Здравей Гост

индикация за политическа кариера в хороскопа

• 43 Отговора
  • 8209 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: индикация за политическа кариера в хороскопа
« Отговор #40 -: Септември 07, 2008, 06:15:23 pm »
Хм, интересен въпрос... Може би е имал уникалния шанс да попадне на точното място в точното време.
Абе то и аз искам да съм Анджелина Джоли (хипотетично) с този хороскоп мой... Ама виж, пуста орисия  :-[

Цитат
Де ти Правда в село Дивда?
— Няма Правда, има Кривда!. . ,
Кривда шета по стъгдите —
шета сякаш у дома си,
Кривда ходи по петите
на добрите сиромаси,
Кривда вързва им ръцете,
Кривда им дои овцете,
Кривда залъка им взима —
пролет, лято, есен, зима!. . .
Не мирясва!. . .

http://www.prikazki.com/t.php?p=333&PHPSESSID=57fe5c989109a19d4b3ccfebb263d3a3
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Септември 07, 2008, 06:22:36 pm »
Отгоре по какъв критерий ги спускат?

Критерият е да може "и вашим, и нашим"... Абе продажни душици, к'во да се прави  :-\

За съжаление така е не само в политиката.За да станеш началник,трябва да си нечий човек.И не ми говорете за конкурсите.Те са само проформа.Така че,тази шуробаджанащина е навсякъде. Брогнили сме до мозъка на костите си по всички направления.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #42 -: Септември 07, 2008, 06:37:46 pm »
Управлението е скапано на всички равнища, т.н. мениджмънт.
То затова нищо не върви.
Щото началническата служба не се свързва с умение и отговорности, а с благинки.
Взимат се некомпетентни управленски решения, щото - е това също е интересен въпрос - за компетентни управленски решения са необходими качества. Какви - примерно ясна мисъл, способност за обективна преценка, способност да претеглиш всички за и против, умение да избереш онова, което има най-много за и най-малко против. В краткосрочен, средносрочен и дългосрочен аспект. Демек-да имаш и ясно виждане. И освен него сила да вземеш решение.
И после сила и умение да го прокараш.
Много е трудно да управляваш качествено.

У нас принципно не се разбира дори същността на поста управленец. Камо ли да се тури човек с качества там. Кой да го тури? Нали тургащият трябва да има тия качества, че да може да ги търси и разпознава.

*

Skarlet

« Отговор #43 -: Септември 07, 2008, 06:50:57 pm »
Нали тургащият трябва да има тия качества, че да може да ги търси и разпознава.
  А, е това е най-големия проблем.Изпитала съм го на гърба си.И недай Боже да откриваш неправилните методи и средства на управление на прекия си началник, да се опитваш дори по най-дипломатичния начин да му посочиш макар и една грешка,тежко ти.Не ми се говори на тази тема,че томове мога да изпиша.Затова си хванах гората и се създадох нещо свое.С този Уран в 10 дом,трудно търпя некадърни ръководители.Нещо не се побирам в кожата си.Като по-млада ги търпях.Колкото повече старея,вместо да скланям главица надолу,тя все по-вирната става,мамка й. ;D