Здравей Гост

Раждане на дете

• 57 Отговора
  • 14282 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: Раждане на дете
« Отговор #20 -: Март 09, 2009, 11:59:38 pm »
Сега ми е в осми транзитния северен,след половин година ще кацне на Венерата в седми..А дано не чакам Сатурна.. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Март 10, 2009, 12:02:04 am »
Сега ми е в осми транзитния северен,след половин година ще кацне на Венерата в седми..А дано не чакам Сатурна.. ;D
ами какво чакаш?направо си купувай тест! ;D , че може и вече.....да си глътнала балончето ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #22 -: Март 10, 2009, 12:06:57 am »
 ::)Тръгвам за теста... ;D
Я по-добре към леглото... :P
Мерси.. :)

*

sovata

« Отговор #23 -: Март 10, 2009, 12:25:06 am »
Как  е възможно с таква сигурност да се говори за забременяване? Наистина е много странно това? Астролозите при които съм била също с  голяма убеденост ми казаха, че ще имам още едно дете- и то съвсем скоро според техните прогнози и са сигурни че ще е момче. Е, това направо ми звучи в сферата на фантазията :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Март 10, 2009, 12:31:32 am »
Как  е възможно с таква сигурност да се говори за забременяване? Наистина е много странно това? Астролозите при които съм била също с  голяма убеденост ми казаха, че ще имам още едно дете- и то съвсем скоро според техните прогнози и са сигурни че ще е момче. Е, това направо ми звучи в сферата на фантазията :o

;D ;D ;D,сметка мила,сметка: 2+2 е 4 , а 1+1 е 3 ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sovata

« Отговор #25 -: Март 10, 2009, 12:46:07 am »
Аз пък си мислех, че 2+2 не е равно на 4 и че совите не са това което са ;D ;D ;D

*

sovata

« Отговор #26 -: Март 10, 2009, 12:48:01 am »
Maraj, ще ми погледнеш ли данните- искам да разбера твоята сметка как ще излезе за едно малко совче? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 10, 2009, 01:13:37 am »
Maraj, ще ми погледнеш ли данните- искам да разбера твоята сметка как ще излезе за едно малко совче? ;D
с удоволствие....давай

*

sovata

« Отговор #28 -: Март 10, 2009, 09:18:00 am »
 Благодаря maraj!
« Последна редакция: Март 17, 2009, 10:40:03 pm от sovata »

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 10, 2009, 01:22:16 pm »
25.06.1973/21:04ч./Варна :)  Благодаря maraj!

не виждам индикация в хороскопа за бебе в период от година  :D!
« Последна редакция: Март 10, 2009, 02:28:01 pm от maraj »

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Март 10, 2009, 02:34:30 pm »
Първото дете го родих при тр.Плутон в 5 дом (като Плутон е и упр. на 5д) и тр.Юпитер в съвпад с нат.Венера в 9дом.
Второто-тр.Юпитер в съвпад с асц и секстил с Плутон (упр. на 5д). Тр.Плутон все още се мотае в 5д :)

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Март 10, 2009, 04:12:19 pm »
25.06.1973/21:04ч./Варна :)  Благодаря maraj!

не виждам индикация в хороскопа за бебе в период от година  :D!

Аз не мисля,че всичко е загубено.Тази година има Слънчево затъмнение в точен съвпад с наталния Меркурий на 29 градуса в Рак.А Меркурий управлява 5 дом.С Близнаци на върха на 5 дом мисля,че трябва да са поне 2 деца.Друг е въпроса,че Меркурий прави квадратура с Луната/упр. на 7 дом и сигнификатор на майчинството/.Соларният Медиум Цели е в 7 дом в съвпад с Венера и Меркурий,а доколкото разбрах вече има 1 дете и говорим за второ.Дирекционният Сатурн е в точен съвпад с наталния Меркурий.На 19 април има лунация на транзитното Слънце и наталната Луна,транзитната Луна е в съвпад с наталния Юпитер.Прогресивната Луна е в точен съвпад с дирекционния Меркурий на 3 градуса в Дева и в точен квадрат с дирекционната Луна в Близнаци на 3 гр.Транзитната Луна във Водолей е в опозиция на прогресивното Слънце в Лъв.
 Другата дата,която ми се наби в очите е 3 септември.Транзитното Слънце е в съвпад с прогресивната Луна и дирекционния Меркурий.Транзитната Венера е в съвпад с прогресивното Слънце,транзитния ЮЛВ е в точен съвпад с наталния Меркурий,тр.Луна е в съвпад с Юпитер и в тригон с наталния Сатурн/упр. на асц.-физическото тяло/.И накрая,но не на последно място тр. Марс е в съвпад с наталното Слънце. В солара за 2009/2010 соларната Луна е в съвпад с прогресивното Слънце в 7 натален дом.
 Ако някой има време и желание,нека каже нещо. Но съвпадът на Слънчевото затъмнение с управителя на 5 дом.....показва събитие,свързано с дете,а може и да греша.

