Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227364 Прегледи
Re:професия
« Отговор #440 -: Юни 30, 2010, 10:31:30 pm »
Външна архитектура.

Ей, ма съм била BLIZOO  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #441 -: Юни 30, 2010, 10:33:04 pm »
Благодаря, Аброад!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #442 -: Юли 01, 2010, 08:41:51 pm »
Баща ми е с такава опозиция и е много агресивен, винаги се налага не съществува НЕ за него, но има и други усложняващи фактори.
Малкият ми син също има такава опозиция, но по дом - Марс 5 дом, Рак; Плутон 11 дом - Стрелец.
Много напорист, много нахакан и нахален, на моменти агресивен, не се отказва никога, докато не стане неговата.

*

Divna

« Отговор #443 -: Юли 01, 2010, 08:59:07 pm »
Баща ми е с такава опозиция и е много агресивен, винаги се налага не съществува НЕ за него, но има и други усложняващи фактори.
Малкият ми син също има такава опозиция, но по дом - Марс 5 дом, Рак; Плутон 11 дом - Стрелец.
Много напорист, много нахакан и нахален, на моменти агресивен, не се отказва никога, докато не стане неговата.

Опозицията при сина ми е Плутон в 5, в Скорпион и  Марс в 11 дом, в Телец.
Не е бил агресивен нито като малък, нито като юноша, нито сега, в момента като младеж. Не съм в течение да е бил изнасилван или да е изнасилвал (защото това е характерно за този аспект в тези домове).
Познавам приятелките му и приятелите му и не знам да има някакви отклонения. Та се питам, в какво може да се прояви този аспект?

*

abroad

« Отговор #444 -: Юли 01, 2010, 09:01:26 pm »
Аброад, между другото намирам картата на брат ти за доста интересна. Забелязвам аспекта Марс опозиция Плутон. Би ли ми казала според теб как той се проявява в живота на брат ти? Синът ми има същата опозиция, разположена в същите домове като при брат ти, само че Плутон е в 5, а Марс в 11. Винаги ме е притеснявал този аспект, дано да не е лоша проявата му.

Divna, пропуснах да спомена и проблемите в любовта :'(, дълги години....и една мноооого силна кърмична връзка. Но при него има няколко потвърждения в тази посока.

*

Divna

« Отговор #445 -: Юли 01, 2010, 09:07:40 pm »
Благодаря, Аброад!

Да, и синът ми има показатели за не дотам безоблачен любовен живот  :'(.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #446 -: Юли 01, 2010, 09:11:23 pm »
Картата е на мъж. Има щастието професия, призвание, занимание, източник на доходи да се сключва в едно. Кое е то? Според мен не е трудно за идентифициране, още повече, че е от малкото хора, които са знаели точно какво би им харесало да вършат още на 17-18г.

*допускам, че ще има хора, които ще се досетят, чия е цитираната карта, но не помня дали съм споменавала професия

Аброд , търси стабилитет и сигурност в отношенията си!
има свръх интуиция и невероятно чувство за самота. когато е сам се чувства отлично. дава , но и иска. не е щастлив в любовта. търси емоция и импулсивност,сигурност и прагматичност у жените....
обича земните,умни и преуспяли жени....в личен план не е щастлив!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #447 -: Юли 01, 2010, 09:51:11 pm »
За мен най-интересното в картата е ретроградния Сатурн на 0.12 градуса в Близнаци, в точен тригон с Плутон, опозиция към Нептун и като броим, че е управител на Слънцето  :lol:

*

abroad

« Отговор #448 -: Юли 01, 2010, 09:54:58 pm »
За мен най-интересното в картата е ретроградния Сатурн на 0.12 градуса в Близнаци, в точен тригон с Плутон, опозиция към Нептун и като броим, че е управител на Слънцето  :lol:

мдаа :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #449 -: Юли 01, 2010, 10:05:51 pm »
Abroad, aко часа му на раждане е верен и както виждам на картата, излиза че има интерсептиран знак Козирог и с ретрограден Сатурн, положението никак е розово откъм козирожката страна. :(

*

abroad

« Отговор #450 -: Юли 01, 2010, 10:25:37 pm »
И аз тия дни си мислех за верността на часа. Доколкото знам, приблизително е точен.
Между другото има някакъв странен "синхрон" при нас, разликата ни е точно 2г., без 1 ден и 2ч., макар да съм чувала, че не е необичайно при близко родени деца

положението никак е розово откъм козирожката страна. :(

страхувам се, че това не го разбрах добре

обича земните,умни и преуспяли жени....

точно така, но не се получи...

