Здравей, Мирабела, благодаря че се включи по моя казус

Мога да се закълна, че бях писал, но къде ми е поста... може да не съм го пуснал ,знам ли. Както и да е.
Да, сега видях, като съм правил едната карта съм писал рожденно място, а на другата където живея. Гледайте втората. Но МЦ пак не се променя, и при двете положения.
Тази система не ми е понятна и трудно разбирам малко разсъжденията. Но право... може би администрация, да. Правото вярно, че трябва да ти е по-голяма устата, ама моята май не е от правилния тип големи усти

Не се извинявай, за мен е важно да прочета различни мнения наистина.

Това с лидерството особено е вярно, ако не го притежавам, то поне се стремя към такова.
Just_a_Dream, благодаря и на теб за отговора. Физика и математика.. може би се разбирам с числата, но само толкова. Попринцип се разкъсвам между старата си професия(фризьор) и сходните с нея (грим, мода, модна фотография, стайлинг, моден дизайн... чак до търговия с дрехи, аксесоари или козметика) и печат, предпечат, журналистика(като последното ми се нрави най-малко, каткто и фризьорството вече). Та има връзка с нещата, които казваш - изкуството, работата с ръце(шия, плета, готвя, перфектна домакиня, само дето не ми дават да готвя вкъщи, щото не ми било работа

), но и това с компютрите (работя с много и различни програми за коренно различни едно от други неща, за последния месец не помня и сам колко програми съм разучавал)
Работата е явно, че много си разпилявам енергията и не мога да се фокусирам върху едно нещо.