Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227718 Прегледи
*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Re: професия
« Отговор #900 -: Април 01, 2012, 08:38:52 pm »
Според мен хобито може да се превърне в професия, тука луната и юпитер са в съвпад, което означава, че трябва да е нещо, което емоционално ти носи удоволствие, другото си идва, и обратно-работа, която не ти носи емоционална удовлетвореност, независимо за какви пари става въпрос, няма да е твоята...
Марс съвпад с меркурий-инжинерната мисъл как е?
Иначе можеш да сменяш-би трябвало да си силен в слагането на ново начало

П.П. Надявам се другите да ме поправят

За промяна в направлението нямам абсолютно никакъв проблем - хареса ли ми нещо веднага го подхващам и му се отдавам в по-голямата си част от времето ми, докато не го доведа до достатъчно високо ниво на усвоеност .

съвпада Мерк/Марс - работи, особено в математиката и направления в които се изисква логическо и задълбочено мислене .

Инженерна мисъл- да се надявам, че до лятото ще имам титлата мрежов инженер

Според мен хобито може да се превърне в професия, тука луната и юпитер са в съвпад, което означава, че трябва да е нещо, което емоционално ти носи удоволствие,
и всякакви творчески и игрови занимания,или работа с деца да превърнеш в доходност,както  и спекулациите са  по 5

game developer -/от 1 год. дълбая в това направление като не работя това за момента, а чисто индивидуално го развивам със съмишленици .

А аз щях да го пратя на някакво шефско място или самостоятелен бизнес. :-\ Но, да, някъде, където се изисква по-скоро творчески подход към работата - реклама, дизайн, маркетинг...

Трудно работя като подчинен поради ред причини, които са видни от картата  :blink:/собствен подход към работата/ .

Аз съм за самостоятелния бизнес

И аз  :blink:.

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #901 -: Април 02, 2012, 07:00:01 pm »
Телевизията по Уран ли е или по Нептун? Имам спомен за театъра, че е по Нептун.
The only distance is that which we create!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #902 -: Април 02, 2012, 07:04:03 pm »
телевизора е по уран, работа в телевизията е по нептун и по точно със снимачните работи, ако не се лъжа.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #903 -: Април 02, 2012, 08:22:42 pm »
Не, телевизията е само по Уран. Всякакви вълни на излъчване са Уранови. Чак ако някой стане звезда от типа на Джей Лено има намесен и Нептун, всъщност Нептун е киното, Холивуд, голямата игра, всичкият glamour, червените килими, фестивалите, оттам и театъра. Но ежедневната телевизия е Уран. Както и радиото, Интернет и подобни вълнови излъчвания.

*

Papy

• 4343
« Отговор #904 -: Април 10, 2012, 08:23:04 pm »
моля с учебна цел да подскажете- каква е професията

п.п. честно- не разбирам как ги познавате тия професии  :unsure:
« Последна редакция: Април 10, 2012, 08:30:13 pm от Papy »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #905 -: Април 10, 2012, 10:32:25 pm »
Я да се пробвам  ;D.

Работа в кол център, връзки с обществеността /нещо от този род, но не е висок пост според мен/ .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #906 -: Април 10, 2012, 10:53:54 pm »
Преподавател по език или литература в университет, редактор, преводач  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #907 -: Април 11, 2012, 09:33:14 am »
Ще изчакам и други да се включат-човекът е вече реализиран, така че отговорът е еднозначен (има малка уловка тука, но както казах-пускам картата с учебна цел).
Санти-защо мислиш, че позицията не е висока? Може ли аргументи и от двама ви с eaglet?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #908 -: Април 11, 2012, 12:46:11 pm »
Има ли възможност да изкарвам пари от хобито си :rolleyes: Или поне да  го превърна във втора професия ?Някакъв скрит талант,който трябва да проявя ?
« Последна редакция: Април 11, 2012, 12:50:46 pm от 911 »

« Отговор #909 -: Април 11, 2012, 12:55:41 pm »
Има ли възможност да изкарвам пари от хобито си :rolleyes: Или поне да  го превърна във втора професия ?Някакъв скрит талант,който трябва да проявя ?