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Март 10, 2009, 04:17:13 pm »
  Аз също мисля,че второто трябва да е момче.Тук имаме тема за пола и броя на децата.Потърси я. Управител на 7-я ти дом е Луната,а тя е в мъжки знак Овен.Първото дете момиче ли е?

« Отговор #33 -: Март 10, 2009, 04:34:38 pm »
  Аз също мисля,че второто трябва да е момче.Тук имаме тема за пола и броя на децата.Потърси я. Управител на 7-я ти дом е Луната,а тя е в мъжки знак Овен.Първото дете момиче ли е?
[/quote]
Скарлет,аз пробвах твойта теория за пола на детето при 2-3 раждали жени вкючително и майка ми и дава около 70-80% точност!Искам да те попитам при мъжете по същия начин ли работи тази теория за пола на детето?
Докато дишаш...надявай се!

*

Skarlet

« Отговор #34 -: Март 10, 2009, 05:21:34 pm »
Скарлет,аз пробвах твойта теория за пола на детето при 2-3 раждали жени вкючително и майка ми и дава около 70-80% точност!Искам да те попитам при мъжете по същия начин ли работи тази теория за пола на детето?
[/quote]

От картите,които съм гледала/включително и на съпруга ми/ показва с точност.Може да има някъде разминаване,ако има планети в 5 дом-за първото дете,в 7-ми ва второто и т.н.Обикновено и в соларите се гледа знака на конкретния дом или планета там.Ако например имаш Стрелец на върха на 5 дом,но е в крайни градуси и имаш планета в Козирог пак в 5 дом,вече картината ще е различна.
 В картата на sovata Близнаци на върха на 5 дом може и близнаци да донесе,но трябва да има индикации и картата на мъжа.Пък има значение и дали е имало близнаци в поне един от двата рода.

« Отговор #35 -: Март 10, 2009, 05:47:08 pm »
 От картите,които съм гледала/включително и на съпруга ми/ показва с точност.Може да има някъде разминаване,ако има планети в 5 дом-за първото дете,в 7-ми ва второто и т.н.Обикновено и в соларите се гледа знака на конкретния дом или планета там.Ако например имаш Стрелец на върха на 5 дом,но е в крайни градуси и имаш планета в Козирог пак в 5 дом,вече картината ще е различна.

да аз точно така гледам за първо дете 5,за второ 7,за трето 9 дом и т.н.,но при картата на брат ми за второто му дете господаря на 7 дом е на градус Анарета в Скорпион и май това оказва някакво влияние,защото второто му дете е момче,а Скорпиона е женски знак!
Докато дишаш...надявай се!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Март 10, 2009, 05:52:36 pm »
цитат:
,,Ако например имаш Стрелец на върха на 5 дом,но е в крайни градуси и имаш планета в Козирог пак в 5 дом,вече картината ще е различна.''

В какъв смисъл различна, моето първо детенце е момиче, второ още нямам, но се надявам

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Март 10, 2009, 07:48:42 pm »
при картата на брат ми за второто му дете господаря на 7 дом е на градус Анарета в Скорпион и май това оказва някакво влияние,защото второто му дете е момче,а Скорпиона е женски знак!

А Плутон в какъв знак е? Нали знаеш,че Скорпион се съуправлява и от Марс-той в какъв знак е? Повтарям и за другите-има значение дали има и планета в дома и нейния знак.Не мога сега да пиша повече,защото съм без компютър и не мога да се добера до компа на децата.

*

sovata

« Отговор #38 -: Март 10, 2009, 08:14:39 pm »

Детето ми е момче.Не мога да си представя, че ще родя друго дете- трябва да си загубя разсъдъка по някой мъж ;D Oсвен, ako,  имам и индикации в картата по това време за умствено помрачение- сигурно си права Skarlet ;D
« Последна редакция: Март 17, 2009, 10:41:20 pm от sovata »

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Март 10, 2009, 08:38:13 pm »
седяяяяяяяя, четааааааа - гледам и не вярвам на ушите си  ;D ;D ;D

в транзитите за тази година имам съвпад на транзитен СЛВ с натална Венера във водолей в 12 натален дом ??? + силно натоварен 5 соларен дом - Юпитер, СЛВ и Ерос - като СЛВ е в съвпад с натална Юнона + съвпад на транзитна Венера с натален Хирон и дирекционно Слънце във 2 дом .... отделно си хвърлях таро и там излезе зачеване....

малииииииииии ще хващам гората ми се струва  ;D ;D ;D ;D ;D  вече имам 2 броя и дори и винаги да съм мечтала за много деца и голямо семейство - точно сега не мисля че е момента  :(

да беееее верно, кое показва умопомрачение в картата - дали квадрата на транзитния Плутон към наталния след 3* ще я свърши тази работа  ;)