Здравей Гост

Личен хороскоп

• 87 Отговора
  • 19817 Прегледи
Личен хороскоп
« -: Септември 04, 2008, 02:04:08 am »
ок :)
« Последна редакция: Септември 06, 2008, 03:25:19 pm от hesoyam »

*

Nebesna

Re: Слънце в Лъв, Асцедент Дева и Луна в Скорпион?
« Отговор #1 -: Септември 04, 2008, 02:47:00 am »
Здравейте на всички във форума!
Добро ли е съчетанието слънце в лъв, асцедент дева и луна в скорпион?
Правиха ми и хороскоп по дата и час на раждане и някои неща са точни, но направо ще повърна като разбрах, че пирятелите ми ще ме мамят много в живота и да не се доверявам. Едва ли не да се съмнявам във, а това не е живот, защото съмнението ме изяжда, а самотата също.

Не се гледа така. Трябва да има дата, час и място на раждане. За да се видят домовете. Приятелите са по 11 дом. Така не можем да преценим.  ;)

Слънце в квадратура с Луна. Това означава, че в момента на твоето раждане е имало Слънчево или Лунно затъмнение. Конфликт между Слънце (мъжкото начало) и Луна (женското начало), между съзнателната и несъзнателната воля. Такъв човек в активни ситуации обикновено полага големи усилия, за да се владее и да не се поддава на емоции. Често пренебрегва своите емоционални потребности и ги отхвърля като несъществени. В този аспект Слънцето е на трон в Лъв, следователно е по-силно от Луната, която е в падение в Скорпион. Древните астролози твърдят, че родителите не са се разбирали в момента на зачеването на детето. Може да има проблеми с жените. Отхвърляйки собствените си емоции, отхвърляш емоциите и на другите, което се приема като пренебрежение и липса на топлота и съпричастност. Такива хора обикновено издигат в култ мъжкият пол, а всички женски работи за тях са "глупости". Трябва да се види цялата карта, за да се прецени има ли компенсиращи аспекти с други планети. Асцендент в Дева се съчетава добре с Луна в Скорпион. Асцендентът показва твоята открита същност, твоята личност, лицето, което показваш пред света. Практичната, земна и подредена Дева ще ти помогне да уталожиш донякъде страстите на скорпионската Луна. Родените с луна в Скорпион са много обсебващи ревниви и мнителни, макар и да не го показват (повече от родените със Слънце в Скорпион). Обаче квадратурата между светилата дава воля за големи постижения.

*

Skarlet

« Отговор #2 -: Септември 04, 2008, 08:54:22 am »

Слънце в квадратура с Луна. Това означава, че в момента на твоето раждане е имало Слънчево или Лунно затъмнение.

Слънчеви затъмнения има само по време на новолуние,а лунни-по време на пълнолуние,и то винаги около Лунните възли.Нещо си се объркала.Извинявай,че те поправям.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Септември 04, 2008, 09:52:42 am »

Слънце в квадратура с Луна. Това означава, че в момента на твоето раждане е имало Слънчево или Лунно затъмнение.

Слънчеви затъмнения има само по време на новолуние,а лунни-по време на пълнолуние,и то винаги около Лунните възли.Нещо си се объркала.Извинявай,че те поправям.

Да, така е.
Слънчево затъмнение може да има само по новолуние при съвпад с възлите, лунно - при пълнолуние върху нодалната ос...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Септември 04, 2008, 11:47:51 am »

Поправката е вярна.

Re: Слънце в Лъв, Асцедент Дева и Луна в Скорпи
« Отговор #5 -: Септември 04, 2008, 07:19:52 pm »
« Последна редакция: Септември 06, 2008, 03:25:33 pm от hesoyam »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Септември 05, 2008, 08:09:45 am »
Няма "нормални" и "ненормални" зодии  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Септември 05, 2008, 10:21:44 am »
« Последна редакция: Септември 06, 2008, 03:25:39 pm от hesoyam »

« Отговор #8 -: Септември 05, 2008, 04:22:26 pm »
Здравейте на всички във форума!
Добро ли е съчетанието слънце в лъв, асцедент дева и луна в скорпион?
Правиха ми и хороскоп по дата и час на раждане и някои неща са точни, но направо ще повърна като разбрах, че пирятелите ми ще ме мамят много в живота и да не се доверявам. Едва ли не да се съмнявам във, а това не е живот, защото съмнението ме изяжда, а самотата също.

