Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 226874 Прегледи
*

Nebesna

Re:професия
« Отговор #380 -: Юни 30, 2010, 10:59:08 am »
Отдавна трябваше да ти стане ясно,Небесна-)))

на мен ми е ясно отдавна, ама тая прекалява и характеропатията и се задълбочава. Чудя се как я изтърпяват учениците и с нейната деформация на стара мома.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #381 -: Юни 30, 2010, 11:05:08 am »
бе аре бе, кво ги защитавате тъпите попове. цялата църква Българска е на туй дередже. няма духовност, няма доброта, няма нищо....

има и изключения разбира се - хора отдадени от сърцето си на вярата, ама са малцина...

знаете ли като видя поп с голям златен кръст на дебела верига около врата му и се сещам точно за американските цветнокожи рапъри... ми мутренска история  :-X :-X :-X

сори ма и аз не уважавам църквата като институция, нищо, че съм кръстена християнка  :29:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #382 -: Юни 30, 2010, 11:05:28 am »
Вие само за попове говорите  ;D

С МЦ в Лъв, Слънце в 5ти дом Риби в опозиция със Сатурн в 11ти
В 9 има интерсептиран Рак, а Луната е на К7 и е в огрен тригон с Марс и Нептун във 2д
по 6ти(интерсептиран) е пак Овен
Уран е в квадрат с Марс

с какво се занимава човека?  ;D Да си призная, човекът съм аз и от 6г си работя по специалността и мног си я харесвам.  :blink:

*

Helo

« Отговор #383 -: Юни 30, 2010, 11:08:01 am »
Отдавна трябваше да ти стане ясно,Небесна-)))

на мен ми е ясно отдавна, ама тая прекалява и характеропатията и се задълбочава. Чудя се как я изтърпяват учениците и с нейната деформация на стара мома.

Ми, щом ще си говорим така, аз съм стара мома на 26 години, пък ти си стара мома, разведена, на 43.

;D

В случая ти си по-старата мома. Не знам как те изтърпяват колегите ти.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #384 -: Юни 30, 2010, 11:08:08 am »
Да се изкажа и аз - предлагам да не се караме и обиждаме и то на тая тема. Айде сега Хело казала истината принципно за поповете, а ние да й викаме еди как си въобще няма смисъл.
 Но да не стане сега пак, че защитавам някой ще спра до тук.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #385 -: Юни 30, 2010, 11:09:24 am »
бе аре бе, кво ги защитавате тъпите попове. цялата църква Българска е на туй дередже. няма духовност, няма доброта, няма нищо....

има и изключения разбира се - хора отдадени от сърцето си на вярата, ама са малцина...

знаете ли като видя поп с голям златен кръст на дебела верига около врата му и се сещам точно за американските цветнокожи рапъри... ми мутренска история  :-X :-X :-X

сори ма и аз не уважавам църквата като институция, нищо, че съм кръстена християнка  :29:

Защитавам само и единствено своя познат. АО ти да не би да я защитаваш тая свиня. Ще изтрия всички постове, свързани с него. Много съм обидена . И на теб сащо...задето и пригласяш. Нямате право да съдите за момчето от частни случаи...Не го очаквах и от теб.

*

Helo

« Отговор #386 -: Юни 30, 2010, 11:10:50 am »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #387 -: Юни 30, 2010, 11:11:29 am »
Нека само да спомена, че Меркурий е в Рак и вероятно всички сме склонни по-емоционално да приемаме някои неща. Да не се поддаваме така лесно.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #388 -: Юни 30, 2010, 11:12:37 am »
Браво, накарахте ме да изтрия астрологичен казус, за да останат простотиите на Хело. И Вещата и помогна. Хортувайте си. да ви е приятно.

« Отговор #389 -: Юни 30, 2010, 11:12:46 am »

:85: :57: :72:

да се обършат, че се поизмокриха

*

sunrain

• 6710
« Отговор #390 -: Юни 30, 2010, 11:14:51 am »
Браво, накарахте ме да изтрия астрологичен казус, за да останат простотиите на Хело. И Вещата и помогна. Хортувайте си. да ви е приятно.

Небесна, не се гневи напразно.  :blink: Колко пъти тук се е говорило за някоя общност ли било, професия ли било и се е обобщавало, защо трябва да го приемаме лично. Винаги има и лоши и добри в дадена сфера. Ти си знаеш човека, какво значение има мнението на някой, при това отнесено към цялото...

Хело, ама и ти си нямаш друга работа, що наливаш масло в огъня.  :57:

*

Nebesna

« Отговор #391 -: Юни 30, 2010, 11:15:17 am »
Много си проста, Хело. Коефициентът ти на интелигентност е колкото на една мишка. Айде, оплеска още една тема. След някоя и друга годинка ще заприличаш на попадия, драга, ако продължаваш с тази липса на такт и съобразителност.

*

Helo

« Отговор #392 -: Юни 30, 2010, 11:15:53 am »
Много си проста, Хело. Коефициентът ти на интелигентност е колкото на една мишка. Айде, оплеска още една тема. След някоя и друга годинка ще заприличаш на попадия, драга, ако продължаваш с тази липса на такт и съобразителност.

Румен Попски: При дядо поп не се ходи с гащи – било мотото на митрополит Гервасий

http://www.blitz.bg/article/18274

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #393 -: Юни 30, 2010, 11:20:53 am »
Абсолютно!...Хело,пусни си друга тема...В края на краищата има хора, които искат нещо да научат за астрологията...Ииииии,Небесната е РАЗВЕДЕНА, не е стара мома...Прави разлика,моля те
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

holanda

« Отговор #394 -: Юни 30, 2010, 11:22:53 am »
Чакам Лилавка да се появи, че да сложа снимката на мулатът-свещеник за малко. Нали изказа някои съмнения относно физията му?  :rolf:
ето я  :93:
 :97:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #395 -: Юни 30, 2010, 11:36:30 am »
Защитавам само и единствено своя познат. АО ти да не би да я защитаваш тая свиня. Ще изтрия всички постове, свързани с него. Много съм обидена . И на теб сащо...задето и пригласяш. Нямате право да съдите за момчето от частни случаи...Не го очаквах и от теб.

