Ми свят голям, интереси много и различни, както се казва.
Като има интерес, се пише, като нема - не се.
Слава богу, интернетът е свободна територия, навремето като нямаше интернет, само зяпахме телевизия и четяхме книжки пасивно, сега имаме възможност сами да си движим нещата. А накъде ги движим - всеки накъдето са му текущите интереси.
Относно процесинга, който си е жива психология без тапия - а това го чух и от психолози, за да станеш психолог, първо трябва да си изчистил себе си. Един познат наскоро го тълкува така - първо дадеш луди пари по психоаналитици да те изчистят и после, като станеш психоаналитик, почваш да скубеш ти, за да наваксаш.
Аз не бих го взела точно от тоя ъгъл. Подводни викаше, че не можеш да чистиш другите, преди да си почистил себе си.
Нещо повече, като се поизчистиш и почнеш да практикуваш с други, при теб се появяват случаи, които имат точно същите като твойте проблеми. И работейки върху тях, всъщност работиш върху себе си.
Та и с астрото е така - хем чистиш себе си, хем се учиш върху себе си.
Примерно мен живо ме интересува Путин, първо щото много го харесвам. И второ - щото чак след като много съм го харесала, му видях хороскопа и установих, че има асцендент скорпи и Плутон съвпад МС. Съвпад възел, обаче южен.
Той е човек на силата, за тая година по някаква класация са го изкарали най-влиятелната личност на света.
Е как няма да ми е интересен.
Пуснах тема в оня клуб за него, реакциите бяха това да не е клуб политика...
Преди години един познат и той пишман астролог ми беше споменал, че Плутон като ти е на МС, работиш в сянка и никога не ставаш известен. И сега гледам Путин и не знам на кое да вярвам.