*

Divna

« Отговор #451 -: Юли 04, 2010, 04:06:06 am »
Това е картата на дъщеря ми. Много скоро навършва 16 години и се налага да избере бъдещата си професия, за да апликира в бъдещ колеж своята професионална ориентация. Училищата тук го изискват. Девойката е супер объркана и вече започва да се плаши, защото все още не знае към какво да се насочи. Има няколко желания и не знае върху кое точно да се спре. Интересите й са свързани с психология, театър, мода, журналистика (криминална)... Добра е с езиците (владее писмено и говоримо 4 езика), с изкуствата се справя добре също (в училище учи драматично изкуство). Според мен от нея би станало добър психолог, но като и гледам Луната, мъчно ми става.
Слаба съм в картите за професия и ще ви бъда наистина много благодарна, ако изкажете мнението си. Според вас, къде шансовете и са най-големи? И въобще, с тая Луна управител на 10 дом има ли някакви шансове за професионална реализация?
« Последна редакция: Юли 08, 2010, 02:33:13 am от Divna »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #452 -: Юли 04, 2010, 04:28:19 am »
Има няколко желания и не знае върху кое точно да се спре. Интересите й са свързани с психология, театър, мода, журналистика (криминална)... Добра е с езиците (владее писмено и говоримо 4 езика), с изкуствата се справя добре също (в училище учи драматично изкуство). Според мен от нея би станало добър психолог, но като и гледам Луната, мъчно ми става.
Слаба съм в картите за професия и ще ви бъда наистина много благодарна, ако изкажете мнението си. Според вас, къде шансовете и са най-големи? И въобще, с тая Луна управител на 10 дом има ли някакви шансове за професионална реализация?

това е повече от нормално.
мисля , че ще избере журналистиката и ще се реализира.
после ще учи и нещо друго , което не е в изброените от теб професий.
като цяло е много умна , борбена , но и колеблива.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #453 -: Юли 04, 2010, 04:52:31 am »
Благодаря, Марая!

Тук си отново в десятката. Дъщеря ми е изключително нерешителна. Това й качество много й пречи.

« Отговор #454 -: Юли 04, 2010, 09:07:03 am »
Това е картата на дъщеря ми. Много скоро навършва 16 години и се налага да избере бъдещата си професия, за да апликира в бъдещ колеж своята професионална ориентация. Училищата тук го изискват. Девойката е супер объркана и вече започва да се плаши, защото все още не знае към какво да се насочи. Има няколко желания и не знае върху кое точно да се спре. Интересите й са свързани с психология, театър, мода, журналистика (криминална)... Добра е с езиците (владее писмено и говоримо 4 езика), с изкуствата се справя добре също (в училище учи драматично изкуство). Според мен от нея би станало добър психолог, но като и гледам Луната, мъчно ми става.

Сатурн в 5 дом , ъглов Меркурий/МС, държи Луна/Марс Близнаци на К9 , силата й е в словото, чрез вид изкуство,Луната упр. 7, популярност сред публика,Слънце в Лъв в 10 дом трябва да блести, да е видимо ,забележимо, актьор, сцена, изкуство, а драмата силен Плутон/СЛВ Скорпи във 2, така ще печели
Асц.Везни и Венера Дева, от тук е нерешителността й, но то идва от стремежа й да бъде перфектна във всичко, което прави,каре Венера/Луна, Марс все е недоволна от резултатите, от визията,от любовтта и вниманието ,което получава от околните, но въплътявайки се в образи, метаморфозата, ще й помогне да добие по-голяма увереност и решителност, така мисля аз ;) :blink:

Юпитер в 1 каре Слънце и Мерка на МС, огромна енергия, такъв човек не остава незабележим
« Последна редакция: Юли 04, 2010, 09:12:20 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #455 -: Юли 04, 2010, 09:29:15 am »
 Дивна, нещо свързано с писане и комуникация-У6-Нептун е в 3 дом-диспозиторът му Сатурн в 5 дом- творчество, свободни професии; Меркурий в 10 дом.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #456 -: Юли 04, 2010, 09:43:11 am »
присъединявам се към "словото", издателска дейност, театъра обединява ре и изкуство, журналистика е много ок
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #457 -: Юли 04, 2010, 01:41:35 pm »
Благодаря, Визион!

Проблемът е точно в това, че трябва да реши, с какво желае да се занимава, за да може в последня цикъл от  средното образование да се концентрира върху дисциплини и да вземе опционни курсове, които ще й позволят в последствие да влезе в нужния колеж, който пък ще я подготви за нужния университет. Системата тук е толкова сложна, че се иска изясняване на желанието за професия още преди завършването на втория етап от средното образование. Ако не направи нужния брой часове и ако не вземе нужните точки в оределени дисциплини сега, в края на втория цикъл от средното си образование, колежът, в който би желала да продължи няма да я приеме. Така че тя няма право да се лута много в избора на професия, защото би загубила много. Ако сега се насочи към психология ще и трябват 5 години концентриране върху дисциплините свързани с психологията и още 6 за същинското реализиране на професията. Приблизително същото е и за журналистиката (5 години подготовка към журналистиката и 5 години същинска реализация преди да излезе на пазара за работна ръка). Така че, за да има толкова различни специалности ще и трябват приблизително около 20 години учене и за двете - не може да си го позволи.

*

Divna

« Отговор #458 -: Юли 04, 2010, 01:49:16 pm »
Благодаря, Стреличка!

Тя наистина е постоянно в движение. Застоят я подтиска.
Определено и тя самата желае професия, която да е свързана с много движение и пътувания. Наскоро ми сподели, че не се вижда като психолог затворен в кабинета по цял ден, изслушвайки пациентите си, въпреки, че обича страшно много психологията.

*

Divna

« Отговор #459 -: Юли 04, 2010, 01:52:11 pm »
Дивна, нещо свързано с писане и комуникация-У6-Нептун е в 3 дом-диспозиторът му Сатурн в 5 дом- творчество, свободни професии; Меркурий в 10 дом.

Благодаря, Уран!

Какво визираш със свободни професии?