не защитавам никого! просто изразих личното си мнение относно църквата. ако четеше не толкова емоционално щеше да видиш, какво точно съм писала! и за кое момче става въпрос, че аз пак не съм в час  :P  аз изказах мнение на базата на линка пуснат от Хелото, а не заради някви други ваши писания!

и между другото, смятах те за достатъчно умен човек за да разбереш, че обикновено на никого не пригласям освен на себе си! и ако нещо ми е смешно - ми ще се смея пък  ;D

и не ми пука, че някой ми се е обидил и ще ти кажа защо: обидата произлиза от его-то поради една или друга причина. засягането - също. нямам намерение да си тровя душицата с мои или нечии други обиди  ;) който иска да се сърди - прав му път - хе полето, хе лесът....

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #396 -: Юни 30, 2010, 11:48:12 am »
почти нищо за астрология , а все повече и повече простотий....
що бе хора? :-\ не ви ли вълнува астрологията?!

свещеник не е професия , а призвание!
попове много - отци малко....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #397 -: Юни 30, 2010, 11:55:52 am »

Ето това е дереджето на българските астролози, които са много духовно развити, спокойни, защото са мъдри, разбиращи и интелигентни, защото са учили психология. Защитават приятелите си с достойнство и чест, като наричат враговете им свине.  :P ;D  Е, случва се да попсуват като каруцарки, ама то е човещинка.  ;D ;D

http://www.blitz.bg/article/18542

Архимандрит Тимотей: Не ходя без гащи, но разказвам мръсни вицове!

- Не може да отречете, че дядо Гервасий е купонджия, то и от самите снимки личи...

Христо Латинов:
- Не би трябвало да има такива снимки... Но дядо Гервасий ми е бил на гости, съпругата ми ни е слагала да ядем и да пием, включително сме пели народни песни... Една, две чашки може да сме пили като всички нормални хора.

Доколкото знам, дядо Гервасий в битието си на мирянин е свирил на китара. Не намирам това за осъдително. Участвал е в рокбанда, привърженик е на тази музика, контактува с рокаджии, с рокери... Нищо лошо!

Вярно, Гервасий е буен! Но се кара на свещениците, които претупват богослужението. Защото Гервасий е калугер от кариерата! Това значи калугер, израснал в манастир, а не по канцелариите.
- Твърди се, че в манастирите ставали големи оргии?

- Знаете ли къде е най-голямата оргия?! В парламента. Такава оргия се вихри там, че манастирите като видят и се изчервяват. В сравнение с парламента манастирите са като цвете!

Да, вярно е, още 1987-1988 г. съм пращан да извършвам проверки като ръководител на манастирите в Софийска епархия, при дядо Максим работех в митрополията. До 1993 г. съм бил там. Откривал съм много неприятни неща. С духовния надзорник на Софийска епархия отец Калев сме ходили по сигнали да извършваме проверки.

Откривали сме такива неща, дето казвате - оргии...

Какво да го крием, извършвано е от човеци... Имайте предвид, че монахът, духовникът, също е човек. Да се живее с мнението, че са някакви светци – не е така. Всеки хапва, всеки пийва, но въпросът е да има граници. То е грешно дори дядо поп да се хване на хорото на сватба, ако става въпрос...

- Има ли по-допустими и абсолютно недопустими неща за представител на ”черното” духовенство?

Архимандрит Тимотей:

- Какво значи допустими неща? Всеки сам отговаря пред Бога за греховете си!

Не е нормално и митрополит Николай Пловдивски да кара толкова скъпи коли, нито митрополит Кирил Варненски да има толкова много имоти...

Ние не живеем във века, в който е живял св. Йоан Рилски. От монасите се очаква да се държат по начина, по който се е държал той. Но той е само един, не можем всички да бъдем св. Йоан Рилски. Изкушенията по негово време са били един вид, сега са съвсем други. Иска ми се да вярвам, че има толкова свят човек като него, но аз примерно си признавам, че ми се е случвало, както ви казах, дори когато съм с расо, да се обръщам след хубава жена... Това е грях, но аз си го казвам, че е факт!
Примерно, когато са ми казвали ”Да ти е.. майката!” И аз съм го казвал: ” И аз твоята!” Това също е грях!

- Сложили сте си една популярна чалга песен на Емануела и Крум на джиесема, например, това прието ли е за един ”черен” монах, архимандрит?...

Архимандрит Тимотей:
- Не съм си я сложил аз и това е проблемът. Всеки, който ми звънне, пита: ”Каква е тази песен?!” Аз чалга не слушам. Някой ми я е сложил и аз не знам как да я махна, побеснявам. Повечето чалга певици са бездарни същества, наблъскани със силикон...

*

holanda

« Отговор #398 -: Юни 30, 2010, 12:04:32 pm »
разбирам.Няма проблем. :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #399 -: Юни 30, 2010, 12:08:49 pm »
Abe,Хело,праскаш се на голям психолог, 'нам кви книги четеш...а публикуваш жълта преса...Да ти завиди човек на интелектуалното ниво :angry: Айде,предстани вече... Навсякъде окъкваш теми... Ти го плюеш,то се кефи,че дъжд я опръскал... :angry:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека