Цитат на: TOT в Януари 10, 2010, 09:39:38 pmЦитат на: nerealna в Януари 10, 2010, 09:37:11 pmТова е картата на едно седемнайсет годиншно момче. Ще му помогнете ли да избере към каква професия да се насочи, да реши какво да учи... Според мен е подходящ за юрист, или нещо св.с туризъм или межд.отношения.вие как мислите?с тоя СЛВ в точен съвпад с Ас стрелец трябва сериозно да се замисли за духовното си усъвършенстване Obyrkala sym se v 9 e, v Deva.I :jup:v 4 dom na vsi4koto otgore
Цитат на: nerealna в Януари 10, 2010, 09:37:11 pmТова е картата на едно седемнайсет годиншно момче. Ще му помогнете ли да избере към каква професия да се насочи, да реши какво да учи... Според мен е подходящ за юрист, или нещо св.с туризъм или межд.отношения.вие как мислите?с тоя СЛВ в точен съвпад с Ас стрелец трябва сериозно да се замисли за духовното си усъвършенстване
Това е картата на едно седемнайсет годиншно момче. Ще му помогнете ли да избере към каква професия да се насочи, да реши какво да учи... Според мен е подходящ за юрист, или нещо св.с туризъм или межд.отношения.вие как мислите?
nerealna, аз мисля МИО
Цитат на: Hanna в Януари 10, 2010, 09:51:41 pmnerealna, аз мисля МИОТи коя си? Редно е да се представиш, моля!
Цитат на: Небесна в Януари 10, 2010, 09:58:09 pmдобри са в правенето на пари.да, ама и са изпълнители, а дипломата трябва да взема важни решения..
добри са в правенето на пари.
Цитат на: Небесна в Януари 10, 2010, 09:59:51 pmЦитат на: Hanna в Януари 10, 2010, 09:51:41 pmnerealna, аз мисля МИОТи коя си? Редно е да се представиш, моля!Аз съм Ханна, то пише Приятно ми е да се запознаем, Небесна :blink:
Btw, нали до 18 години не се разглежда натална карта, тъй като се влияе от тези на родителите. Знам, че само в крайни случаи се прави... :blink:
Цитат на: Небесна в Януари 10, 2010, 10:02:11 pmЦитат на: Vision в Януари 10, 2010, 10:00:53 pmЦитат на: Небесна в Януари 10, 2010, 09:58:09 pmдобри са в правенето на пари.да, ама и са изпълнители, а дипломата трябва да взема важни решения..Слънце в Козирог, Кардинален знак на МЦкозирога не обича ли повече да е сивия кардинал, да е зад завесата, поне това съм чела..иначе си е точно на мястото в такава кариера, да се катери, да се катери..
Цитат на: Vision в Януари 10, 2010, 10:00:53 pmЦитат на: Небесна в Януари 10, 2010, 09:58:09 pmдобри са в правенето на пари.да, ама и са изпълнители, а дипломата трябва да взема важни решения..Слънце в Козирог, Кардинален знак на МЦ
Нали си нова, откъде познаваш МИО?
МИО- международни икономически отношения всички ли параноясахте
Марая, много точно го каза: "добър изследовател е ,наред с това има услужлива памет ,умее да провокира другите.хаплив речник....." - точно такъв е ..и добър психолог е, хитрец голям не се бяха сетила за нещо св. с тайни служби .. :blink:
МИО- нарочно е написано така, а също и обръщението BTW може ли да кажете какво означава.