувала да се говори в астропсихологията, т.е. на марсовия принцип, но за "кастрирана" Луна все още не съм... Интересна гледна точка.  :blink:
Инак, ако се позоваваме на митологията, Сатурн наистина играе тази роля /при проблем с интеграцията/ - кастрира и поглъща всичко, което представлява заплаха за него. Кастрира баща си Уран, а впоследствие поглъща децата си от страх да не го детронират, след като той самият е постъпил по същия начин с баща си. Очите на страха са големи, както казват, това важи и за Сатурн в картата, доколкото е свързан с вътрешните ни страхове, задръжки и ограничения, които често сами си налагаме. Функцията на Сатурн е да гради защити, но често, съграждайки ги, той стига до потискане, което от своя страна поражда някаква свръхкомпенсация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #312 -: Април 19, 2010, 08:43:00 pm »
Инак, ако се позоваваме на митологията, Сатурн наистина играе тази роля /при проблем с интеграцията/ - кастрира и поглъща всичко, което представлява заплаха за него. Кастрира баща си Уран, а впоследствие поглъща децата си от страх да не го детронират, след като той самият е постъпил по същия начин с баща си. Очите на страха са големи, както казват, това важи и за Сатурн в картата, доколкото е свързан с вътрешните ни страхове, задръжки и ограничения, които често сами си налагаме. Функцията на Сатурн е да гради защити, но често, съграждайки ги, той стига до потискане, което от своя страна поражда някаква свръхкомпенсация.
Синастричните аспекти на Сатурн с лични планети също не са лесни......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #313 -: Януари 26, 2011, 08:32:52 pm »
Здравейте!

Пускам картата на сина на моя съседка. Жената е много притеснена и се интересува дали синът й (38г.) има показатели за брак, и кога може да се очаква?

Аспектът У5 (Венера) секстил (Сатурн) У1 - би давал трудност и вероятно по-късен брак и по-възрастен партньор...
През 2013 - при преминаването на тр. Сатурн през Луна (10 дом, У7), тр. Венера през 1 дом и тр. Юпитер през 5 дом може да се очаква нещо  :-\

Предварително благодаря!

« Отговор #314 -: Януари 26, 2011, 09:40:43 pm »
А какво му е отношението на този човек по принцип към брака? Защото с У7 в 10-ти дом, мисля, че ако приложи усилия, може да се задоми и то за някоя успяла дама с добра репутация. Но с У1 в 5-ти дом в секстил с Венера в 3-ти дом и У7 в квадрат с У8 мисля, че той предпочита необвързващия флирт. Транзитен Плутон на АС промени ли нещо в него? Права си за преминаването на транзитен Сатурн през Луната. По същото време върху Луната ще бъде и директен Плутон (натален У11). Та сега се чудя дали Плутон ще задълбочи отношенията, които могат да се формират при транзита на Сатурн, или той пак ще предпочете свободата.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 09:58:46 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #315 -: Януари 26, 2011, 09:55:41 pm »
Здравейте!

Пускам картата на сина на моя съседка. Жената е много притеснена и се интересува дали синът й (38г.) има показатели за брак, и кога може да се очаква?

Аспектът У5 (Венера) секстил (Сатурн) У1 - би давал трудност и вероятно по-късен брак и по-възрастен партньор...
През 2013 - при преминаването на тр. Сатурн през Луна (10 дом, У7), тр. Венера през 1 дом и тр. Юпитер през 5 дом може да се очаква нещо  :-\

Предварително благодаря!

Обикновено мъжете, родени с квадрат между светилата се женят по-късно, залагат на професионалната реализация. Подозирам, че и с жените е така, но нямам достатъчно наблюдения върху жени с този аспект.

Споделям мнението ти, че при транзитен Сатурн върху натална Луна - У7 човекът може да се задоми. Не е рядко явление в т.нар. период на "Саде сати" да се сключва брак или да се ражда дете. Тогава човек става особено уязвим, но и е по-склонен да поема сериозни ангажименти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #316 -: Януари 26, 2011, 10:07:41 pm »
Та сега се чудя дали Плутон ще задълбочи отношенията, които могат да се формират при транзита на Сатурн, или той пак ще предпочете свободата.

Смятам, че тъй като аспектът е положителен (секстил), т.е. Плутон не е враждебен към Луната, ще свърши работата си в позитивна посока.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #317 -: Януари 26, 2011, 10:10:24 pm »
А какво му е отношението на този човек по принцип към брака? Защото с У7 в 10-ти дом, мисля, че ако приложи усилия, може да се задоми и то за някоя успяла дама с добра репутация. Но с У1 в 5-ти дом в секстил с Венера в 3-ти дом и У7 в квадрат с У8 мисля, че той предпочита необвързващия флирт. Транзитен Плутон на АС промени ли нещо в него? Права си за преминаването на транзитен Сатурн през Луната. По същото време върху Луната ще бъде и директен Плутон (натален У11). Та сега се чудя дали Плутон ще задълбочи отношенията, които могат да се формират при транзита на Сатурн, или той пак ще предпочете свободата. А при преминаването на транзитен Юпитер върху прог. Венера (У5 в натала, в 4-ти дом) може и изпита желание да създаде собствен дом...

Благодаря, Мирабелла  :blink:
Доколкото го познавам мога да кажа, че е с труден и студен характер. Нямал е сериозна връзка досега.

Обикновено мъжете, родени с квадрат между светилата се женят по-късно, залагат на професионалната реализация. Подозирам, че и с жените е така, но нямам достатъчно наблюдения върху жени с този аспект.

Споделям мнението ти, че при транзитен Сатурн върху натална Луна - У7 човекът може да се задоми. Не е рядко явление в т.нар. период на "Саде сати" да се сключва брак или да се ражда дете. Тогава човек става особено уязвим, но и е по-склонен да поема сериозни ангажименти.

Благодаря, Стелла  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #318 -: Януари 26, 2011, 10:15:23 pm »
Няма как Луна в Скорпион (падение) в квадрат със Слънце във Водолей (заточение) да бъде лесен характер. Труден и още как!
Мой бивш приятел го има в натала си и никак не е лесно да се живее с него. Оженил се е в период на Саде сати. Има две деца и успешно семейство. Но чувствителната Венера в Риби на твоя познат не може да бъде студена. Това е много състрадателна позиция, освен това е музикален и поетичен, ще се намери кой да докосне тази струна на сърцето му.

*

Stella

• 7765
« Отговор #319 -: Април 14, 2011, 08:30:37 pm »
 ;D