Защитавам само и единствено своя познат. АО ти да не би да я защитаваш тая свиня. Ще изтрия всички постове, свързани с него. Много съм обидена . И на теб сащо...задето и пригласяш. Нямате право да съдите за момчето от частни случаи...Не го очаквах и от теб.
Ето това е дереджето на българските астролози, които са много духовно развити, спокойни, защото са мъдри, разбиращи и интелигентни, защото са учили психология. Защитават приятелите си с достойнство и чест, като наричат враговете им свине.

Е, случва се да попсуват като каруцарки, ама то е човещинка.
http://www.blitz.bg/article/18542Архимандрит Тимотей: Не ходя без гащи, но разказвам мръсни вицове!
- Не може да отречете, че дядо Гервасий е купонджия, то и от самите снимки личи...
Христо Латинов:
- Не би трябвало да има такива снимки... Но дядо Гервасий ми е бил на гости, съпругата ми ни е слагала да ядем и да пием, включително сме пели народни песни... Една, две чашки може да сме пили като всички нормални хора.
Доколкото знам, дядо Гервасий в битието си на мирянин е свирил на китара. Не намирам това за осъдително. Участвал е в рокбанда, привърженик е на тази музика, контактува с рокаджии, с рокери... Нищо лошо!
Вярно, Гервасий е буен! Но се кара на свещениците, които претупват богослужението. Защото Гервасий е калугер от кариерата! Това значи калугер, израснал в манастир, а не по канцелариите.
- Твърди се, че в манастирите ставали големи оргии?
- Знаете ли къде е най-голямата оргия?! В парламента. Такава оргия се вихри там, че манастирите като видят и се изчервяват. В сравнение с парламента манастирите са като цвете!
Да, вярно е, още 1987-1988 г. съм пращан да извършвам проверки като ръководител на манастирите в Софийска епархия, при дядо Максим работех в митрополията. До 1993 г. съм бил там. Откривал съм много неприятни неща. С духовния надзорник на Софийска епархия отец Калев сме ходили по сигнали да извършваме проверки.
Откривали сме такива неща, дето казвате - оргии...
Какво да го крием, извършвано е от човеци... Имайте предвид, че монахът, духовникът, също е човек. Да се живее с мнението, че са някакви светци – не е така. Всеки хапва, всеки пийва, но въпросът е да има граници. То е грешно дори дядо поп да се хване на хорото на сватба, ако става въпрос...
- Има ли по-допустими и абсолютно недопустими неща за представител на ”черното” духовенство?
Архимандрит Тимотей:
- Какво значи допустими неща? Всеки сам отговаря пред Бога за греховете си!
Не е нормално и митрополит Николай Пловдивски да кара толкова скъпи коли, нито митрополит Кирил Варненски да има толкова много имоти...
Ние не живеем във века, в който е живял св. Йоан Рилски. От монасите се очаква да се държат по начина, по който се е държал той. Но той е само един, не можем всички да бъдем св. Йоан Рилски. Изкушенията по негово време са били един вид, сега са съвсем други. Иска ми се да вярвам, че има толкова свят човек като него, но аз примерно си признавам, че ми се е случвало, както ви казах, дори когато съм с расо, да се обръщам след хубава жена... Това е грях, но аз си го казвам, че е факт!
Примерно, когато са ми казвали ”Да ти е.. майката!” И аз съм го казвал: ” И аз твоята!” Това също е грях!
- Сложили сте си една популярна чалга песен на Емануела и Крум на джиесема, например, това прието ли е за един ”черен” монах, архимандрит?...
Архимандрит Тимотей:
- Не съм си я сложил аз и това е проблемът. Всеки, който ми звънне, пита: ”Каква е тази песен?!” Аз чалга не слушам. Някой ми я е сложил и аз не знам как да я махна, побеснявам. Повечето чалга певици са бездарни същества, наблъскани със силикон...