Не се гледа така. Трябва да има дата, час и място на раждане. За да се видят домовете. Приятелите са по 11 дом. Така не можем да преценим.  ;)
« Последна редакция: Септември 06, 2008, 03:25:52 pm от hesoyam »

*

Nebesna

Re: Личен хороскоп
« Отговор #9 -: Септември 05, 2008, 04:40:20 pm »
А мястото на раждане ? ;)

« Отговор #10 -: Септември 05, 2008, 05:01:02 pm »
« Последна редакция: Септември 06, 2008, 03:25:58 pm от hesoyam »

« Отговор #11 -: Септември 06, 2008, 03:26:20 pm »
Ще ти изпратя данните на лични, защото все пак не е нужно да стават публично достояние.

« Отговор #12 -: Септември 06, 2008, 04:24:06 pm »
Ще ти изпратя данните на лични, защото все пак не е нужно да стават публично достояние.

Ами те вече станаха, но пък кой те знае кой/коя си  8) 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #13 -: Септември 06, 2008, 10:28:34 pm »

Бъдещият Красимир Гергов номер 2.
Съвсем сериозно.
Той ми е кумир.

« Отговор #14 -: Септември 07, 2008, 01:58:00 am »

Съвсем сериозно.
Той ми е кумир.
Абе поне си мисля ,че си от Пловдивско  ,а за останалото Aurora е права  ;D

« Отговор #15 -: Септември 07, 2008, 02:52:25 am »
 :)
« Последна редакция: Септември 07, 2008, 11:48:16 am от hesoyam »

« Отговор #16 -: Септември 07, 2008, 04:55:17 am »

Съвсем сериозно.
Той ми е кумир.
Абе поне си мисля ,че си от Пловдивско  ,а за останалото Aurora е права  ;D

Е па що да съм от Пловдивско?
От Софето съм.
ако продължавам да се закачам всичко ще си кажеш ;D.  И един съвет от батко ти - не се старай да станеш Красимир Гергов 2 ,а се постарай да бъдеш себе си , № 1 ;)

« Отговор #17 -: Септември 07, 2008, 11:50:23 am »
Ами аз просто поисках личен хороскоп на ЛС.
Но ако няма просто кажете.
Или може би не искате безплатно?
А нямам предвид Красимир Гергов буквално, а да стане рекламен бос. 
Моят e-mail: blable1@mail.bg ;D
« Последна редакция: Септември 07, 2008, 11:57:41 am от колоездача »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Септември 07, 2008, 12:32:59 pm »
Във форума няма практика да се изготвят подробни лични хороскопи.
Не е въпрос на заплащане и цена.
Разбира се, това не означава, че никой от пишещите тук не би се отзовал на молба за отговор на конкретен въпрос. Интерпретацията на хороскопа отнема време и изисква максимална концентрация. Това е интелектуален труд. Хороскоп не се интерпретира за 5 минути, с щракане на пръсти. Ако някой си мисли, че става така, това е признак за несериозно отношение към астрологията и астролозите.
И, накрая, никой никому нищо не дължи. Въпрос на добра воля и желание е да се направи такава услуга. Защото тези, които искат, са много повече от тези, които са склонни безвъзмездно да дават.

Друг е въпросът, че този форум постепенно се превръща в "Говорим си за моя хороскоп". Няма да коментирам защо. Изглежда ми тенденциозно и идва от някъде другаде...
Нищо лично. Сега пък някой да не се обиди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Септември 07, 2008, 12:40:38 pm »
Дай да анализираме всичко едно по едно.

Ами аз просто поисках личен хороскоп на ЛС.
Това просто не се прави в интернет. А лице в лице. Затова е личен.
Но ако няма просто кажете..
Не можем да ти кажем, защото тези анализи ги правим, когато и ако имаме време и желание. Но преди всичко, ако намираме казусът ти интересен ЗА НАС.

Или може би не искате безплатно
Както казва Жокерът в последния Батман : Ако в нещо си много добър не го вършиш за без пари  :P А пък, ти ако искаш нещо подобно пращаш на когото си искаш на лични и ако човекът прояви интерес и мотивация може да ти отговори. Има и друг начин - има известни и безизвестни доста на брой хора, които се занимават с това професионално и ще те приемат с удоволствие.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.