2дом близнаци-два източника на доходи. ;D
Не знам за възможност да печелиш чрез хобито си,но си мисля за професията ти. :thinking: Управителите на 2 и 6 домове са в 8дом-банково дело,застраховки...
У10 в 10дом-наследяване на семеен бизнес или единият родител ще изиграе роля в избора на кариера. :blink: Слънцето ти е в 8дом,което отново подчертава важността на дома.
Но това са само мои предположения. ;)
« Последна редакция: Април 11, 2012, 01:13:58 pm от MoonLight »

*

911

• *
  • 137
« Отговор #910 -: Април 11, 2012, 02:07:34 pm »

2дом близнаци-два източника на доходи. ;D
Не знам за възможност да печелиш чрез хобито си,но си мисля за професията ти. :thinking: Управителите на 2 и 6 домове са в 8дом-банково дело,застраховки...
У10 в 10дом-наследяване на семеен бизнес или единият родител ще изиграе роля в избора на кариера. :blink: Слънцето ти е в 8дом,което отново подчертава важността на дома.
Но това са само мои предположения. ;)
По скоро с тия Близнаци да е вятърничева работата  ;D Банково дело..счетоводство мм нещо такова.Сърцето,обаче си ме влече на друга страна  ;D
Благодаря за бързия отговор :)

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #911 -: Април 11, 2012, 08:09:36 pm »
Ще изчакам и други да се включат-човекът е вече реализиран, така че отговорът е еднозначен (има малка уловка тука, но както казах-пускам картата с учебна цел).
Санти-защо мислиш, че позицията не е висока? Може ли аргументи и от двама ви с eaglet?

Само поглеждам написала ли си какво работи и каква е уловката - превеждам и бързам да предам текста и затова нямам нерви да съм подробна. Моето предположение е заради управител на асц. Меркурий в 5 дом, МС в близнаци - и в пети дом - предполагам професия, свързана с деца, преподавателска, вероятно език или литература, още повече, че умее да импровизира от Уран във втори дом и венерата управител на 2 и 9 дом е в трети, има и хубави аспекти със сатурн и меркурий т.е. умее да говори и пише. Има и вероятност за докторат - това се гледа по 1 дом, Плутон към Марс откъм девети са свързани с тригон, а те управляват трети. Нервно ми е, и в почивките пак ще дойда да зърна каква е професията на реализиралия се, че аз нещо много нереализирано си бода очите втори ден   :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #912 -: Април 11, 2012, 08:56:56 pm »
Мерси много, eaglet  :blink:
Успокой се де, защо ти е толкова нервно-на вас преводачите май ви е доста натоварено с тия крайни срокове.
Чакам още хора да предположат, че да видим накрая коя логика е проработила.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #913 -: Април 11, 2012, 09:30:14 pm »
Мерси много, eaglet  :blink:
Успокой се де, защо ти е толкова нервно-на вас преводачите май ви е доста натоварено с тия крайни срокове.
Чакам още хора да предположат, че да видим накрая коя логика е проработила.

Само Lillie май ще ме разбере - 40 страници за ден и половина. Изперквам и най-изперквам, ако асц, по мунданната е в скорпион или ако луната е в скорпион. Подстригаха ме при Луна в скорпи и се нахвърлих на фризьорката, толкова си остави ръцете непоправимо по мен тая жена - сега гледам да не излизам, но до седмица-две трябва да се снимам за лична карта. Дано се включи някой в темата и напишеш какво работи човекът по тая карта - интересува ме заради уран във втория му дом  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #914 -: Април 11, 2012, 09:32:36 pm »
моля с учебна цел да подскажете- каква е професията

Човекът с тази карта вероятно е комуникативен, амбициозен, целенасочен, авторитарен. В тази връзка се стреми и към по-високи позиции в професионалното си поприще. Работата може да е свързана с повече мобилност, с нови технологии и комуникации, работа в телеком, брокер на ценни книжа.
Във всеки случай умелото боравене с думите и стабилната аргументация доста му помагат в работата.
« Последна редакция: Април 11, 2012, 09:56:04 pm от Asol »

*

Papy

• 4343
« Отговор #915 -: Април 11, 2012, 10:04:08 pm »
Лили сигурно е започнала да се мести, макар че аз лично я предвиждах тая работа за по-натам, тия дни не пише много-много.
Аз писах на eaglet, но да кажа и тук-случайно попаднах на тази карта и ме впечатли с това, че много прилича на моята. Чак после видях какъв е човека. Още малко ще чакам и казвам  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #916 -: Април 11, 2012, 10:25:22 pm »
Засега не се местя никъде, още съм на кота нула с ремонта.
Ма и на мен ми писва понякога, имам нужда от релакс...

От миналата седмица ми е доста натоварено с поръчките, вече с нетърпение чакам да свърши последният работен ден.
От вчера имах пет поръчки за днес, тая сутрин направо ми идваше да се гръмна като станах...
И правя еквилибристики с работното време, тия дни има доста устни преводи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #917 -: Април 11, 2012, 10:31:38 pm »
Ние за вълка говорим, той...превежда  ;D